Je kolega(znanec) klical in na ?alost tudi kupil od njega in tip teh gum sploh nima. Potem ponuja druge firme ampak neki ?morn od gum. Zdelane, zvite....skratka nateguje. Stran vrgel denar.
sirius, malo me cudi tako razmisljanje ampak ok...
bi ti pa priporocal michelin crossclimate, take sem dal na bencinarko in so letne gume, ki imajo snezinko...
po snegu ne vem se, ampak po suhem in mokrem se peljejo kot vsaka dobra letna guma (sploh preseneca dober obcutek na volanu, verjetno pomaga dejstvo, da so W hitrost in XL nosilnost)
Mene pa prav zanimajo te Mi?elinke krosklimat. Po?asi imam dovolj tega heca z menjavanjem. lp
Kaj pa 1.8? Tale je tudi zanimiva. Pa ?e ve? opreme ima. Samo,glede na to,da nekateri menite, daje ?e 110KM dizel pre?voh za ta avto, potem je 1.8 sploh ?alost
Kar se pa unega oglasa ti?e,pa najbolj? se mal pozanimat, pa probat vin dobit pa it na servis se pozanimat. Sam glede na to, kako malo kilometrov ima, je vpra?anje kako je zabit kaj dpf filter? Al to nebi smela bit te?ava?
1.8i ima? dovolj za po mestu voziti. To je tudi vse...
Pozdravljeni. Honda Accord je moje ime. Gospodi?na, srednjih let. Vsekakor ohranjena, z nekaj z mojo starostjo, zna?ilnimi praskicami. Navsezadnje sem ?e kar nekaj kilometrov prevozila. Zamenjati moram lastnika. ?eprav ne rada, saj se tukaj po?utim ve? kot odli?no, ker z mano ravnajo res lepo, a lastnik se seli ?ez mejo. Ne more me vzeti zraven, ker me mora uvoziti in pla?ati preve? davka. Z s tem lastnikom sva skupaj 6 let. Prej sem bila s prvo lastnico dobra 4 leta. Obema sem slu?ila brez kakr?nihkoli te?av. Redno sta me servisirala za kar imam seveda servisno knjigo in ra?une. Tudi zahtevna nisem za vzdr?evanje. Potrebujem tisto nekaj olja, filtrov in to je vse. Obuta sem v nove zimske gume na original aluminjastih plati??ih Continental T-850 in eno sezono vo?enih letnih gum prav tako Continental na hudih, prav tako aluminjastih plati??ih. Preobula se bom kmalu in tako spet lovila poglede mimoido?ih. To sem jaz. Rada bi dobila prav tako skrbnega novega lastnika, kateremu bom brez te?av slu?ila ?e dolga leta. Si to ti? Pokli?i in se prepri?aj..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne skrbi gled porabe. Se te ma?ine da lepo in var?no voziti.
Moja je karavanka in mogo?e malo te?ja pa:
Avtomobil: Mazda 6 Povprecna poraba: 7.12 l/100km Cena za prevo?enih 100 kilometerov: 9.91 ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani