V primeru ?elnega tr?enja ali zaviranja otroka namesto,da ga obesi na pas ga zabije v sede? s hrbtom.Sede? v smeri vo?nje pa preobremeni klju?nico.Ma? posnetke tud n youtubu.Taki sede?i naj bi (bogvedi kdaj) po zakonu bili obvezni tudi pri nas.V Skandinaviji so.
Mi na petki imamo tudi nalepko in tudi mi nismo imeli klju?avnice. Nato smo Majesu v BTC nesli okoli 190? in zdaj imamo klju?avnico. Ki nam zelo velikokrat pride zelo prav...
A tako gre to...jz sm razmi?lala, da tega mogo?e pa? ne delajo, ker je najbolj varno za sovoznikom.
Mi mamo nalepko na vratih, ki prepoveduje otro?ki sede?. Airbaga pa se ne da izklopit (ni klju?avnice). Vidi?. ?e bi to prej vedla bi ?la na servis. Mogo?e mi pride prav za kasneje.
Mene osebno kar zmoti, ?e ima avto zamazane in zjahane sede?e. Dopu??am pa mo?nost,da kompliciram
@Katrjaa - lahko pove?, kaj je blo,da je dr?al stereotip o kupovanju avtomobila iz druge omre?ne?
Ni ?lo za Mazdo. Moj je kupoval Alfo neko hudo mo?no. Je klical, da bomo pri?li iz Jeseni, da ?e je lahko realen kako je z avtom. No in dale? od tega, kar je on govoril, ko smo pri?li v Mb. Se niti se pomnim ve? to?no. In imela sva s sabo pi?tolo za lak, ko sva zame avto kupovala...spet preko Trojan in niti eden ni bil nekaramboliran (pa 1.lastnik). Potem sva meni kupila Stilota. Nevem avto od 1. lastnika super lep vse...na poobla??enem. No na koncu smo ugotovili, da sve?ke najbr? niso bile ?e sploh menjane in je iz ene kur?eve sve?ke pri?lo na 700? stro?ka (menjava glave motorja). Najb? je bil lolek tudi mehanik (takrat sva ?e iskala zaupanja vredna mehanika), da mu je ratalo zdrobit sve?ko in stvari so se zapletle....In po teh izku?njah sploh nevem kako, da smo upali ?e kupit rabljen avto. No smo reskirali, dali malo ve? in novej?i letnik pa g. Pelko jo je pogledal.....
A jaz ne?esa ne dojamem ali kaj? Spredaj vozi policijski avto brez lu?k, nekdo ga dohiti in policijski avto zavije (brez ?migavcev) za kur?evo zdravje/brezveze na prehitevalni pas in preseka pot vozilu zadaj?!? Nato pa ?ele pri?ge lu?ke (ok, to razumem, zaradi vozil zadaj). Se pravi je policistka sama povzro?iteljica nesre?e?
Mene pa moti...jaz na poti v slu?bo pa? poslu?am VAL 202.Usbja nimam:)Cdje pa bi po?as lahko menjala.Uglavnem me moti! Koga ali kaj mi pripro?ate narest?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V primeru ?elnega tr?enja ali zaviranja otroka namesto,da ga obesi na pas ga zabije v sede? s hrbtom.Sede? v smeri vo?nje pa preobremeni klju?nico.Ma? posnetke tud n youtubu.Taki sede?i naj bi (bogvedi kdaj) po zakonu bili obvezni tudi pri nas.V Skandinaviji so.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani