Ker nisem nek dinamičen voznik, sem se odločil za udobje in vzel X186 s samodejnim menjalnikom in design paketom. Danes sem pred nakupom še enkrat zapeljal ročnega in avtomatika. Verjetno bom ročnega pogrešal, ker se je res fino vozil, po drugi strani pa se mi tudi avtomatik ni zdel tako napačen in nisem dobil občutka, da je zmeden. V klance je čist okej prestavil eno niže in potegnil, po ravnem pa prestavljanja skoraj čutil nisem. Upam, da je odločitev pravilna.
Hvala vsem za nasvete.
Čestitke! Po branem ti ne bo žal, da si vzel cx-30. Kot že nekdo napisal, ko boš enkrat mel AT, ne boš šel več nazaj na MT.
Men so na Audi servisu oz.avtohiši rekli, ko sem se zanimal za prodajo svojega, da če je avto pravi, zanimiv, cena prava…. mora avto iti, oz. bo šel v 3-eh dneh.
Kolega se ukvarja z uvozom vozil, načeloma uvaža vozila višjega ranga in opreme. Vse gre bolj kot ne na lizing.
Včasih je zgrožen kdo mu odpelje avto, je tudi že pogovarjal se s kupci da gre to težko čez (finančno kupcu)...namreč najbolj izkoriščevalski lizingi odobrijo, če človeku ostane 300 eur po plačilu lizinga na računu...
😮 pa kdo vzame lizing, da mu ostane 300 eur na računu?
@Jest verjemi, da si se za ta čas pravilno odločil, ker za EV boš še vedno imel čas in precej bolj jasna bo zgodba čez nekaj let a se gre v pravo smer ali ne. Recimo VB prehiteva z elektrifikacijo in pri njih tole postaja silen bumerang in verjetno kmalu tudi velik padec prodaje EV-jev.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Računal je na to, da boš z lahkoto prišel ven 😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani