Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano

Ju3 ko bo odprt salon pa jo pregledam ?e bolj v detajle.

No pa sem na?el ?e eno v beli barvi v salonu na Tr?a?ki. V te barvi mi pa tudi ni nek prese?ek v obliki. Ampak dobro pustimo to saj vemo, da imajo "vsake o?i svojega malarja" ...

Notranjost: kot re?eno je prenesena iz nove trojke, je pa v primerjavi s cx 3 protora povsod ve? ... po ?irini, pa prav tako zadaj in ve?ji prtlja?nik. To je pa? bolj posledica ve?je medosne razdalje kot pa same dol?ine avta.

?ez dva tedna pa na testo vo?no pa da vidim kako se pelje ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Danes zve?er sem si jo ogledal v BTC-ju ... "?al" je v tisti zlajnani soul red barvi, ampak dobro; mislim da je v met. temno sivi lep?a ... in pa alu plati??a so kar nekaj (oprema pa ni osnovna, saj so stekla dodatno potemnjena - po moje style paket). Moje mnenje: zadek lep, spredaj ok (brez odve?nega ki?a), bok pa ni nek prese?ek: c stebri?ek ni ?rne barve in ni efekta "lebde?e strehe", tudi sp.linija oken se ne dviga tako kot pri cx 3 in imam ob?utek, da je v cx 30 ve? cx 5 kot pa cx 3. Kot pa je videti skozi okna pa je notranjost z armaturo vred prene?ena iz nove trojke.

Ju3 ko bo odprt salon pa jo pregledam ?e bolj v detajle.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

Na nekem drugem portalu preberem, da za letos ni ve? mogo?e naro?iti cx 3 ?!? Kar je na zalogi in to je to. Ponovno naj bi stekla prodaja v letu 2020 in sicer pod novo oznako (ugibam: cx 2 ??? ).

Mogo?e je kaj na tem ... kot posledica za?etka prodaje cx 30.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

Meni ?e pri golfu mnogi niso verjeli, da imam tako nizko porabo. Dokler se niso na lastne o?i prepri?ali.

Res pa je, da je to splet mojega individualnega na?ina vo?nje, uporabe tempomata in vrste ceste, ki jo ve?inoma uporabljam: AC.

Moja filozofija je ?isto preprosta: raje 5 minut prej od doma, malo po?asnej?a vo?nja od omejitev, hiter pospe?ek ......

Vozim podobno le da je vsakodnevna relacija "malo me?ano" - Dom?ale-Lj. in nazaj. Poraba po BC je 6.1 in to prikazuje ?e tri leta. Realno: tankam 42 ali 43L in grem na pumpo po cca 700 km. Meni je poraba ok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Sorry, meni ta slog oz. oblike novih mazd niso ni? kaj preve? v?e?ne. Pravijo-pre?istili smo karoserijo. Bolj se mi zdi, da so jo "o?istili" vsega in so vedno bolj puste z vseh strani.

Ja vidi?, vsake o?i imajo svojega malarja ... meni se po slikah kar dopade; pravo nasprotje npr. H Koni, kjer je za moj okus zunaj vsega preve?: tako lu?i kot plastik in obrobnih plastik in "krom" letvic. Da notranjosti ne omenjam ... polno gumbov in stikal ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Vem da me boste sku....ampak novi C5 airceoss 180KM avtomatik je 30k moj point je primerjava cene in razredov.

Je ?e res po svoje - v ?lahti je novi C3 aircross 120 KM diesel pa lahko povzamem, da je zunaj glasen kot traktor, znotraj pa tudi ni ne vem kaj ; sama trda plastka ga je in tista tablica namesto vseh gumbov ... ok kakor komu odgovarja ampak vsaj ventilacija in klima bi lahko imela ?e gumbe ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

No pa je tudi najina CX 3 obiskala servis v BTC-ju; pred par dnevi sem se dogovoril in jim avto v?eraj zjutraj pustil za servis na 20.000 km. Suma sumarum vse za 5+ (odnos, prijaznost .... ) - ?e oprali so jo in ker ?e ni konec z nizkimi temperaturami so podarili ?e 5l zimskega vitreksa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Lep pozdrav vsem,

....

Druga?e pa nimam ?e otrok tako da tudi Mazda CX-3 pride v po?tev. Mogo?e je kdo lastik pa pove kaj ve? o njej? Kaj lahko pri?akujem? Ali je glasnost pri visokih hitrostih res problem?

CX 3 ima svojo temo in si lahko tam prebere? vtise in opa?anja lastnikov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Cx 3: 120 - bencin: ko od?tevanje dnevnega ?tevca dose?e ?e 50 km grem na BS in ponavadi nato?im 42 l. Do tega momenta imam prevo?enih cca 650 km - BC pravi 6,3, ro?ni izra?un pa pribli?no 2 dcl ve?. Pot pa ve?inoma D? - BTC - Vi? (Lj.) in po isti poti domov in popoldan okolica D?. Zaenkrat po 13000 prevo?enih km zadovoljen; tako s porabo kot z vsem ostalim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cenovna razlika med 16'' in 18''
Napisano

Res da je najina Cx 3 ampak je zgodba ista: pri tej opremi so 18'' plati??a; in ker bo avto pri hi?i ve? let, sva se ?e v ?tartu odlo?ila, da za zimski komplet vzameva 16'' - v salonih Mazde so imeli kao akcijo in sem dobil ponudbe za lita plati??a + Sava HP 2 za okoli 800 ?; seveda sem ?el potem v "lov" po vulkanizerskih delavnicah in dobil komplet (z vsem, kar sodi zraven) za 600 ?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.