Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Ta rja nastopi samo pri mazdah do 4/2014. Moja ni zraven, so do takrat ?e po?timali.. prihaja pa zaradi tega, ker so ta del prebarvali s pretankim slojem barve. Na servisu potem ta del na novo prebarvajo in je ok. Ni potrebe po posebni paniki.. pa nima veze ali je narejena v mehiki ali na japonskem..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

ja saj sem v navodilih videl, da je tudi zavorna teko?ina vmes, ampak zavore mi delujejo dosti bolje kot pred enim letom in mi je bilo ?udno, da je potrebna menjava teko?ine tako hitro.. V bistvu se ne spomnim, da bi na katerem avtu do sedaj menjaval zavorno teko?ino :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

bencinarja mora? pa? druga?e vozit, kot dizla. ne sme te bit strah ga pognat malo v vi?je obrate. ?e vozi? tako je tudi G100 posko?en. Sam res ne potrebujem ve?, na morje se polno nalo?eni s kov?kom na strehi ?ist spodobno premikamo po avtocesti..pri porabi 6l/100km.. kar se ti?e motorja, menjalnika, podvozja je ta mazda res top..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.