Ta rja nastopi samo pri mazdah do 4/2014. Moja ni zraven, so do takrat ?e po?timali.. prihaja pa zaradi tega, ker so ta del prebarvali s pretankim slojem barve. Na servisu potem ta del na novo prebarvajo in je ok. Ni potrebe po posebni paniki.. pa nima veze ali je narejena v mehiki ali na japonskem..
Temeljito posesal notranjost, spucal gumi tepihe, ki so bili ?e bele barve. Pobrisal prah. Tako da je sedaj noter spet kot nov. Zunaj pa samo z vapom na petrolu spral sol in umazanijo.
ja saj sem v navodilih videl, da je tudi zavorna teko?ina vmes, ampak zavore mi delujejo dosti bolje kot pred enim letom in mi je bilo ?udno, da je potrebna menjava teko?ine tako hitro.. V bistvu se ne spomnim, da bi na katerem avtu do sedaj menjaval zavorno teko?ino
bencinarja mora? pa? druga?e vozit, kot dizla. ne sme te bit strah ga pognat malo v vi?je obrate. ?e vozi? tako je tudi G100 posko?en. Sam res ne potrebujem ve?, na morje se polno nalo?eni s kov?kom na strehi ?ist spodobno premikamo po avtocesti..pri porabi 6l/100km.. kar se ti?e motorja, menjalnika, podvozja je ta mazda res top..
?e vpra?a? mene, vzami sedanko. smo ?tiri?lanska familija in prtlja?nik ni bil nikoli problem. Za morje in smu?anje pa imamo na strehi kov?ek in ni problemov spljoh..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
meni FM prikazuje ?e komad, ki se izvaja..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani