- SSH port is 36000 - Autorized keys are in /config-mfg/authorized_keys - No password auth by ssh (CI-2953) - No more root logging? new "cmu" user
- Some bose updates - The DEL tips for jci dev menu seems to be disabled(UI part at minimum) (DEL long press)(SCR #SW00166935 - Some favorites changes - Lot of translation stuff (almost 70% of the bare diff) - NNG update - CAN changes - Ping reply disabled by firewall - No SSH by wifi(firewall config) - TTS update - mc_user update (i will try to explain the changes later)
jaz zaenkrat ne vidim nobenih sprememb, prestavljanje radijskih postaj z volanskimi tipkami ?e zmeraj ne deluje pravilno
se mi zdi da bomo nove avte menjaval na 2-3 leta po izteku garancije
ali pa pred potekom garancije
Jest - tvojih slika pa ?e nekaj dni ne vidimo ve?. Vsako objavo, ki jo objavi? in doda? sliko, se nam slika ne prika?e. Poskusi zamenjat stran, kamor "lima?" slike. Jaz uporabljam shrani.si in se slike na forumu vedno prika?ejo
dinami?ne lu?i nehajo delovati (se pojavi redko). Problem je, da ima vsaka lu? svoj ra?unalnik in se vse zamenja v kompletu (stro?ek par 1000 ? )
Glede te napake sploh nisem na servisu ni? omenil, ker se je pa? 1x zgodilo. Ampak so pri menjavi naprej usmerjene kamere pred par tedni sami videli to napako v ra?unalniku in naro?ili nove lu?i.
ker je bila v ra?unalniku zabele?ena napaka v tokokrogu v obeh lu?eh (znana napaka, ?eprav bi naj v mojem ?e bile lu?i z odpravljeno to napako, ampak o?itno niso)
mislim da celo v navodilih pise, da v gosti megli ni nujno da bo radar delal
MRCC may not perform as expected due to factors such as the shape of the vehicle in front (some shapes do not reflect radar well, etc.), bad weather (rain, snow, fog, etc.), and road conditions (multiple curves, undulations, etc.).
tempomat ni laserski, ampak radarski (laser je za SCBS). Kaj bi se zgodilo je tezko rect, ker je odvisno od razlike v hitrosti pred tabo vozecega. Ce pa avti spredaj stojijo pa tako pozabi
Tokrat je bilo zadnji?, da smo poskusili z novo namestitvijo zadnjega SW in ker ?e vedno ni ni? bolje, grem naslednji teden na servis, da se dogovorimo kaj in kako.
Dosti imam tega, da 3 dni dela, potem pa ne dela ve?. Potem spet 2 dni dela, naslednji dan slet ne ve?.
Na servisu pravijo, da ne morejo oni sami odobrit menjave MZD. Menjavo odobrijo iz Nem?ije.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
tako je, jaz sem odklenil tudi zaradi sopotnika, da lahko recimo zena iz sovoznikovega sedeza lazje poisce kaksen naslov
Na delovanje ti MOD-i ne vplivajo, ker se samo vklopijo, izklopijo ali spremenijo doloceni obstojeci parametri.
Meni je recimo zelo prirocen tudi mod kjer se zraven ure prikaze datum, tako izgleda pri meni:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani