Skoči na vsebino
DPF filter
Napisano (urejeno)

nove peci ki precej stanejo so odlicne, da so še dobra suha drva... ni prakticno nic zakajeno...

moj sosed pa vse skur  v stari peči, plastiko, stare škornje...ma kar je sam da se upali, tolk špara, škoda u smeti fuknt... pol morš skoz vsak dan  gledat kdaj zračiš bajto k če prsmrdi to notr ..ajej , obup

Popravljeno od gregc88
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)

js nism reku da golf 5 ne more bit rjav ... pokaz kje sm to napisu.... še napisu sm da so to stare gare in ni ni čudn da butne kje rja vn, mazde so take že nove da barva stran leti.... zmotil me je le to da se vedno posmehujete vw bmw itd... kok so u pizdi...skoz, ne samo rja... sj vem na katerem forumu smo, in vem da je zato tako...pa vseeno ni fer da nabijate neki kar ni res ... in potem povem kar je res...

kolikor je mazd 3 in golfov 5 v slo....vemo kerih je 100x vec... je se vedno vec gnilih mazd,zihr....

spoh pa ni problem sama rja na obrobi kjer  kamni nardijo svoje, mazda je gnila po celem podvozju kot noc in dan...

fotr ma opla  skor novo moko... in isto k se ulezes spodi vidis zacetke rje...in pol še pod moj 6 leta star golf... je le ta  velik lepsi, za ta leta ma ko nov...

ni treba verjet bmk, sam ti povem da niso golfi tok slabi kar se tega tice... za mazdo pa vemo kok so problemi z barvo in rjo od nekdaj ...

fan pa nism, imeu bi mercedesa ,bmw ,audi, volvo  tud kako mazdo z garancijo ... sam problem je k za 15-18 jurjov kokr bi js dau ne dobis nic .. ja nic...al polno km in stari, al pa brez opreme in mlincki pod haubo.... mazda se pa dobi, kaka cx3 bi bla mogoc zanimiva (obvezno benz k dizla ne znajo narest)... sam ni nobenga pametnga servisa , to pa pr men velik steje in me odvre od nakupa , za vw jih mam kokr čm.... japancov se vsi izogibajo... ta vš pelko se tud na telefon nima cajta javt ne da bi se kj naredu, v btc sm pa pelu enkt lih to gnilo 3ko... so pa rekl da ne bojo dal na tester da se ne splaca, zihr je turbina... omg,vedezevalci al kaj da kr vejo...  leni , oz odnos bmk ... 

tko da ko sm kupoval sm gledu kaj dobim za svoj denar da bo opremljen, max 3leta star, dober motor ...nobenega preseravanja ubistvu... in sm kup kar sm, zaenkt bp 3leta ,samo olje menam... 

nism pa noben fan, naslednji bo loh tud mazda, nikol ne veš, no al pa tiguan 🤭

Popravljeno od gregc88
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

jaz fan vag? kaj ste pol vi k tok zagovarjate ta jajca... povejte tko k je... 

js nism tak fanatik kot vi prav nobene znamke... brezskrbi...

glede slik..zacnem limat? pomojem premal placa na forumu... smešni ste, samo na realna tla vas hocem spravit... 

IKnWRX5.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
dne 20. 11. 2020 ob 12:52 je Aless napisal:

No ja glede rje tudi švabi niso glih nek biser, dva sodelavcs imata golf5 in pri obeh isto rjavi pragi blatniki zadnji pokrov prtljažnika. 

Btw. Sosed ima A6 3.0tdi l. 08 in pragi rjavi in me nazadnje glih neki fehtal če bi mu to saniral🙄

Toliko o pocinkanem švabskem plehu. 

Edino za službene Renaulte lahko rečem da so glede rje odlični, nekateri avti so tudi 10 let stari in začuda skoraj nič rje. 

to so stare gare ni cudn da se pojaze rja... drgac pa  mazde samo 2 let stare pa leti stran lak tako iz feltn kot pleha.... imel golf 5 in mazdo 3 2005.... mazda za na odpad golf prakticno brez rje.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

bini kukr čš... ce ne probas ne ves....

js vem da sm prebiru en forum kjer so enga takole forsiral in hvalil skoz kok je oh in sploh... pelu k njemu cel vesel ...no tok k sm se takrat opeku se nism nikol...  drag, vse napol narjen, nategoval z datumom... (vgrajen  je bil menjalnik ki ni pasu po cifrah in je neki zmutu, nic dost boljsi ni bil kot prejsnji, doma mi je pedal sklopke not ostal k butl ni odzracu ... ga klicem, ja prpel nazaj ... ja najbol s tako sklopko in 150km dalec... wosu.. itak sm sam zrihtu v 10min, ni sans da ga pelem v take roke nazaj. 

sam sem prisel do mehanika ki je ok in ima znanje tako da sem od človeka ki mu zaupam dobil namig...in cifro...  tole po forumih ne nasedajte

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

sam ta tip  pa je nakladač drgač a? :D  zna govort... taprav za tak posel ja.. no zame ne, takoj spizdim od takih

enkt sm gledu enga pasata pr njemu, drgač ma pokrito garažo in kr dobre avte to je ok... sam konkretno un avto je bil bl dost zanemarjen vidt, hvalil pa ko da je nov... sm reku da grem še enga pogledat drgam...  nee kam to greš, js vse poznam... povem...neee un vrti kilometre un je tak pa tak... lool itd... 

glede garancije pa nevem kakšno ti je to dal... boš vidu ko boš rabu kaj rihtat... 2 leti se drgač lepo sliši

upam da bo vse ok, za tak denar že more bit....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

najcenej je kr sava... pa cist ok... pozim itak ne divjas al? 

2 sezone ti zdrzijo pol pa nove... 

js mam kr letne in zimske skoz sava, zadovoljen....

sm meu vcas fulda, gudyear,nokian,... nic posebnga sam drazje je blo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 12 urami je Bini napisal:

Pred nekaj leti je dizel bil res slab a to zaradi mešanja z bio dizlom in je to bila posledica manjša moč in s tem večja poraba. Takrat smo šli na firmi na omw in poznalo se je pol litra na 100km. Sem pa slišal, da je MOL taboljši pri dizlu in bencinu. :prstgor:

vsi na sihtu k petrol tankajo nardijo manj ...sploh pozim... in enmu ni vzgal k je blo mrzl in mu prav mehanik...kjes tanku.... zli vn in pjt na mol... in ni blo problemov vec. .. (aja vsi so dizli)

sam tankam na petrolu edin motor.... ker je benz in ker ga lahko placam brez da grem dol  iz motorja ... kar mi velik pomeni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3
Napisano
pred 16 urami je dvorjan napisal:

Torej, pod črto, za garancijska popravila in vpoklice dobijo plačano - zakaj bi se torej tega branili?!

ker so nesposobni in se jim jebe.... ne povsod...nekateri servisi k majo tak kader

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

ja napr. na rudniku pri rutarju .. k potegneš na glavno cesto tok drsi že po suhem da kople u prazno...mej kere čš gume... obup...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

se strinjam sivka da je vlada  mimo usekala za gorivo... sam tole z kruhom si pa ti mim usekal... res da je drag kruh... sam... mislis da bojo delal zastonj? treba je vedt da ce odpres pekarno mores kupit sestavine +++++ štrom, najemnina , delavci itd...pa neki more ostat za dobicek ane .. al bos delu minus?  

drgac pa ja ... vse je narjeno dokaj poceni... v trgovini pa x2... pa se jamrajo da nimajo trgovci... no prodajalci so res na minimalcih, sefi vecjih trgovin pa vecina bogatuni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3
Napisano

servis je loh tm tm... k kej crkne oz izrabi... so pa cene pr japoncih...mazda honda itd... krepko visje... vem, imel obe znamki...  in r.deli  sploh rabljeni nedostopni ker jih je malo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

to da je takole zanemarjen motorni prostor loh tud  kaze na to da je bil en kurc čuvan oz tud serviser ni neki baš...  loh...ni pa mus

vsak normalni voznik bi mogu vsake tolk odpret pokrov prevert tekocine kaj ocistit itd... da mas pa tako pa adijo pamet.... prmen se sveti bolj mašina kot notranjost...

tud ko mi je mehankar nazadnje delu glavni servis je celoten prostor našpricu s čistilom in spucu v nulo... minutka dela.... 

ko sem parkrat sel na oglede avtov pri prodajalcih so bli vedno notr in zunaj svetleci ko iz salona... pri motorju pa vse bolj zanemarjeno kot ne... to me tolk odbije da ... sej nocem da je nasprican z maxibrilom ,pac tisti suhi prah ki je obicajen drugace pa lep brez stare umazanije, da se vid da je vzdrzevan....

ko kupujem avto najprej pogledam ce ni bil razbit..pol v motor..sele nazadnje kok praskic ima notr in na plehu.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.