Hmmm, zakaj bi pa uporabljal daljinca, če moram itak prijeti za kljuko pa zraven samo še prst dam na gumb za odklep, ki je itak na kljuki? Tudi zadaj na prtljažniku je tak uporaben gumb, ki zaklene vse in je tolk pameten, da pa pri odklepanju odklene samo prtljažnik.
Tudi, ko zapiram vrata držim za kljuko in s palcem samo pritisnem še na gumb.
To ni varčevanje z baterijo ampak čisto praktična uporaba. Pred 25 leti ali več nazaj je bilo daljinsko zapiranje celo en tak statusni simbol in marsikdo je na daleč čez cel parkirišče prisotnim razkazoval kako ima daljinsko odklepanje in zaklepanje. Danes ma jo to vsi avti serijsko in izgleda prej butasto k ne, če čez cel parkirišče zaklepaš avto. 🤣
Imam nadomestno garo.
Zmes 3x pospravim iz roke ključ v tašno. Odklenem spet dam v tašno.
Mater, ja vžgat, spet rabim ključ. Dobim skoraj živčnega, predn se dan začne.
Glej 15" in boš videl,da bi naj bile vštric Contiju TS870,Goodyear Ultra Grip 9+ in Michelin Alpin 6.
Naj ti bo 😉
Še vedno pa kupujem čim bolj pozno, da dobim čim novejše, saj se vozijo dosti let. Bridgestonke so med peto sezono spredaj razpadle.
Nimam ideje kaj bom gor dal.
Vsako moje srečanje z Mišelinkami me pozitivno preseneti. Samo me je malo strah oblike gume pri PA5, ker na i20n zaščitni rob ni glih kaj haska. Pa to je že za drugo temo, predn bom kregan 🫣
Zaenkrat imam zeno še rad😄 in ima zato zimske Continrntal 570 al nekaj takega-vrhunske...letne pa Dunlop SportMaxx-RT...Y-torej delač zmogljivejše od avta...res TOP gume.
Vidim, da imaš ženo že malo manj rad.
Semperit ni glih ob boku Contiju.
Pa nekak se mi zdi, da nisi pozimi kupoval Sportmaxx RT 🤔
Točno to sem pravil, takrat ko nisem razuma vklopil. Yugo ni primerljiv z Yarisko, tudi če inflacijo upoštevaš. Drugi cenovni rang je. Ravno ta to sem Corolli iskat, da bi videl razliko.
Googla sem vprašal za cene in našel neke članke za 1988 leto in USA.
Tolko ste me strašli so štromom, da sem danes parkiral za Zoe-tom in se spajtlal. Premakni ga.... skoraj sem vžgal nazaj. Pa sem si rekel, ne bodo nor in odšel.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To pa je optična varka.
Sem se še hotel repenčit, pa sem za ziher šel še 1x pogledat.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani