A mogo?e kdo ima cenik dodatne opreme in rezervne opreme za mazdo 3??? ?e bi kdo to imel bi bil zelooo hvale?en....ker ko sem avto kupil mi niso n? zdraven dali...pa tudi tam nisem ni? opazu....
Jaz imam pa GARMIN BT10 v kombinaciji z dlan?nikom POCKET LOOX 720 in nokio 6600. Na dlan?niku uporabljam garminov program iQue, telefonu pa oziexplorer. Je pa najbolj?e ?e uprabljam garminove programe, ker delujejo turn by turn in mi sploh ni treba gledat na zaslon, pa pridem do cilja. Pripelje ta pa kamor ho?e?, res da v?asih malo "zabluzi", samo to traja kako sekundo, dve.
Ma mojo Mazdo tudi spravim do tam nekje 210 km/h...... tovarni?ka max hitrost je pa 191 km/h......torej je teh 10% dosti realnih.....posledi?no zaradi tega pa tudi kilometrina malo napa?na.........
Ej ma mislim da ja.....dogaja se pa v enem lokalu ker ?enska zbere enega debelega tipa ko ji paka?e klju?e od mazde.....druga 2 tipa z aston martinom in porschejem pa dobita dvojko.......
Ok mislim da ste malo za?li s teme......Fant je spra?eval ?e bi lahko ta motor dal v mazdo.....ne pa kaj je kul, kaj vle?e, kaj manj kuri....najbr? je ?e sam premislil in pretehtal situacijo, zdej ga pa samo zanima ?e pa?e al ne......as easy as that!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej hvala...sicer lih ne stekam nem?ko sam ok...si bom s slikcami pomagal....
Kako je pa s cenami....so pri nas pribli?no iste cene????
LP daVid
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani