Pri Kristalki je drugace je (bil?) posebej oranzen semafor za levo - tista puscica, malo so spremenili
P.S. pa polno crto si prepeljal (cudno da to ni kdo opazil)
Polno ?rto je prevozil samo malenkost,je bil ?e prej s pol avta ?ez pas. Prej se pa ni mogel razvrstiti,ker so bili vozniki na pasu,ki zavija levo nabasani ?e na pasu ki gre naravnost. Mal natan?neje treba pogledat.
Da malo obudim temo. Danes smo ?istili fuel system z Antigrippante 25 in sem seveda odklopil cevke z fuel rail-a. Gor sem nataknil druge in direkt iz 2l fla?ke vlekel me?anico 1:1 v sistem. Ko je webasto skuril vso nafto,kar jo je bilo v sistemu je pokadil in ugasnil. Ko sem nazaj priklopil cevi in s pumpico napumpal nafto v sistem ni ve? zalaufal. Sem probal ?e sneti klemo z akumulatorja pa ni ni?. Kaj lahko ?e poizkusim?
Sumljivo mi je,zakaj se ta avto prodaja ?e toliko ?asa? Namre? na AvtoNetu je ?e precej ?asa in tudi oglas se nonstop spreminja. In tudi cena. ?e je avto res tak biser kot pi?e,bi se moral ?e zdavnaj prodati....Samo moje kme?ko razmi?ljanje
Ze moja, za clane AMZS je bila le 104?, vceraj pa sem neko reklamo za TUS slisal, da lahko kupite po 99?
Sam si mora? pa s5 prebrati "droben tisk"
"Od 1. 12. 2017 do 31. 1. 2018 si lahko z zbranimi nakupi, pri katerih predlo?ite Tu? klub kartico, v trgovinah in fran?izah Tu? v skupni vrednosti nad 380 ? pridobite eno letno vinjeto za cestninski razred 2A za samo 99 ?."
Evo,avto ?el danes pogledat. Kar se ti?e karoserije in notranjosti avto za 10 let zgleda kot nov. Motor za svojih 320k tudi te?e presenetljivo mirno in tiho. Matja? mi je povedal,da so imeli na servisih tudi ?e 6ice z 400k + kilometri in nobenih te?av z motorjem. Rekel je da me glede km nima biti kaj strah,?e bo avto ?e naprej redno servisiran,kot mora biti. Avto je bil res vedno servisiran pri njih,tudi samo ?arnice je hodila ?enska tja menjat. Pregledal sem celotno zgodovino avto in nikoli nobenih problemov razen,standardnih napak( zadnje zavorne ?eljusti,kolesni le?aji,menjane zadnje obrobe v garanciji ) Ostalo vse BP. Avto mi bodo ?e porihtali v nulo(treba je s?istiti prednjo levo in zadnjo desno ?eljust,ker malo blokirajo). Zrihtati DPF (regeneracijo),kasneje ga bom itak odstranil,operejo in znotraj s?istijo.Zraven avta spadajo ?e plati??a z zimskimi pnevmatikami(skoraj nova),tudi letne imajo ?e 6mm+ profila. Vse kar je v kabini vse deluje in ni? po?kodovano ali obrabljeno. Za ceno pa se zmenimo v ponedeljek.Uglavnem to ni zadnja cena. ?e nekaj slik z moje strani:
Klical sem Kr?i?nika in pravi,da je bila lastnica ?enska,ve?ina poti je avto prevozil relacijo Zagorje-LJ. Avto kupljen in tudi redno servisiran pri njih. Nikoli po?kodovan razen barvan prvi in zadnji odbija?. Nobene sledi korozije. Motor tudi kljub km ?e vedno odli?en. Tukaj me potem malo zaskrbi. Ali lahko motor z rednimi servisi ?e vedno napravi recimo cca 100k km? kaj naj od tega pri?akujem? Za ceno je rekel,da se da ?e zmeniti da bo obojestransko zadovoljstvo. Kaj re?ete ostali?
A mi zna kdo razlo?itit kak?ne so razlike pri diesel motorjih v 1. generacijah? 120,136 in 143HP Vsi trije motorji so 2.0 to vem. Imajo verjetno razli?no velike turbine in IC-je? Pa verjetno tudi elektronika. Bi bil vesel vsake informacije.
?ivjo Mal me mika nabavit drug avto. Gledam facelift GG 6ke. V o?i mi je padla ta dizelca 143. Mi je pa mal sumljivo,da ima spredaj lu?i,ki niso od facelift-a. ?eprav prodajalec pravi,da nikoli ni bil karamboliran. Je mo?no,da so imele nekatere tudi take krom lu?i in ne ?rnih? Mi je dal VIN ?tevilko in jutri preverim zgodovino na Mazdinem servisu. pravi,da ima servisno knjigo in izpiske iz dig. servisne. Bomo vidli,kaj mi povejo. ?e bo vse ?timalo,jo grem mogo?e pogledat,da vidimo kako zgleda v ?ivo... https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12637956&display=Mazda%20Mazda6%20CD143%20GT.%20SLO.%20NAVI.%20XENON
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lahk ti zrihtam Yokohama Advan Sport V105 po 117? /kos.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani