Kolega ima na mazdi 3 g120 210000km še do zdaj ni dal peskat in gre normalno. Peskat damo/bomo dali tisti ki pretiravamo oziroma smo bolj preventivni. Dizlc se pa kar na veliko cisti teh saj ce hoces ali noces. Pa nocem pihat na stran bencinarjev saj sem pristas dizelskega navora, tako da vse ima svoje pluse in minuse. Osebno jaz sem tak panicar da vse menjam enkrat prej samo da je ziher pa če je pokvarjeno ali ni 😁😁😁 in potem na koncu imam večje stroške kot tisti ki počaka na prve znake in potem rešuje zadevo. Kaj čemo sto ludi sto čudi 🙂
Ta nov golf je sestavljen iz samga škarta in ostankov, neki na hitr pa pocen skup zmetan, pa dejmo prodajat ''ime''. Ko dvigneš pokrov motorja ugotoviš, da havba in blatniki niti pobarvani niso z notranje strani. Mi je pa že od nekdaj šla na živce ta generičnost VW in Škod... Nobene oblike, duše, nič... Notr vse kvadratno, brez vsake estetike...
Zato me Mazda ubistvu tok navdušuje.
V Indiji delajo več avtomobilov, nekatere pod drugo znamko, predvsem zato, ker v Indijo uvozit avto je enormen strošek. Zato je par proizvajalcev avtomobilov postavlo fabrke v Indiji, če je avto tam sestavljen ni določenih taks 😏
Sm pa tut jst slišal za to verzijo, da je GM umaknu Chevrolet iz evrope, ker je bil prevelka konkurenca Oplu.
Opel je res da nemški, ampak tm jih vozijo samo Turki 😅
A nima Gorenje 5 let garancije v vsakem primeru, a to je zdaj samo še višji rang? Beko jo ima 5 po defaultu. Bosch, Siemens in Beko imajo isto elektroniko, mislim da tudi AEG. Delajo jo v Cerknici, ima pa Beko najboljšo vhodno kontrolo, največ blaga namreč zavrnejo.
Imam od Gorenja pomivalni stroj, ker sem ga dobil gratis pri kuhinji 3 leta nazaj, torej sigurno ni nek višji rang, ima 5 let garancije. Do sedaj brez problemov.
Pečico, indukcijsko ploščo in hladilnik imam Beko, tudi 5 let garancije. Po enem letu so mi menjali elektroniko (ironično, vem) na indukciji.
Nekateri imajo 5 let garancije v skopu 3+2. 3 leta jo imaš direkt, če pa registriraš svoj aparat še na spletni strani, pa dobiš še dodatni 2.
''Ali je A-Cosmos v finan?nih te?avah, ni jasno...'' seveda je jasno in to ?e dlje ?asa. ?e pa poza? ?e zgodbo v ozadju, ti je pa sploh jasno, da niso verodostojen trgovec. Njihovo vodstvo pa zganja lopovske scene ?e iz ?asov Slovenija Avta.
Tako kot sem obljubil, se dobimo, recimo v BTC-ju, pa ?astim rundo vsem prisotnim. Matr upam, da tole ne berejo kaki tur?ki scenaristi, ker bo hitro nova ?ajfnica z naslovom
"Boss - araba sat?n almak" z vsaj 120 nadaljevanji.
MENDA so to itak neki menda pokvarjeni biv?i direktor?ki Slovenija avta, ki so Cosmos itak spravil v resne te?ave ?e prej, menda so tudi dobili kar nekaj denarja na ra?un biv?ih poslovalnic po Jugi izven meja Slovenije. Menda so tudi ta denar samo lepo oprali, s tem da so vmes samo ?e dodali Landr Rover pod svoje okrilje, podjetje pa je ?e naprej samo tonilo. Menda...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Od takega bi jst avto kupil ☺️
Povezava za deljenje
Deli na druge strani