Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Ej treba avto da sam testira? nekaj ?asa ...tista znana formula tanka? polnega naredi? 100km na ve? relacijah pol pa gre? tankat pa vidi? koliko litrov gre not pa si zra?una? porabo.to je tudi odvisno od drugih dejavnikov..vreme na?in vo?nje in itd...tako jaz testiral LP Ale? ?

Al pasi enostavnu vpisujes na www.poraba.com :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Se tud men zdi, da nas proizvajalci "rahlo" okrog prina?ajo z raznimi podatki pri novih vozilih, v stilu 3,2 ali 3,5 litra povpre?ne potro?nje goriva:

http://cekin.si/clanek/financi_vodic/razkrito-da-zavajajo-pri-porabi-bencina.html

30% se lohk zlazejo, 15% proizvajalc, preostalo pa prodajalc ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova sestica ima vgrajen "radar jammer" :)
Napisano

Skratka iz izku?enj povem, da novo mazdo 6 nevem zaradi katerih razlogov radar nezazna, na radarju izpi?e napako E14 katera pomeni MOTILEC.

Evo, tocno o tem sm govoru :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 cd 90
Napisano

nima dpf tole, sicer pa delam vsak dan min 100km

Si zher? Moja je bla februar 2006 pa ga je mela ;) ce pa delas tako relacijo pa itak nebo problema :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Saj v vednost, lastnik bele je na forumu, modra je bila pa iste barve kot ta iz avto.net tako, ?e tiste par vidnih pikslov feltne delujejo tudi iste.

EDIT: Tule nekdo swapal samo KM za kW, ker 2JZGE ima 227 KM in ne kW, skratka gre za isto modro, N/A ma?ina

Eh qrc, pol pa ni zanimiva :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 cd 90
Napisano

Je pa tale draga ce mene uprasas, moja je bla 110 konjska isti letnik z vec opreme (celo z avtomatsko klimo) za skoraj jurcka manj, res je pa tut da je mela 100kkm vec prevozenih. Cist enostavno, snames karter dol scistis cedilo (se boljse ga je pa zamenjat, ker ne stane vec ko 10?).

Aja pa ce nebos delal daljsih relacij bos mel probleme z DPF-jem ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Desni volan (itak), sicer pa sta bili najmanj 2 taki Supri ?e ne dolgo nazaj v Dom?alah. Druga vem, da je bila bele barve in z avtomatskim menjalnikom, pa ?e se ne motim z GB registrskimi tablicami, ker je imel lastnik neke zveze tam in se je potem kar z njimi vozil po Koko?ki. B)

Ja, ampak ce se ne motim ni bla tista nobena turbo :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 cd 90
Napisano

Pozna kdo tole mazdo, sicer je lepo ohranjena, ampak pri zaviranju trese pedal oziroma avto, po besedah lastnika so neke pu?e za zamenjati, ki niso drage....pije vodo tole ali je kak?na te?ja okvara?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8737972&show=1&avto=Mazda%20Mazda3%20Sport%20CD90%20CE

Kak?ne so ?e ostale te?ave s temi avti, razen rje seveda

kar se rje ti?e je blo pri trojkah manj te?av kot pri ?estkah. Trese lahko zarad izrabe prednjih diskov.

Pa glede na to, da ma 120.000km bo treba cedilo pod karterjem s?istit (Pri teh 1.6 HDI motorjih se to dela to?no na 120kkm). Druga? nasplo?no pa naj nebi blo te?av, ?e se avto redno vzdr?uje ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nipparts sklopka = katastrofa
Napisano

"(fotrovske, ampak res fotrovske vo?nje, prakti?no na dizelskih obratih"

Meni se zdi, da je tolje problem. :glare: Predlagam, da raje kupi? dizla in ga vozi? na bencinskih obratih! :jezicek:

:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ne vem, kako se re?e, ali oja?an rob, ali za??itni rob... Imam alu plati??a 16" za zimske gume, pa jih bo letos treba zamenjat. V homologaciji mi pi?e ali 205/60/16 ali 195/65/16. Za slednje sem gledal, imajo ve?inoma oznako C in so za kombije...z ve?jo nosilnostjo. Tega ne potrebujem. Imel bi 205/60/16 z "za??ito" za plati??a... Imam 17" in 16" alu plati??a...

LP Ivan

druga?e je za sneg bolj?a o?ja guma ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.