Tudi trojk z Rev. Top opremo ni. Je tak paket res tako redek pri nas?
Kak?en ekvivalent opreme je pri Nemcih za na? rev. top ... Sports-line inu leder ... morajo oni ?e kaj dodatno vzeti kot opcijo, da bi bilo enako oemnjeni opremi?
Prvo en lep pozdrav s Tajkse, kjer pohajkujem ?e dobre tri tedne in opa?am izredno veliko ?tevilo Mazd skoraj v vseh regijah. Prednja?ijo trojka sedan&hatch ter CX3&X5 v Bangkoku, na severu v mestih predvsen dvojkice in BT 50 PRO na pode?elju in otokih... najbolj mi pa seveda pade v o?i tisto, kar ne vidim doma in to je Mazda 2 sedan .. presenetljivo lu?kan avto ...
Ravno zato sem @Robertos664 vpra?al, ?e mu je 100KM zadosti, ker ko sem ?el na testno s 120KM M3 se mi je zdela veliko ?ibkej?a v primerjavi s sedanjim 90KM dizlom, ki mi izdihuje ...
Glede na to, da ima? sedaj bencinarja 115KMkw ne vem, ?e ti bo verjetno zadosti ... ?e najbolje bo? pa videl na testni vo?nji ...
Vsi, ki si lastite Mazdo 3 oz. ste ?li na testno vo?njo in vam je naslednja podrobnost ostala v spominu ... Verjetno je stil polo?aj vo?nje odvisen tudi od va?e vi?ine? Zanima me kje/kako imate levo roko naslonjeno? Sam zaradi skoraj?njih dveh metrov v sedanjem avtu uporabljam za naslon spodnji rob odprtine okna in ne naslon v vratih. Okno je pa pri novi Mazdi 3 kar visoko pozicionirano glede na sredino volana in sede?a v spodnji poziciji, naslon za roko pa veliko ni?ji od sredine volana ... :ne vem:
Pa? nekaj, kar se je lahko ignoriralo za ?asa testne vo?nje, ko pa je ?e toliko drugih podrobnosti katerim se je "treba" posvetiti...
Nikjer nisem zasledil ... bosta morda v FL razli?ici popravljeni elektro-lu?kasti tegobi pri follow me home funkciji in pa (ne)vklop zadnjih lu?i ob dnevni nastavitvi?
Hehe nikamor,... ?e vedno se fjakam s stromom kadar je prilo?nost. Edino termini skupinskih vo?enj se mi ne poklopijo ... se ujamemo nasledn let na k?ni furci.
Na Poljsko pol Nem?ije vozi avte popravljat,oldtimerje pa od vsepovsod. Po sliki sode? se meni ne zdi ravno kak?na strukturna po?kodba,res pa,da prodaja kot fizi?na oseba. Bi se na tvojem mestu raje v Nem?ijo po kak?no 6 zapeljal.
Tudi te gledam ... in bom sigurno povpra?al v tej temi o mnenju kakega oglednega.
Tako je, popravljena. ?eprav ima mobile.de mo?nost ozna?be, da je bil avto karamoliran in popravljen, bi res lahko ozna?il.
Ne vem, ?e si upam omislit poprej razbit avto ... cena je res privla?na ...verjetno tukaj velja pregovor o glasbi ... bi me pa ?e ogled kar nekaj stal, 1 kkm je do tam ...
To, da je avtomehani?na delavnica Evrope je dobro ali slabo?
p.s. jures mi2 se pa ?e od "ve-?tromarjev" poznava ... lani smo ?li na ?evape ...
Ravno tebe sem hotel vpra?ati od kje ti Rev. top. AT, ker kot opazujem leto?nje cenike te kombinacije ni v ceniku za naslednje leto mi pa tudi ni prodajalec znal povedati ali bo... Je pa omenil, da ?e so posebne ?elje se lahko naro?i kombinacijo izven cenika.
Katjaa, hvala za delitev izku?nje, sem ?el malo brat tvojo zgodovino prispevkov in vidim, da si imela kar nekaj sicer manj?ih nev?e?nosti, ki pa so pri kilometrini tvoje mazdurine skoraj ?e pri?akovane.
SoulMan ...super ravno tak vpogled sem ?elel in zaradi vse na?tete dodatne opreme se mi je zdela cena ok, ki pa o?itno ni saj so seveda v izjavi o omejeni odgovornosti omenjene napake pri vnosu. Me pa zanima ali na?i poobla??enci vidijo stravi preko VINa avtomobila iz tujine?
Boss res zgleda, da gre klasi?no slovensko preprodajalsko varianto* ... vse rde?e lu?i gorijo ...
Kot omenjeno se oziram po novem avtomobilu in mazde so na vrhu pri izbirne skupine. Po narejeni testni vo?nji s trojko in gledanja ostalih mo?nosti mi je padla v o?i tale rabljena 6ica karavan. Glede na opremo se mi zdi cena razumna, bi lahko vi bolj izku?eni mazda?i podali ?e va?e mnenje?
Ima kdo izku?nje s tem agregatom oz. pozna obna?anje le teh, vo?nja, hibe in pokvarljivost ... ?
Pi?e letnik 2013 vendar je notranjost(sode? po slikah na medmre?ju) 2012 ... ima magi?nih ~85kkm.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Peesmo v oglau mu pi?e Technik paket. po mailu odgovarja, da ima ACC, slike govorijo druga?e.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani