Socialc ti je po babi skakal.......budalo zahojeno . Se vidi da ne premoreš niti kančka kulture ,da bi vsaj priznal svoje budaleštine ki si jih pisal tukaj o CX-30 in bi pač rekel vsak se lahko zmoti. Ne ti boš gono svojo do konca .....
Pravkar je Alex napisal:
Lastniki cx 30( Ostali se vzdržite bedastih komentarjev).
Ne vem sicer kaj sem ti naredil, bi pa lahko tole kar si napisal za mene malo podkrepil 🥴
Nič mi nisi naredil saj tudi nisem napisal nič žaljivega. Podkrepil??? Ja podpiraš ga kot njegov najhujši zagovornik v vsem kar napiše se popolnoma strinjaš , kljub temu da vse to kar sem napisal drži. Nič si nisem izmislil to so samo njegove besede , ki jih je stresal tu po forumu na račun novih avtov, bencinarjev in SUV-vov.
pred 32 minutami je Alex napisal:
Ta itak samo nabija neumnosti. Sploh ga ne jemlji resno. Je pa baje glavni na korejskem forumu. 😊
Dokler nabijam neumnosti si miren , ko bom nabil tebe potem se zamisli. Korejski forum tud obstaja??? No ti že veš kot kaže dosti sodeluješ tam.
@alex in @Biniče bi se vidva pacienta le držala tega kar občsno napišeta bi bilo vse Ok tako pa izpadeta ko 2 največja b....... @Binikaj mu pri vsem tako stojiš ob strani in ga podpiraš pri njegovih neumnostih???
pred 10 urami je Alex napisal:
Neglede na nekatere bedaste komentatorje in njihovih še bolj bedastih komentarjev, se bomo nekateri vozili tako v super dizel rdeči raketi, kot tudi z super benzinarjem. 😉
Bedast je samo tisti ki bo pojedel ves ta zarečeni kruh.....pa super vožnjo z nepremičnino na cesti želim. 🤣
Smo se pa družno v famoliji odločili, da gremo na dopust v Francijo z novo Cx30 z thuletom na strehi
Toliko zarečenega kruha kot bodo pa tule eni pojedli pa še ne🤣 Pred časom je tukaj neldo suvereno nabijal , da nov avto to pa že ne ....se ne splača. Raje 2 leti star uvožen tako kot je že naredil. BENCINAR.......nikoli to je nepremičnina na cesti ni dinamike ni navora . SUV to je za penzioniste ... ne moreš dinamično v krožni promet. Za češnjo na torti bomo pa še THULE montirali, ja ker nimamo kombija ga pač rabimo🤣. No potem bo pa še sledilo servisiranje na uradnem servisu in je mera polna čeprav so besede nekoga bile; jaz na uradni servis nikoli je predrago mam svojega zaupanja vrednega mehanika 🤣🤣🤣
Vcasih je bil recimo za clane Citroen kluba cenejsi... Tudi sedaj se najde kaksno pobodno ponudbo ... Coach 279 za 439€ ... pa se ralike so oznacene (malo drugacne luci in barva ...
Zal pa noben nima obeh v prodaji, da bi lahjko primerjal... cene med razlicnimi prodajalci pa so lahko razlicne ... Tisti v Decathlonu recimo sploh ni na zalogi... ...
Coach je menda vec ali manj enak kot Velocompact, le da je namenjen prodaji pri nekaterih avto trgovcih (Renault, Citroen,…) …. Pa ponavadi je malo cenejsi kot Velocompact 926/927 …
Ni ravno tako tudi v normalni prodaji je coach in ravno obratno je coach je dražji kot velocompact.
Imam Coach 276 in razlika med njima je samo kolko sem uspel zasledit v barvi samega nosilca in pri lučeh je razlika. Drugače nosilnost in vtikač (13pin) je pa pri obeh enako. Nosilec vreden vsakega evra.
Ker ne pridem do starega kanala, sem naredil novega. In sem naložil nov posnetek. "Kamerman" je bil tokrat zelo mlad, zato posnetki niso dobri, vendar se vidi, kakšen poskus je bil in kaj bo naslednja nadgradnja naše Mazge...
Ob ogledu tega posnetka se spomnim kako je nekdo modroval o varnosti v temi koesarski nosilci , tukaj na posnetku pa počne ravno vse nasprotno. Najbrž je ful varno po terenu vozit osebe na prikolici ......drugi v vrsti.
2 metra je res mogoce malo pretirano… 80 cm pa je premalo… Zadnja os ni tam, kjer je kljuka… ampak kaksen meter od zadka…. Potem pa se kljuka ven strli… in je konec prtljaznika za kolesa blizu 2 metrov od zadnje osi
2.) Omenil se vse razen največje skupne teže vozila in osnega pritiska oz. obremenitve po posamezni osovini.
3.) Dokler je vse v redu, je itak vse v redu. Problem je, ko pride do problema. Mislim, ni težava to peljat, ampak ustavit ali pa se oviri izognit. Dokler je znotraj nosilnosti in dovoljenih obremenitev, je eno...
Omejitve niso za to, da se kršijo, ampak so z nekim razlogom.
Tukaj govorimo o dodatni teži 80kg če se zaradi tega nebom uspel ustavit ali pa izognit oviri potem nevem kak se oni , vleče počitniško prikolico. Sicer pa tipična tema foruma , nekdo lepo povpraša o izkušnjah z nosilci koles , mu lepo odgovorimo in potem se najde nek pametnjakovič , ki misli da je pojedel vse znanje tega sveta in se začne debata v popolnoma drugo smer. To ni letelo direktno na tebe @Slivkaampak na splošno skoraj v vsaki temi je tako .
Fantje, do določene mere ga lahko biksate, preveč pa ne...
Omejitve niso za to, da se kršijo, ampak so z nekim razlogom.
Zdaj pa naj nekdo stehta nosilec za tri e-kolesa. Zraven dodajte še težo treh e-koles - spotoma preverite nosilnost nosilca, če sploh lahko nosi tako težo. Potem pa v dokumentih preverite še vertikalno obremenitev vlečne kljuke. Pa boste videli, koliko je še rezerve...
Enako naredite z nosilcem za štiri kolesa. In stehtajte tudi štiri kolesa. Pa da vidimo, koliko rezerve je še tam.
Nato pa preverite, koliko je lastna teža vozila in kolikšna je največja dovoljena teža vozila. Nato doma stehtajte posadko, dodajte težo nosilca in koles, pa da vidimo, koliko tovora še lahko peljete s seboj. Zavedajte se, da nosilnost avta ni podana v litrih prtlažnika in strešnega kovčka, ampak v kilogramih...
Nosilec za 3 e kolesa 18 kg ,njegova nosilnost je 60kg tovora, vertikalna nosilnost kljuke imam 90 kg ......katero omejitev kršim???
Po mojih izkušnjah zavzame dobršen del prtljažnika. Saj ne rečem,da se ne da. Je pa fajn to vnaprej vedeti. Če imaš psa v prtljažniku,zna biti že problem.
Ok zdaj pa že malo biksaš , ja kdaj pa greš kolesarit in maš psa zraven???Če pa greš na neko daljšo turo ( morje) pa tud če imaš psa neboš nekam dosti v prtlajžnik spravil , na lokaciji boš pa itak nosilec pospravil v apartma lai kam že. Če pa si slučajno omisliš kaj takega
Na streho mi ni za dvigovat in spuščati kolesa. Je previsoko. Na zadnja vrata sploh pomislim ne. Vozim 4 odrasla kolesa na morje. Parkrat sem jih peljal na priklopu. Je bil pa avto čisto na tleh. Mi je vzmet počila na mazdi. Potem sem kupil prikolico in jih peljem na pokrovu prikolice.
Za dnevno uporabo je na priklopu zakon. Biti mora tak nosilec,da gre lahko v avto, ko je prazen. Za polni avto in nosilec zadaj...jaz ne več.
Hmmm tole si pa moral bit orng naložen , da ti je počila vzmet . Jaz vozim 3 e bike , vsak ima okrog 20kg pa se mi še kaj takega ni zgodilo in avto tud ni podnu .
-tudi ko nimaš kolesa na kljuki,je problem voziti prazen prtljažnik naokoli (vsakič sproti ga snemati iz kljuke in ga dajati v garazo/klet je pa zoprno)
Hmmm tole govoriš na pamet ali iz izkušenj???? Ti lahko povem da gre prav fajn v prtljažnik avta moj Coach 726 , nič ni zoprno . Drugače pa 100x raje ga vsakič dol dam kot pa tisto piskanje na strehi ko imaš montirane prečke ( prav moteče je ko se voziš).
za moje pojme, ko pogledaš vozni park Čehov in Slovakov je kar nad SLO, vsaj folk ki se vozi v CRO na morje, govorim iz izkušenj ko čakaš v Splitu na trajekt za Brač ali Hvar.....avti za 40k € plus.....redko katera škoda, če pa že RS Kodiak in RS octavie
Res je ampak gospod @Alextega ne ve ker že 20 lt ne hodi k hrdekom on je pa ja velik as in hodi samo v Italijo😉
@Alexče boš našel kaj časa in se lahko utrgal od glancanja Mazde in seveda če jo uporabljaš za te zadeve, le skoči kaj na Pag ali Rab da boš videl da Čehi že dolgo ne vlačijo takih prikolic ampak so ponavadi zadaj kaki čolni.Kot kaže pa pobo počasi mi slovenceljni tisti , ki bomo tak tovorli vse na morje kot so včasih Čehi......žalostno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Socialc ti je po babi skakal.......budalo zahojeno . Se vidi da ne premoreš niti kančka kulture ,da bi vsaj priznal svoje budaleštine ki si jih pisal tukaj o CX-30 in bi pač rekel vsak se lahko zmoti. Ne ti boš gono svojo do konca .....
Tolko da so napumpane 🤣
bedasto vprašanje si zasluži bedast odgovor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani