Men je biu res poraz mazda 3. Tud ma?ina 1.6 me ni niti mal prepri?ala. Preve? so elektri?ni te novi avti, pa usaki? k sm dau gas sm dubu filing da ga na pouno matram in da mi bo v zahvalo zaribu.
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Se spomnm k sm se prvi? usedu v mazdo 3 2010 letnik...ja proti Fki je kb ?u nazaj v ponija sedet...no pa ?e to la?m, tm se je lep? sedel in sede?i so bli bol?i
POZOR!
Reeeeeeeeeees, v GTRu ?e samo za stopinjo ?ez 160 segreje? olje v menjalniku mora? TAKOJ na servis na zamnjavo olja. Notr ga je 10L, litr je 100 ojreslavov, pa si na jur?ka brez dela Pa baje ga ni umetnost segret na tolk, Simon bi teku reku fun day on a track
To je eden redkih avtov k ve? ?re k moja Mazda Sicer ga ne mislm kupt, sam za nekoga k se mu jebe za porabo je tole zakon, poleg tega je pa preverjen nakup
To in cena bencina. Niso najbolj ekonomi?ni avti. Simpl kot pimpl.
Sj ni ve? nikjer ra?unice. Jst dam velik za benz, sam nimam kredita za avto. Eni majo ekonomi?ne in lepe nove avte, pa majo kredit + kasko pla?ujejo k nori. Mal povejte kok mate kj kredita pa kok date za benz pa se pol gremo kdo ve? zme?e v kj
POZOR!
poleg tega, on ne ve, da F-ka trenutno ni v najbolj?em stanju
Re? mu ?e uzame mojo za 2000?, z musko feltnam jeklenkam use naj odpelje Sam spredi je treba pobarvat havbo, desn blatnik pa zgorn deu vezne (?e ho?e met tipi topi avto), to je pa to
POZOR!
Denis ne bi rekel, kokr vem je bila prelomnica nekje znotraj letnika 97, ker npr. moja biv?a gospodi?na, je imela tak?nole identi?no belo, letnik 97/marec. Sicer pa v kon?ni fazi ali je letnik 96 ali 97, (who cares, lepo vas prosim???), sedaj smo namre? leta 2012, halo?!
Sj ni tok panike glede starosti vozila, bl je jeba ?e je avto uvo?en, ker je velka ?ansa da ma pol prevrtene kilometre, sam to sm hotu povedat
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5626622&show=1
?e zmer bi blo fajn tak aftu?k kdaj met
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani