Mene pa zanima, ?e je kdo ?e imel zimske gume michelin primacy alpin PA3, oziroma podobne(te so nov model, ?e se ne motim). Labi hvali dunlop sp wintersport 3D. Katere so po va?em bolj?e? Po ADAC michelin..
No, po?asi(ampak res po?asi) se pribi?uje zima. In ker morem letos kupit zimske gume, me zanima, kak?ne imate ter kako ste z njimi zadovoljni. Letne imam ta nove nokian in sem zelo zadovoljen, za zimske pa ne vem, kaj bom kupil.
3. nelogicna voznja (ce peljem 50 po mestu vsi me prehitevajo kot rakete, vsi peljejo cca. 70km/h, kar je 40% vec kot omejitev, na avtocesti peljem 150 pa prehitim vse, to je pa 20% vec kot je omejitev), zdaj kaj je bolj nevarno?
Se strinjam s tabo. Ampak ?e bolj kot to ne razumem tistih, ki vozijo izven naselja 70km/h ter delajo kolono. Ko pa pridejo do naselja pa sploh ne zmanjsajo hitrosti in kar pi?ijo naprej. Potem pa se recejo, kako so oni varno vozniki....
Kot vidim vam vsem BC ful la?e pri porabi. Jst sm se ravno vrnil z dopusta naredil dobrih 2000 km, potovalni kaze 6,6 zracunana(pisal koliko sem porabil) pa je bila 6,79. Se pravi, da la?e za 2 dcl na 100km. To pa ni taka panika.
Me je pa dons raz.izdila pokvarjena roletau kufru...!!! Stokrvavih dil...kar obvisela je!
Na lepem..odprem kufer da nekaj not vr?em..ona plahta pa tam...po?iva..mislm tuma?.
Se je feder utrgal,mogo?e snel, nisem se ?e poglobil, in ne navija nazaj..bemti!!
Jao ,to bo ?ele drago ,?e vidim ,?e je sam ne popravim...
Pozdrav. Tudi meni se je to zgodilo, vendar ni ?el feder ampak plasti?en ?ep, ki dr?i feder, da se ne vrti (slika). Problem sem re?il tako, da sem ustru?il nov ?ep iz jekla ter vanj naredil nov utor za feder. Sedaj pa dela brez problema-(?e se ne bo utrgal feder...)
Aha...no potem pa sploh ni panike . Imam alarm ja. Samo nisem pa vedel za te senzorje...mi ni nihce povedal, sam pa nisem ?e nobenega videl. Hvala za informacije.
Ko sem kupil svojo mazdo, so bili v njej ?e name??eni mikrofona za prostoro?no telefoniranje. Kot se vidi na sliki sta name??ena na vsaki strani. Sam sem gledal, kam sta napeljana ampak na ?alost nisem ugotovil. Ali je kdo ?e videl, imel kaj podobnega? ?e kdo ve, kam bi to bilo lahko napeljano bi prosil, ?e bi lahko napisal (da bi vedel, kam to?no pogledat).
V mazdi, ki sem jo kupil je dodatno montiran avto alarm Cobra 3865( ostali podatki na njemu: Delta Elettronica S.p.a). Zanima me, ?e kdo ve, kako se ga ugasi, ko se ti enkrat vklopi:s tem mislim, da ?e po nespre?i prehitro odpre? vrata-preden zapiska. Ali pa tudi, ?e po nesre?i pritisnes dvakrat unlock na dalincu centralnega zaklepanja. Ima tudi gumb pri volanu levo spodaj(zraven gumba za nastavitev vi?ine ?arometov). Ko se mi je to naredilo sem pa? nekajkrat odklenil in zaklenil z daljincem in pritisnil tisti gubek. In se je nekako sklopil. Samo ni pa prijetno, da stvar tuli in vsi zijajo. :):) Brskal sem po internetu za kak?nimi navodili vendar brez uspeha. Zelo bi bil vesel, ?e bi mi kdo napisal, kako se ga izklopi.
LP
P.S. ?e ena zanimivost: ali je prav, de sem lahko v?gal avto, ?eprav je alarm tulil?
Edit: izbrisal sem ti serijsko ?t. ker ni najbolj pametno jo objavljat!
Zanima me, ali original ozvo?enje pri mazdi 6(cd player) nima izpisa nalova pesmi? Sedaj mi namre? izpisuje samo track ... ?e se da kako nastaviti, ali bi lahko napisali kako?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Labi eno vpra?anje za tebe-?e imajo plati??a et 35 (15col 5*114,3) je uredu za mazdo 6? Hvala za info, samo na to se ne spoznam.
lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani