Mogo?e ni?.Kaj pa vidite vi na t.i. levakih,ki naj bi kao delali druga?e?
Druga?e so delali kaj za narod?A je v teh treh letih kaj ?la pla?a gor?Nop.A je mogo?e manj brezposelnih? Nop.
A so mogo?e kraj?e ?akalne vrste pri zdravnikih? Nop.A mogo?e ni bilo nobene afere?Nop.
A so ljudje bili vsi hepi in zadovoljni?Nop. A so sve?ano odprli kak?no novotovarno?Nop....
sem pozbil ?, je bilo vpra?anje namenjeno njemu.
Pa ?e si mi ?e vrgel kost:
to da ni verouka v ?olah in da ma rode mal bolj zaprt gobec.
IMO tvoja svoboda se?e do tja kamor z njo ne posega? v svobodo drugega. tu kristjani ??ijejo vse povprek. Poleg tega nam o?itajo drek ki pri njih ?e bolj smrdi.
Sicer podpiram viranta, sredino. ignorira cerkev. dvakrat bravo
Jankovi? je prvi politik ki ni ?e 20 let v sloveniji v politiki, pa ste ga ?e obsodli na propad...Mal nefer. ?ist jan?evsko...
Sem prepri?an, da temu ni tako, zlasti ker je govora o letu proizvodnje 2001, vem da ima celo npr. RX8, ta?vohna marsikatera le 5 prestav, pa je govora o letnikih 2004 ali pa 2005 in precej dra?ji avto kot Mx5!
VSE ?vohne RX8ke majo 5 prestav, in VSE mo?ne imajo 6.
Tu se pa ne strinjam povsem. Vedno bodo obstajali zna?karji, ki bodo iskali okviru dolo?enih znamk. Je pa tako, mogo?e je tu ista taktika kot pri Citroenu. Dvigne? ceno (presti?), proda? manj ampak z ve? dobi?ka. V?asih so prodajali AXe, zdaj pa DS3.
moj sorodnik je mel za tretji avto eno staro kanto od accenta... ko je pa zbral dnar za nov dru?inski avto je pa kupil i30cw.
Mene vle?e predvsem Genesis Coupe.
Korea se vztrajno po kvaliteti izdelavi dviguje iz nivoja kitajske na nivo japonske. So ?e dale? sicer, morjo vmes ?e dose?t nivo evrope
Zakaj bi pa bilo ve?je zavarovanje....kasko se ra?una glede na ceno novega...torej je tam tam :ne vem:
poraba dvomim da je dosti ve?ja, vzdr?evanje pa kolikor je meni znano kve?jemu cenej?e....nevem od kje ti take cifre
obvezno je ve?je. razen ?e mi najde? mecko s 110hp - isti razred kot hyundai.
Symon: bolj so stereotipi do korejcev kot karkoli drugega...
Cena novega se odra?a TUDI v opremi. ?e ti je ve? do opreme kupi? korejca, ?e ti je ve? do imena oz kobajagi "kvalitete" kupi? mecko.
Link je dal do najdra?jega. najcenej?ega NOVEGA i40 dobi? za ca 20.000e. za tak denar dobi? POL mercedesa.
S polno opremo stane tok kot osnovni mercedes.
Ni primerljivo... ?e kupuje? nov avto dodatna oprema stane. pri 10 let starem bo druga?e... ampak bojo tud cene druga?ne. Hyundai bo stal 5000e mecka pa 10000e z enako opremo
raj mam hyundaia kot mercedesa. sploh ker ni 1000e ve?... ampak je na koncu ziher vsaj 7000e ve?, ve?je je zavarovanje, ve?ja je poraba.
pa ?e grd je.
ne ti??at korejcev tut dol.. v?asih so tud japonce dol ti??ali. nem?ki avtomobili so over-rated, materin beetle je imel ve? te?av pri 2eh letih kot moja (taprva) mazdura pri 9ih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se strinjam s kokolado delno...
njegov na?in pisanja je gnil. sam vseeno, v Rexa al pa v karkoli V6 tla?it plin je brezveze. furaj pa stiskaj pa gasa... drga? pa kup drug avto...
Recimo PRIUS s Plinom. pa se fura? po 3e/100km. to bi si js kupu za dailyja ?e bi mel dnar
Povezava za deljenje
Deli na druge strani