Skoči na vsebino

Me kek zanima ni za mazdo , pac za skodo felicia L 95 1.3 mpi

Sedaj ima direktni volan oz. Ni servo .. ali je mozno zmontirat servo letev in pumpo not ? Od novejsega letnika ? Ali ima kdo kaj vec info glede tega .. pac avto ni zame ce bi bil zame bi pustu tko brez kr je zakon.. pac je za mojga nonca ka clio je su u kurac in sm mu zrihtu to felicijo pac avto lpo ohrsnjen servisna potrjena in 60k kilometru motor lepo dela vs itd. Sam problem je zdej to ka ni servo sam on je reku da je ze ok .. sam dolgo ga nebo mogu motat :zvizga:

Hvala za vec info.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

evo eno zlo ql risanko
Napisano

Mislim, da ne?esa ne razumem. Ja, vem, kmet in s hribov doma...

Prepri?an sem bil, da je Daewoo Nubira osebni avtomobil. Ti pa imajo zelo redko motor z prostornino ve?jo od 3 litrov oz 3000 kubi?nih centimetrov. Slu?ajno vem, da ima Scania 360 motor z 9300 kubi?nimi centimetri oziroma 9,3 litri delovne prostornine. Pa gre za 40 tonskega vla?ilca s polpriklopnikom (?leper po Slovensko)...

?e je torej ta Daewoo Nubira z 10 litro delovne prostornine nekak?en vla?ilec, a ni potem dizel? Ne razumem...

Phaha sej ti si pole tudi ce si iz cepovana .. pizda kera nubira bi imela 10L masino.? To sm napisu za zajebancijo pizda .. ka ste vsi neki resni ? :ne vem: ....

@Boss

Sej sm napisal da se bom potrudil sam mi ni niti pod razno ratalo .. pac me ni dost v lj da bi znal oni naglas :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

evo eno zlo ql risanko
Napisano

Ma nubirca je bla zakon pa se pocen kosi so bli .. ta mazda jebentis drago use :D ..

Jaoo in ta nasa tolminska sele neki hribi in doline kamor hoces iti mores furat skozi neko sumo pa tko izjema je cesta do kobarida mmm :jupiii::jupiii::ouje: hvala bogu za uno cesto ka ga je sopala nubirca :hudicek: ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

evo eno zlo ql risanko
Napisano

?e prav razumem... Ti si prav ?util, da je avto mo?nej?i s 100 oktancem?

Seveda da se je cutilo .. lej sorry sam jst na moji nubirci sm cutil cisto vsako malenkost .. nwm s kaksnega testa ste vi :ne vem:

Sam jst kakor se le da se vedno poglablam v avto in motor in vedno iscem kaj novega tudi majhne malenkosti .. sej ves kako pravijo kdor z malim ni zadovoljen velikega ni vreden :vesel::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

evo eno zlo ql risanko
Napisano

Ne razumem kej si hoto povedat? V kerem jeziku te ti govori??

No se bom potrudil po lublans sam nwm ce mi bo ratal iga no ..

Ko sem imel daewoo nubiro 10.0 litersi motor ali pa 10000 ccm na 3

Sem vedno in redno zahajal na OMV-jove petrole a ves .. ka tam imajo bencin ki je 100 oktanski .. "vem da ga ima tud petrol po novem ze en cas.." in pac avto je trgal cuj ..

No sedaj ko pa imam pa dizla oprosti mazdo 6 dizel .. pa zahajam ravno tako na omvjove pa po gorivo dizel alpin a ves ka v zimskih casih prav pride iga .. :jupiii::bravo:

Zdej pa nwm a sem se kaj pozabil.?

,,,,, ..... ???? !!! Ce kje se manka bos pa sam vstavil :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Js jih v lajfu ne dam ve? na NOBEN avto, skoz filing kot da so prazne.

:hohoho::bravo: postenoo ah tolk vec lima skozi ovinke ...

Sam si pogledu ka si punpu gumo da nosi imel ksnega starega unga merilca za tlak ... takega ku so mel policaji da so jim pole gume pokale :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Kje si fuknu ven ksenonke?Sej meglenke imajo normalno svetlobo in se lepo vidi z njimi.

Je pa res, da so xenonke (kot glavne lu?i) za moker asfalt in de? za en drek.?e mo?no de?uje jaz pono?i v?gem meglenke in je potem mir.

A ti mas meglenke ze v luceh - zarometih al jih imas spodaj na maski .????
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

V mokrem so se dr?ale super, pomojee isto kot PE2. Ni neke razlike blo ?utit. Bolj je kurc k zavije? pa je filing k da se bo?nica zvija, ful po?asnej?i turn in je kot pri PE2. Se pa vseen dr?i tko da zgre?il ne bo? ni? z njo ker je druga?e dobra guma.

Uff i know sm jih na nubiri prmenjo se pa se PE2 v 3 letih :party0035:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Moj naswet (ker sem ?el isto iz PE2 na PS3): razo?aran bo?. bo?nica je bila (ob isti dimenziji!) mehkej?a, v mokrem isto faj, v suhem je bil pa volan bistveno manj odziven, po?asna guma je v primerjavi z PE2 k je bla za clia RS razvita sicer. U glavnem, ?e bi se dobile PE2 ?e bi vzel raje te, PS3 pa zih nikol ve?. Pa so super gume sam u primerjavi s PE2 so pa slab?e.

Pa nisem edini k mu PS3 niso ugajale, ?e za ene dva wem. Potem raje nowe bridgestone adrenalinke re002, ene par prijateljev jo kar pohval. Verjetn michelin super sport da tut nimajo ?e super spredaj za bv.

Ja ma so v mokrem tolk bols ko pe2 ? A niso?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jst bom pa za 17" sprobal michelin pilot sport 3 no so malo bol drage kot une ka sm imel na prejsnem avtu 15" michelin pilot exalto 2 ... cene pa seveda plan B kumho le sport ;-) :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prometna 2
Napisano

Aha, ?e prav razumem, sta oba prehitevala nekoga, samo on ni opazil da si ti ?e v prehitevalnem manevru? :ninja: A to je cesta Tolmin-Idrija? Ne bi se ?udu...

Druga? pa, pripelji na Vrhniko k Tomcu ane, sej ti pol foruma lahko pritrdi da bo dobro zrihtu. Pa jo bo? moje dubu pred 1 mescem...seveda je treba prej poklicat pa se zment ;)

Pa? ?e je pa barve na avtu mal v?, pa sam stvar lastne kaprice. Meni je vseeno ?e ma avto malo debelej?o barvo, ?e je opravljeno kvalitetno.

@Curko, so?alje...ampak vsaj nisi ti kriv. Nima? kej, lahko se ?e tok poslu?uje? defenzivne vo?nje, pa takih stvari ne more? prepre?it. Va?no da je samo pleh :)

Ma pust ti uno jamo ke gor sramota za tolminsko kaka povezava z lj mhm .. ne to je tolmin nova gorica dole v doblarju .. pac jst sm ze prehitavu pac njega in ka sm bil zraven njega se tip vrze vn v mene da bo se on prehitavu ... pac ta moja mazdica se ni bla ne primlhena in skresana 10 let .. in zdej je kr vredi ... in se to po zaslugi unga .. pr men je lahk sam total. Cez 14dni je reku uni cenilc od zavarovalnice da bo bol znano tko da ja ke do januarja bo ze :-/
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6,2003l 100kw - olje
Napisano

zdravo,

mene pa zanima kolk priblizn pride servis, da se zamenjajo te podlo?ke pa spuca filter.. sm tut opazu da mi je po 10k km spila kr veliko olja, pa bi rad preventivno zamenju da res ne bo kej narobe :)

Ja ma ti sam olje pije al mas tud dihtunge po motorju fuc in je motor vs oblit z oljem -pac odzuni ? Cene to pride kr drago delo se zato k je mazda ... priporocam pa mobil super 3000 5w -40 za dizla jst dajam uno not olje ku je treba .. in redno se ga menja ne da se un cren smer pretaka po motorju in avto dela .. moj ima zdej 203k in brez problem nepije nc olja ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prometna 2
Napisano

Jaz v miru vse druzinske avte rihtam as we speak :blink:

Pac vsi kleparji na unem PSC podjetju . Pac tm se bolj dobro poznam in mi jo bojo doro porihtal .. sam pizda ku mi tezi ka sm su ta avto kupavat ja pac je bil v avtohisi sam tip je pred mano z uno aparaturo ka mas za mert nwm koga tm na barvi mi use premeru in avto ni bil kresan ne nc se .. razen ! Razen! Zadnje obrobe je pokazalo vc zato ker so bile popravljene .. pizda zdej bo pa okoli in okol neki vc .. mooo ku me kr zivcnega nrdi pocer en kdo mu je dal izpit :(

?ak, jzt ne razumem, kaj te je zrinu al kako si pristal v ograji? :blink:

vozil smo v kolonio in jst se dam vn da ga prehitim in tip se vrze pac ka sm bil tm ze pr njemu se mi vrze vn da bo se on prehitevu direkt v mene tipu piskam se dam se mal bol levo prot ograji ne jebe ... se fukne v mene .. sm ga mislu kr scbat ze na vse zgodi ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prometna 2
Napisano

WTF?LOL

Do januarja nebo nc... ka majo klepari dopust pa mal guzve... pa lih tm z iderje sm unga goloba dobu da mi karbonc porihta ...

1mesc brez Mazde ?!? Ma kajj? Si mores mislit ? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prometna 2
Napisano

Evo. Zopet sem imel prometno. Jaz pa res nimam srece. Komaj so mi popravili odbijac prejsnji teden zaradi srne in ne mine 7dni ko me v kroznem izsili avto sola. In kaj sledi bum. Zopet bom dobil novi odbijac. Jebemti

Pff ti nimas nic mene je ena mona ko sm prehitevu njega se mi vrze vn v mene da bo se on prehitevu in tko da me je vrglo v ograjo k perje .. in ja zdej mam zjebano levo stran na zadnjem blatniku kr mal pleha manka ostalo v ograji.. in desno stran :-( .. boga moja mazdica :angry: dej dej pocer en v spegu naj gleda ... mooo!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.