?e ni imel radarja ti zaradi hitrosti itak ni mogel ni?, pasu ni opazil, ker se je preusmeril na vizualni pregled avta in nehomologiranih delov, pa svojo normo je izpolnil in se mu ni bilo treba prerekat a si imel pas ali ne.
jah men je vse grehe nastev se gume so ble brez profila se to mi je dodav na spisek!!!
koker je on men reku da vse prekrske napise pol ti pa ucuri sam najdraziga pa unga k ti najprej ispit ode
kao da kazni ne sestevajo vec!!!
vsaj tako je moje znanje res pa je da se lahko totalno motim in se ze v naprej posipam z pepelom kaj je pa res pa bodo tisti povedal ko za ziher vejo kaj pa koko!!!
?ist takole ti bom povedal. Moj bratranec (Honda lover - bes ga plentaj) je s svojim Civicom nevede tekmoval z drugo Hondo Accordom, ki je ?isto sluu?ajno imela name??eno Providijo. Pa so ga oskubili za hitrost, neuporabo smernika in premajhno varnostno - vse skupaj je bilo kar precej bogato.
jah ni mi cist nic jasen!!! mene ko je se z bivso miksko stran pocu pa sem seveda cez naselje prgonu (tako kot vedno) driftu sem pred njemu pripet nisem biv pa ni blo nc postiman glede homolomo pa je reku da odejo tablice pade sodnik pa na licu kazen 120k bivsga dnara zarad homo bimi vse to naredu zaradi ostalih prekrskov pa ni mogu nec ker se kazni ne smejo sestevat!!!
no za heepyend sm se vn zuleku z nulo!!!
seved zato ker je bla moja bejba zraven pa se je nje usmilu kao saj ves ce ga zaj oberem do kraja je se vn ne bo mogu pelat!!!
Od kdaj se pa kazni ne se?tevajo - ?e prekleto se in ?e bo? brez lu?i prinorel skozi naselje, prevozil rde?o lu?, zavil v enosmerno ulico, neprivezan dahnil maligane bo? kar naenkarat postal glavni sponzor dr?ave in policije.
"Mazdohist Policija".press
ni res ker ti policist lahko napise samo najvecjo kazen za najvcji prekrsek kar si ga naredu!!!!
kazni pa ti ne sme sestevat!
tako mi je skif reku zaj pa to lahko samo pod tem pogojem ne drzi da me je lepo elegantno nategnu ko elastiko!!!
Jz sam to pravm, dobr da ma? dec homologacije kolkor tolko po?timane oz. za vse kar se jih da dobit!
Drga? bi pa vidu kva se re?e jeeeba!
Sam ?e zmer pa ne ?tekam od ke polcaj?ku ideja da si voz spizdu, ?e je prometna na tvoj ime, razen ?e je ?e kdaj mene maltretiru, pa si me je zapomnu! :ne vem:
ej tudi meni ni totalno nic jasno!!!
mah glede homo lomo bi se hit neki vn zuleku bi potegnu sam kako kazen za neprivezan pas al pa za mobi ven potegnu kazni mi pa tako ne more sestevat tak da bi ga dobr vn potegnu!!!
dober ves kaki sem po cesti pa da sm nonstop na strani z strani policije ampak kazni pa nisem dobiv se niti ene ceprav so ma zaradi marsicesa ustavl je gobec naredu svoje!!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
a ma mogoce kdoo ta manual da bi mi ga poslav al pa ce ga kje najde ker jaz fa res nikjer ne najdem!!!
prosim!!!
hvala
lp
mazda teka teka in se razspaca
lite feltne pa ostanejo doma!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani