OMW se je pohvalil: "Prenovljeno zimsko dizelsko gorivo ima dodan poseben aditiv, ki ?e dodatno izbolj?uje delovanje vozila in zagotavlja nemoten zagon vozila tudi v najbolj mrzlih zimskih dneh."
Ne morem zaprmejdu? trdit, da je za dogodek tik pred novim letom krivo OMW-jevo gorivo. Dejstvo pa je, da ga je bilo v moji 6ki skoraj poln rezervar, ko zadeva pri borih -7º C ni v?gala v prvem poizkusu. ?ele po dveh minutah konstantnega vrtenja zaganja?a je motor s precej obotavljanja in mo?nega tresenja speljal - ?e bi imel samo malo slab aku, bi bil v pi... Trenutno imam noter petrolov dizel in ni mo? opazit niti najmanj?ih te?av ob zagonu pri -10º C. Ima kdo kak?no podobno izku?njo?
Lp M
Jaz danes zjutraj... V?gala ?ele iz 2. poskusa pri -16C . Treslo in ropotalo kot traktor, ampak samo prvih nekaj sekund... Gorivo je Petrolovo.
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
V soboto se peljem po Z LJ obvoznici in naredi buuuum, kamen v ?ipo . Na prvi pogled ne vidim nobene po?kodbe in se peljem naprej. ?ez slaba 2 km na isti cesti ?e enkrat buuuum, ?e drugi kamen v ?ipo . Zopet ni? vidnega. Doma parkiram, pogledam in vidim na razdalji manj?i od 1 cm 2 luknjici, odkru?ena ?ipa in po?kodba pri obeh v globino . Ok, zadevo za??itim, naslednji dan pa opazim razpoko (?ipa je ?ez no? po?ila).
V ponedeljek kli?em na Zavarovalnico Triglav, kjer imam kasko z Asistenco+. Zelo prijazna gospa mi da ?tevilko od Carglassa, ?e?, da oni za njih opravljajo tovrstne zadeve in da vse uredim z njimi, tako s cenilcem, kot popravilo. Pokli?em na Carglass, kjer se oglasi ?e bolj prijazen mo?akar. Narediva telefonsko prijavo ?kode, mi pove, da eno ?ipo sicer ima, vendar imajo danes naro?eno stranko. Isto?asno naro?i novo ?ipo in mi pove, da lahko avto pripeljem v sredo takoj zjutraj. Ko ga vpra?am za nadomestni avto za sredo mi odgovori, da je ?e rezerviran in me ?aka. Avto pripeljem v sredo zjutraj, takoj pri?nejo z delom in mi dajo nadomestni avto. Popravilo v roku in BP.
Skratka, tako bi morali delati vsi. Odnos, prijaznost in uslu?nost tako zavarovalnice kot podjetja Carglass pa .
Meni bi bila verjetno bela super. ?e od nekdaj so mi beli avtomobili v?e? in v preteklosti sta dva tudi bila. Ali pa kak?na specialna, morda bakrena...?
Ja, kar lepa je, sploh zadek so za moj okus lepo izpeljali. Ne vem, a me ob?utek vara ali ima ledice v prednjih ?arometih (tako nekako v trikotnik) :ne vem:
Jaz zadnje ?ase tankam samo Petrol in v zadnjih dneh so se mi pojavili neki ?udni zvoki v motorju... V nizkih obratih imam za trenutek ob?utek kot da je pod pokrovom motor od golfa 2, traktor. Avto sicer popolnoma normalno vle?e in takoj po malce vi?jih obratih se umiri in uti?a, ampak vseeno...
Bom sedaj nekajkrat poskusil s ?im drugim in bomo videli ali je to Petrol diesel ali kaj drugega...
ja, pa pol sem razmi?ljal, da se vozim ene 2x mese?no tudi ?ez "prelaz" podoben Vr?i?u, tam pa je pol verjetno ?e kar razlika med 1,8bencinarjem in 2,0dizlom..?
Tega sploh ne more? primerjat. Saj sta ti ?e Yavarye in Boss vse povedala. Pozabi 1,8 bencinca ker bo? znorel . Iz lastne izku?nje ti povem, da dieselca res "trga" in za podobne u?itke bo? moral pri bencinarju pose?i po bistveno mo?nej?em motorju...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
... zaradi bencina
Povezava za deljenje
Deli na druge strani