Skoči na vsebino
Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Moja lubica pa kar lepo pije Petrol, sej druzga ne dobi :D

Tko da ne morem re?t, ?e kej trese, cuka itd... zaradi bencina.

... zaradi bencina :bravo::hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

OMW se je pohvalil: "Prenovljeno zimsko dizelsko gorivo ima dodan poseben aditiv, ki ?e dodatno izbolj?uje delovanje vozila in zagotavlja nemoten zagon vozila tudi v najbolj mrzlih zimskih dneh."

Ne morem zaprmejdu? trdit, da je za dogodek tik pred novim letom krivo OMW-jevo gorivo. Dejstvo pa je, da ga je bilo v moji 6ki skoraj poln rezervar, ko zadeva pri borih -7º C ni v?gala v prvem poizkusu. ?ele po dveh minutah konstantnega vrtenja zaganja?a je motor s precej obotavljanja in mo?nega tresenja speljal - ?e bi imel samo malo slab aku, bi bil v pi... Trenutno imam noter petrolov dizel in ni mo? opazit niti najmanj?ih te?av ob zagonu pri -10º C. Ima kdo kak?no podobno izku?njo?

Lp M

Jaz danes zjutraj... V?gala ?ele iz 2. poskusa pri -16C :whatever: . Treslo in ropotalo kot traktor, ampak samo prvih nekaj sekund... Gorivo je Petrolovo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvala
Napisano

No takole je bilo...

V soboto se peljem po Z LJ obvoznici in naredi buuuum, kamen v ?ipo :whatever: . Na prvi pogled ne vidim nobene po?kodbe in se peljem naprej. ?ez slaba 2 km na isti cesti ?e enkrat buuuum, ?e drugi kamen v ?ipo :angry: . Zopet ni? vidnega. Doma parkiram, pogledam in vidim na razdalji manj?i od 1 cm 2 luknjici, odkru?ena ?ipa in po?kodba pri obeh v globino :whatever: . Ok, zadevo za??itim, naslednji dan pa opazim razpoko (?ipa je ?ez no? po?ila).

V ponedeljek kli?em na Zavarovalnico Triglav, kjer imam kasko z Asistenco+. Zelo prijazna gospa mi da ?tevilko od Carglassa, ?e?, da oni za njih opravljajo tovrstne zadeve in da vse uredim z njimi, tako s cenilcem, kot popravilo. Pokli?em na Carglass, kjer se oglasi ?e bolj prijazen mo?akar. Narediva telefonsko prijavo ?kode, mi pove, da eno ?ipo sicer ima, vendar imajo danes naro?eno stranko. Isto?asno naro?i novo ?ipo in mi pove, da lahko avto pripeljem v sredo takoj zjutraj. Ko ga vpra?am za nadomestni avto za sredo mi odgovori, da je ?e rezerviran in me ?aka. Avto pripeljem v sredo zjutraj, takoj pri?nejo z delom in mi dajo nadomestni avto. Popravilo v roku in BP.

Skratka, tako bi morali delati vsi. Odnos, prijaznost in uslu?nost tako zavarovalnice kot podjetja Carglass pa :rispekt: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova mazda 3
Napisano

N? ne re?em,..ampak je ?rna za moje pojme ?e bolj ubita?na,..sploh v kombinaciji z dotz feltnami :ljubezen:

Aham, bela z Dotzkami :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova mazda 3
Napisano

Mazda 6 nova - bela

CX-7 - ?rna

Ajde nej bo trojka siva :P

Yap, nova bela 6ka je res lepa, pa bela CX7 tudi :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova mazda 3
Napisano

Meni bi bila verjetno bela super. ?e od nekdaj so mi beli avtomobili v?e? in v preteklosti sta dva tudi bila. Ali pa kak?na specialna, morda bakrena...? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova mazda 3
Napisano

Ja, kar lepa je, sploh zadek so za moj okus lepo izpeljali. Ne vem, a me ob?utek vara ali ima ledice v prednjih ?arometih (tako nekako v trikotnik) :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Pumpi tolk ?asa da po?jo potem pejt pa zimske kupit :P

Pa ne no...

:bravo::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Jaz zadnje ?ase tankam samo Petrol in v zadnjih dneh so se mi pojavili neki ?udni zvoki v motorju... V nizkih obratih imam za trenutek ob?utek kot da je pod pokrovom motor od golfa 2, traktor. Avto sicer popolnoma normalno vle?e in takoj po malce vi?jih obratih se umiri in uti?a, ampak vseeno...

Bom sedaj nekajkrat poskusil s ?im drugim in bomo videli ali je to Petrol diesel ali kaj drugega... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Karavan 2.0 CD 89kW
Napisano

ja, pa pol sem razmi?ljal, da se vozim ene 2x mese?no tudi ?ez "prelaz" podoben Vr?i?u, tam pa je pol verjetno ?e kar razlika med 1,8bencinarjem in 2,0dizlom..?

Tega sploh ne more? primerjat. Saj sta ti ?e Yavarye in Boss vse povedala. Pozabi 1,8 bencinca ker bo? znorel <_< . Iz lastne izku?nje ti povem, da dieselca res "trga" in za podobne u?itke bo? moral pri bencinarju pose?i po bistveno mo?nej?em motorju... :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri mazda servis in center priporo?ate
Napisano

dns biu na servisu pr AS Skorn?ek Velenje - mam mazdo 3 1.4CE, l.2007.

Racun = 288? za menjavo olja, filtra, zr.filtra in 2 tesnili.

Prvi? in zadni? biu tm, lp

Ne misli, da bi bilo kje drugje kaj druga?e, razen, ?e seveda koga pozna?... :D

Te pa razumem, res se s cenami povsod pretirava ?ez vse razumne meje, sploh ?e pozna? dejanske cene :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obna?anje lastnikov nekaterih znamk
Napisano

Ever heard of leasing :ne vem:

Neki malga pologa, pol pa 10 let po 250? na mesec al pa ?e kej ve?, pa je!

Doma pa kupus, pa krompir vsak dan :hohoho:

Sem, sem, ampak za CLSja je way of 250?... Tud za kupus in krompir ne ostane, oz. rabi? ?e za to leasing :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pri nas je pa v modi,da si taki kupujejo Porsche-je.Kar mno?ijo se po KP. :whatever:

Ne kapiram od kje takim smrkavim trenirkarjem tolk dnarja...? Kraje, droga,... kaj? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se strinjam samo kaj ko je vse ve? modelov ki si mislijo boli jih đon ?e je un to naredu bom pa ?e jaz in se jim kratkomalo je.. za vse ostale.

?e bi vask samo nase in svoje vozilo pazil bi ?e takrat bilo manj piz..., zdej pa ni panike ga zbijem grem po druzga bo fotr pla?al.

Ej, ampak res. Sedimo v?eraj v Bufu in se pred lokalom parkira nov srebrn CLS, ven pa poska?ejo 4 trenirkasti ćapci, noben 100% nad 22 let... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 2
Napisano

uuu crna 5 vratna pa GT...jebes fanta, poroc se z mano :)

a cevapi so ti vsec?

:D:hohoho::hohoho::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.