Skoči na vsebino
Kaj kupiti?
Napisano
pred 4 minutami je ignacij napisal:

Od kje pa ti računica da boš kaj prišparal? Če ciljaš na cestnino so to zanemarljive vsote.

Če pogledaš na letni ravni, ja. Drugače je pa cestnina za vozila od 1350 - 1800 cc 90eur, 1800 - 2500 pa 150 eur. Mlinčki do 1350 so pa 60eur. 

Njegov plan da si zniža cestnino in pol s to razliko registrira motor je ok, čeprov jest zaradi tega ne bi glih avta menjov, ampak, vsak dela kar sam hoče.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 2 urama je Shrek napisal:

Ne vedno. Ko je nasprotni prevozil znak, ima prednost. 

Ce morm jest na drugi strani na polno po bremzi, pol je izsilu prednost, ne jo dobu ker je prevozu znak. 

Me pa zanima kako bo dokazov da je prevozu znak pa je bla njegova prednost? Tudi, ce vidi da ne bo znesl brez da sem jest na bremzi kt majmun na banani, to ne pomeni da je imel prednost ko je prevozu znak.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 8 minutami je Slivka napisal:

Iz članka:

Voznica se svoje odgovornosti, ker je spregledala prometni znak, povsem zaveda. A kot navaja, gre za cesto in most, ki ga prevozi v povprečju tudi šestkrat dnevno, torej je to zanjo rutina.

Mislim, debil tist k je to menjov, pa mogl bi ga najdt pa par okol kepe, ampak na pamet vozt, je pa tud neumno. Ni važno kolkrat gre čez isti most, znake se gleda, ne pa na pamet voz, ker je blo do zdj vredu tko kt je vozila. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 25 minutami je g.Wankel napisal:

Ja sej gre za 2€ dol.

Na 33 litrov 🙃

To pa se pozna. 

Bomo tkole padce lovil pa bo kmal denarja za kaksno vilo na morju

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Tele nove krpe niso iste kt včasih, niso iz tapravih jelenčkov.
Jest sem jih nehov kupvat, sem že 2 uniču k sm jih pustu čez poletje v avtu in jih je čist izsušil, sta mal razpadat že začele k sta ble tolk suhe (še kr o krpah govorim, da ne bo pomote)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 30 minutami je sportman333 napisal:

Tam se lahko piše samo o CX-30 in pogojno o plastikah😉🤣

Sem cakov kdaj bo kdo plastike omenil. Sploh ker je fant v prvem postu vprasov s cim ljudje mazejo plastike da ostanejo lepe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)
pred 18 minutami je dvorjan napisal:

Mojstri ... samo nekaj ... teh 4k km in povprečje 48 km/h vključuje ooogrrooomnooo mestne vožnje.

Sploh pa - resetirajte vaše števce in se naslednjih 4k km vozite tako, kot se pač vozite (niti vam ne bom govoril o mestni ali zimski vožnji). Potem pa prilepite svoje screenshote in bomo predebatirali. Bomo videli, koliko vas bo dosegalo 48 km/h. Nihče z mestno vožnjo ... #pacienti

Saj vem, ko zmanjka tehtnih argumentov, se opirate na vsako bilko ...

Evo, tole je z nekje 70% mestne voznje in cakanja po guzvah.

Drugace pa lepo da uzivas s svojim EVjem, ampak EVji pac niso za vse

IMG_20240509_174941.jpg

Popravljeno od Matick
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 13 minutami je DINAMIK napisal:

Cena polna je skoraj 43k..,na koncu pride 36k..,vendar mi ga nočejo za gotovino prodat..,torej morem vzeti lizing vsaj za eno leto..,in pridem na skoraj 37k..,ne diši mi ,ker Mazdo lahko plačam in odpeljem takoj. Ma so ,da nočjo keša 😜

Da ni to una fora, k je cena samo za na lizing.
Naj ti pokazejo pogodbo za lizing, ker neke pogodbe imajo da lahko vse odplacas ze takoj po prvem obroku

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Tudi kvaliteta bencina je zelo različna po teh črpalkah, ni kot pri nas da je bencin popolnoma isti, oz. dokler je bil OMW je bil čisto isti kot petrol.

Drgač, ko živiš nekje kjer so take razlike, se hitro naučiš kje so ta poceni črpalke z vredu bencinom, ne morš pa kar na vsako zavit ko te prime tankat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 2 urama je dvorjan napisal:

Ne, nikjer ne trdim tega. Dopuščam pa možnost, da je ... #youtubefolks pač.

Ne moreš pa enega primerka posplošiti na celo populacijo, kot tu radi počnete. Verjetno se nekemu Renault servisu v UK ni dalo ukvarjati s popravilom, ker niti ni imel ustreznega orodja, in je pač na predračun našopal vse, kar mu je prišlo na pamet - skupaj s pribitkom na storitve, ki bi jih opravili zunanji izvajalci.

Temu se reče "fuck you price".

Ker nima servis orodja ali znanja to porihtat, pač dajo tako ceno da se ti bl splača drug avto vzet.

Problem je, ko mehanika naučiš popravljat take zadeve, ga moraš temu primerno več tudi plačat. Pol tudi rabiš primerno zaščitno opremo zaradi štroma.

Verjetno pa, da skoraj nikoli ne pride do takih okvar, ko pride se pa glih zaradi cene to zelo hitro razve naokol. Posledično, ljudje ne želijo EVjev, ker tudi če se to zgodi enemu na 10000, nočejo tvegati da bojo oni ta eden.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 26 minutami je NevLado napisal:

camry me moti, da je samo še hibrid, in mi je CVT zaenkrat meh

preverjen vw/audi z 2.0 TDI bi bil čudovita izbira

CVT kar kritizirajo ja, čeprov, osebno ga pa nisem vozu, in ne bi mogu ocent. Tako da grem rajš po tem kar drugi rečejo, pa upam da bo dejansko kaj ratalo od mazde 6e, če so glih ime zaščitl (al logo, al karkol so naredl s tem)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Res, kje pa boš dobil leto staro?

Recimo, da bi kupoval ekvivalent M6, kaj mi sploh preostane. Recimo BMW, Audi in Mečka ampak vsi teli imajo pri meni en subjektiven slab sloves, tako da bi s težko odločil za enaga od teh. Pol maš Passata in Arteona ter Superba, Toyota Camrya, Peugeot 508, AR Giulia pol se pa već ali manj neha vse skupi.

Tko, da kakorkoli pogledam - dejansko mi ostanejo Trije VAG-ovci pa Camry in Pugi.

zj kar sem na hitro pogledov, letnik 23 dobiš na mobile.de
V nemčiji tudi novo še dobiš

Če 6ka zgine, pol pa samo še camry ostane. Ampak camryja pa mislim da ni karavana (se mi ne da gledat, ampak mislim da je samo sedan)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Večinoma se piše vsaj 10%. Včeraj sem vidu da so nekje tudi govoril do 20%.

Je pa že v začetku leta musk izjavu da so se s kamiončkom nategnil. Baje jim je zadeva kar velik minus naredila

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)

Lepo zgleda...

Kvaliteta je pa vprasanje, ceprov, google pravi da masine so iste kt v volvotih.

Popravljeno od Matick
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.