Skoči na vsebino
mazda 6
Napisano

ejga dec... slabo da ?uje? to... :angry: blek packi sranje prodajajo...

drga?e pa vzami ?rno ?estico od eclipsa... ima standard opremo, 120 konjev dizl zram pa ?e usnjene zice pa bose zvo?nike kar je dal naknadno... :cheers: top nakup za 3 in pol jur?ke :notworth:

Bucek webasta nimajo vse... zelo redke so z njim ;) vsaj kakor jaz vem :closedeyes:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3 da ali ne?
Napisano

Zadnje blatnike kosmate ven pa preverit rjo... Druge ni koker se spovnem je bencin in ma ketno... Nalijes ko bo servis dobro olje pa gasa naprej... Pa seveda vse filtre pa si mirn...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

Normalna vo?nja za moje pojme... ne razumem pa zakaj se vozite v ljubljani 95 na voznem in 100 na prehitevalnem da popizdi kak po?as prehitevate... in pol debel gleda folk ko po voznem prehitim pa pred njega in pol zna pospe?it pa pred mene pa mi bremzo ti??at pa mi mahat pa nwm kaj ?e vse... :lol:

zaklep ker tole ni blo ne 180, ne razmetavanje in ne nenehno izsiljevanje...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

Da je to grozno in da jim je treba takoj avto bek vzet ... Sploh, ?e to po?nejo v bli?ini razcepov avtoceste in podobno ... tam res ni tega za delat, ker je treba letet mimo ko z avijonom.

ne to po?nejo na relaciji kranj - ljubljana in slovenske konjice - maribor...

in ne ni mi sarkazem crknil sam mal mi vzkipi ko nekdo za?ne drugega kurcat ko je zih kdaj sam tak vozil... zanima me kaj je ve?ina pri 20ih po?ela z avtom...

Lumpi nalo? da vidm teh 180 na obvoznici ker me bega sam ne morem ve? kot 140 ker me takoj kak ljubljan?an zajebe ker ne ve ali pa nima ali ne zna uporabljat vzvraatnih ogledal... in ne ni to za kruh mazat ampak ko spreminja? smer ali dela? manevre tja pogleda? kak je un za tabo lep ko ti blenda ne kak si ti lep... pa ?enske ko se ?minkajo mimo izvoza Vi? pa mimo be?igrada tip ki si je mozolj stiskal... :rolleyes:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

?ak ?ak ?ak... Ti njega obtu?uje? 180 ki jih ni mel ker se NE DA imet ker so neteri ljubljan?ani ?e ne ve?ina tako zateranih v tek 99 al pa 100 na ?tevcu da men ofne pisker... ti pa pol pove? moja gre pa 250... zdej pa se lahk sam posipa? s pepelom ker sei dejansko probal kolk gre...

Drugo... LAHKO SE OGLA?A TISTI ki ?e NIKOLI ni prehiteval v ?karjice al pa pohodil gasa ko ga kdo razpizdi... Sej jz tu prehitevam cik cak da me kdo kdaj tak ko zan? prehiti pa pred mene v slu?benem avtu z kri?i zdravstva in mi ka?e sredinca... so what? pa? ma taka oseba probleme sama s seboj ker o?itno sam ne more al pa ne zna tko vozit... enostavno sem dal desni ?migavc pa okol njega na 180-190 kjer ni ve? sledil simple...

In tudi s svojo mazdo kdaj pocikcakam pa pohodim gas ko kak IDIOT ?veka po telefonu in vozi 90 na obvoznici... TAK?NI SO ZA KAZNOVAT ne edn ko opazuje promet okol sebe pa pelje hitrej...

Kaj pa tisti ko se vozijo na praznem voznem po prehitevalnem...?? pa se kljub blendanju in vo?nji 120 ne umakne... in ga prehiti? po desnem ker 8km ne da placa?? Kaj bo? na to porekel...??

Se tudi jaz z ?rno mazdo CE tabljic vnaprej opravi?ujem... ?e pa nam ima kdo za povedat kaj... 8.9.13, kamni?ka bistrica mamo cel dan ob ?evapih za debatirat kak kdo vozi...

?e je kak tak ko ni NIKOLI kr?il se pred njim POSIPAM S PEPELOM... Pa da vidim kdo bo dokazal svojo nedol?nost...

Do takrat pa bom vozil tak ko vozim ker v svojih 50.000-60.000km na leto opazim ve?je debile, mongoloide, zabite?e, polizance in pozerje kot sem sam... In ?e lahko re?em veliko bolj varno vozim kot tisti... Glede na to da TOK TOK TOK v zadnjih 5 letih in skoraj 300.000km nisem povzro?il ali bil udele?en v nobeni nesre?i... Lahko pa samo re?em da sem jih prepre?il ve? kot 10...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa je kr??ena
Napisano

2000 ?mirgl pa potem polirna vata pa spolira? ;) simple pa je avto spet lep... prakticiral na celi havbi...

druga?e pa de?ki... kupi? polirko za 50? pa? reskira?... Kupi? sonax polirno kremo tut nekje 10?...

Potem pa nana?a? na POLIRKO ne na lak in polira? lepo po?asi in ne na istem mestu predolgo, z roko posku?a? toploto laka ki ne sme biti od poliranja ve? kot mla?en... na pregibih in robovih se ne zadr?uje ker imajo manj laka in barve in lahko skos za?gemo... in nikoli res NIKOLI delat na suho... polirka more bit fajn mokra... sej vete kok pravjo ?e porivat se ne da na suho ;):harhar:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nism lih dans ampak ja :D je blo pa dva dni nazaj in je se kr lep ;) kaalman lahk potrdi :D

6 ur poliranja celga avta pa popravljanja pikic od kamenckov pa smirglal havbo pa spet poliral pa nasledn dan se enkrat celo havbo ker je bla cela flekasta ko sm premal poliral cez smirglanje :) je blo pa vredno da se metalik barva seveti :P

post-771-1370805499_thumb.jpg

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nategi po ?tacunah.
Napisano

Hja ni nateg... Tole podjetje je raz?irjeno huje kot kuga v starih ?asih... Mamo tut v sloveniji pakirnice ker se je ?e govrilo o takoimenovanem slovenskem doma?em pa pakiranem v XY dr?avi... ?e se ne motim je tole podjetje v bli?ini pivke :)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6.. Jo pozna kdo tole?
Napisano

Hja qwerty bo nazaj... :D Zdej pa pozna kdo detajle??

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7340693&show=1

Klical sem, menjano cedilo in podlo?ke, 2. velik servis opravljen, usnje je vedno mazal,... Je pa bila pripeljana iz Milana, v avtohi?o REAL, in ker ni mela servisne je naredil takoj veliki servis...

Mnenja?? Zadnjo ma 3700...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A kdo pozna tole petko? :-)
Napisano

Evo zadeva je takale kar se ti?e notranjosti... Ima? na vsaki strani predal?ek plus tako udolbino (kjer so ?arnice pri meni) in v vsak tak predl?ek gre paket velikosti prve pomo?i noter...

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

Potem ima? zadaj predl?ek nad rezevno gumo kar konkretno velik... Pravtako za drobnarije da se ne vozijo po prtlja?niku naokrog... Se da odpreti tudi ko je zadnja tretja vrsta sede?ev dvignjena ven...

Objavljena slika

Ima? tukaj slikano stopni?ko ki jo uporabi? pri nalaganju koles... Je v navodilih napisano da je to za ta namen :)

Objavljena slikaObjavljena slika

Potem so ?e tu razne konfiguracije naslona srednjega sede?a... Je lahko naslon ali pa naslon za roko...

Tu se vidi kje je skrit tretji sede? in kje je skrita mre?ica in pokrov mre?ice namesto tretjega sede?a... Lahko ima? eno ali drugo ali pa ni?...

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

Takole izgleda podrta 2. vrsta da je ?e vedno ravno dno prtlja?nika

Objavljena slika

In sede? iz tretje vrste...

Ter seveda koliko se da pole?ati 2. vrsta za udobje / spanje med vo?njo... Levi je do konca pole?an

Objavljena slika

Mislim da pri vseh teh prostor?ih res ne rabi? ?e mre?ice ;) ali pa??? :vskalo::prstgor:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

1. drsna vrata

2. vozna dinamika

3. veliko odlagalnih predal?kov za otroke

4. dolga medosna

5. vi?je sedenje

6. tih motor

7. odli?no podvozje

8. udobje

9. natan?en menjalnik

10. Ugodna poraba za te?o vozila

11. Odli?en tempomat

12. Odli?no ozvo?enje

13. Po avtocesti pelje kot ladja v piko

- :

1. podhranjen prtlja?nik(7 sede?ev)

2. otroci ne radi sedijo v prtlja?niku

3. dosti elektri?nih te?av in muh(vsaj v mojem primeru l2006)

4. prekomerno kajenje webasta

5. na AC je dosti ?uma(vi?ina)

6. pogosto regeneriranje dpfja kljub 90% vo?nji izven mesta

7. 2 vrsta nima sredine za odraslega ?loveka

8. ni opcije deaktivacije sovozni?kega abgja

9. glasen, trd menjalnik

9. Hiba zadnjih amortizerjev vendar se po?re ker je nov originalen del na poobla??enem servisu 92?

10. rjavenje podvozja vendar pri debelini pleha to ni problem

Evo z rde?o ozna?il kar se ne strinjam in z zeleno kar sem dopisal... Mazda 5, 2.0 CDTX 110, 55.000km, 2006

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zici so tko... 3. vrsta sploh ve? ne da so noter lahko doma slikam... ravno dno, ?e pa rabi? ?e ve? lahko pa 2. vrsto tudi do ravnega podre?... tako da 3. vrsta no ovira je pa v drugi vrsti 3. sede? na sredi bolj zasilna bilka kot pa praksa uporabljat ker za dolge fure ni... je pa avto 1A za potovanje 4ih ali 6ih oseb... smo se 3x pelali in nas je blo 7 ?tudentov do novega mesta pa nazaj in je bla poraba na relaciji 150km na dan v treh furah 6.3L s polnim avtom... je pa 2.0 CDTI... lahko bi ?la ?e ni?je poraba ?ebi mal ?paral pa ga neb iz kr?kega do novega mesta pelal 150 po avtocesti :)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.