Šel bo v roke ljubiteljev saabov. Pije malo pod 15l, če ga normalno voziš. Poznam prejšnjega lastnika. Avto je v nulo. Težak je okoli 1600kg. Motor je Holdnov noter.
Tole je tud pomojem dost neuničljiva mašina. Sicer me moti avtomatik,pa oblika mi lih ne diši,ampak tale 1.8 bencinar naj bi bil kr dober, pa tudi poraba naj nebi bila pretirana.
Kaj pa za bencinarja kupt? Sam se bojim to not vlit, ker že zdej laufa ko urca, da mi ne bo motorja skuril
Jaz sem za svojo letnik 2009 razmišljal, da bi dal aditiv, ki zmanjša porabo olja. Naj bi naredil neko oblogo okrog obročkov... Sam me je strah,da ne bo pa pol kje drugje se kej nepričakovanega pojavilo 🤔
Kolk so GH ratale že poceni. Pa avto za moje pojme zelo dobro skriva svoja leta (oblikovno). Sicer tega avta ne poznam,se mi zdi pa dosti avta za dost ugoden denar.
Me zanima po kolk ga je preprodajalec dobil, če pomisliš,da je v tej ceni tudi njegov zaslužek 🤔
Je pa tudi zalostno vidit,kolk je moj avto malo vreden, pa imam trenutno 25k km manj od zgornje 🙁
Kar se motorja tiče, imam 6ko 2.0 s 147KM, pa sem tudi umirjen voznik in mi čisto zadošča. Pa verjamem, da je ta novejši motor najbrž boljši od mojega. Pojdi na testno, pa se boš najboljš prepričal, če je to - to. Sem imel pa prej isto civica, samo da je bil VTI s 160KM 😎
Kako poreže krivuljo pri 120 in 145 motorju 🤔 . Očitno je res to samo zadušen motor, drugače pa isti kot 165KM. Je pa res, da si dost omejen z izbiro opreme pri švohnejšem motorju
Sicer sem jaz prelistal slovenski prevod, kjer je še tabela supertestnih vozil in sem bil presenečen, kako se je bolje obnesla, kot nekateri dosti bolje opevani in cenjeni avtomobili. Tako,da vsaka čast 😎
S pomočjo bambita sem predelal sprednji odbijač :( K sreči imam zavarovano divjad, samo vseeno mi je bedno se zdej ukvarjati s popravilom. Najprej sem hotel peljati k interclassu, pa ne delajo cenitev za zavarovalnico, potem sem peljal pa k cenilcu je pa reku,da oni ocenijo samo če pri njih daš popraviti. Sam ok, glede na to, da so mi rekli, da popravljajo za a-cosmos avtomobile upam, da bo use ok.
Ford focus je postal med devetimi avtomobili zmagovalec primerjalnega testa spodnjega srednjega razreda. Z vsestranskostjo je ugnal volkswagen golfa in mazdo 3, ki je prvo mesto izgubila zaradi svoje...
Sem zelo presenečen, da se je Mazda prebila na tretje mesto in da je minimalno zaostajala za Golfom - za eno točko. Sej ne, da bi bilo z Mazdo 3 karkol narobe, prav nasprotno. Samo, če gledamo uporabnost je res bolj vozniško naravnana , kot družinsko (vsaj jaz tako mislim).
Men je pa spritmonitor dost realen. Morš gledat skupno povprečje, ki je v tem primeru 6.6l/100km. KAr se pa posameznih vpisov tiče, je pa itak fajn gledat tiste, ki imajo čim več vpisov.
No evo, pa sem zamenjal desno pesto, ležaj, komplet prednje diske in ploščice od ATE, tako da sem se odpeljal včeraj 400€ lažji in sedaj upam, da bo tale saga s tresenjem diskov za mano
Sicer je bilo to včeraj, ampak sem na svoji mazdi 6 naredil servis pri dobrih 200 000km, ter opravil vpoklic za sovoznikov airbag. To rundo, sem avto zapeljal na interclass, kjer sem dobil tudi nadomesten avto. Vse skupaj me je pa prišlo 205€ (osnovni servis + ugotavljanje težav z zavorami). Men se zdi kul cena za pooblaščeni servis 😎
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A ni to isti motor,kot ga ima tudi insignia opc?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani