Skoči na vsebino
Mazda 6 2.0. bencin
Napisano

Ne skrbi gled porabe. Se te ma?ine da lepo in var?no voziti.

Moja je karavanka in mogo?e malo te?ja pa:

Avtomobil: Mazda 6 Povprecna poraba: 7.12 l/100km Cena za prevo?enih 100 kilometerov: 9.91 ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Kaj pa pravite na Falken eurowinter hs449 za dimenzijo 205/55/16

Koleg ima 2015-55-16 in je fulll zadvoljen. Pa gre za 15l starega MB E razred. Pogon zadaj. Brez te?av.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

sirius, malo me cudi tako razmisljanje ampak ok...

bi ti pa priporocal michelin crossclimate, take sem dal na bencinarko in so letne gume, ki imajo snezinko...

po snegu ne vem se, ampak po suhem in mokrem se peljejo kot vsaka dobra letna guma (sploh preseneca dober obcutek na volanu, verjetno pomaga dejstvo, da so W hitrost in XL nosilnost)

Mene pa prav zanimajo te Mi?elinke krosklimat. Po?asi imam dovolj tega heca z menjavanjem. lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 CD 110
Napisano

Kaj pa 1.8? Tale je tudi zanimiva. Pa ?e ve? opreme ima. Samo,glede na to,da nekateri menite, daje ?e 110KM dizel pre?voh za ta avto, potem je 1.8 sploh ?alost :(

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10149337&show=1&avto=Mazda%20Mazda5%201.8i%20TX%20-%207%20SED.%20-%20SLO%20-%201....

Kar se pa unega oglasa ti?e,pa najbolj? se mal pozanimat, pa probat vin dobit pa it na servis se pozanimat. Sam glede na to, kako malo kilometrov ima, je vpra?anje kako je zabit kaj dpf filter? Al to nebi smela bit te?ava?

1.8i ima? dovolj za po mestu voziti. To je tudi vse...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 CD 110
Napisano

Malo pobrskaj po forumu. Ima? full zadovoljnih in tudi nezadovoljnih. Motor 2.0d je bil vgrajevan v 5 in 6...

Sre?no...

Malo pobrskaj po forumu. Ima? full zadovoljnih in tudi nezadovoljnih. Motor 2.0d je bil vgrajevan v 5 in 6...

Sre?no...

Pa recimo najde? kako tako  http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10137043&show=1&avto=Mazda%20Mazda5%20CD143%20GT

preveri? vse kar se da in tako naprej...malo ?e sam poservisira? in ?e je pred teboj bil dobro servisiran se nima? ?esar bati!

Pa fl model raje i??i.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup: Mazda 6
Napisano

Ne da so jih imeli, ?e VEDNO jih imajo.

Pri bencinarjih se menja po potrebi, ko ?ponar ne more ve? dovolj napenjat in za?ne ro?ljat, se zamenja in adijo.

...pri 500.000km  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2015
Napisano

Sem se odlo?il za Fuldo, Ecocontrol HP. Jih dobil na petrolu za 46,40?.

Fuld pa ?e nikoli nisem imel. Ne zimskih in ne letnih.

Fulda Ecocontrol HP je ok guma. Za normalno vo?njo ne bo razo?arala nobenega. Po prvih 500km imam zelo dobro mnenje. lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2015
Napisano

Tle mas temo o gumah

od teh Dunlop, Goodyear in Fulda

Sem se odlo?il za Fuldo, Ecocontrol HP. Jih dobil na petrolu za 46,40?.

Fuld pa ?e nikoli nisem imel. Ne zimskih in ne letnih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9513219&show=1&avto=Honda%20Accord%202.0i%20VTEC%20Sport

Pozdravljeni. Honda Accord je moje ime. Gospodi?na, srednjih let. Vsekakor ohranjena, z nekaj z mojo starostjo, zna?ilnimi praskicami. Navsezadnje sem ?e kar nekaj kilometrov prevozila. Zamenjati moram lastnika. ?eprav ne rada, saj se tukaj po?utim ve? kot odli?no, ker z mano ravnajo res lepo, a lastnik se seli ?ez mejo. Ne more me vzeti zraven, ker me mora uvoziti in pla?ati preve? davka. Z s tem lastnikom sva skupaj 6 let. Prej sem bila s prvo lastnico dobra 4 leta. Obema sem slu?ila brez kakr?nihkoli te?av. Redno sta me servisirala za kar imam seveda servisno knjigo in ra?une. Tudi zahtevna nisem za vzdr?evanje. Potrebujem tisto nekaj olja, filtrov in to je vse. Obuta sem v nove zimske gume na original aluminjastih plati??ih Continental T-850 in eno sezono vo?enih letnih gum prav tako Continental na hudih, prav tako aluminjastih plati??ih. Preobula se bom kmalu in tako spet lovila poglede mimoido?ih. To sem jaz. Rada bi dobila prav tako skrbnega novega lastnika, kateremu bom brez te?av slu?ila ?e dolga leta. Si to ti? Pokli?i in se prepri?aj..

:rispekt: 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.