Skoči na vsebino
Dodatna oprema
Napisano

Ej hvala...sicer lih ne stekam nem?ko sam ok...si bom s slikcami pomagal....

Kako je pa s cenami....so pri nas pribli?no iste cene????

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dodatna oprema
Napisano

A mogo?e kdo ima cenik dodatne opreme in rezervne opreme za mazdo 3??? ?e bi kdo to imel bi bil zelooo hvale?en....ker ko sem avto kupil mi niso n? zdraven dali...pa tudi tam nisem ni? opazu....

Će vnaprej hvala....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gps
Napisano

ok dlan?nik mam palma tungsten t1 ki mislim da je kompatibilen...in motorolo V600 ki upam da je tudi....sam sem pa useeno mislil da so dra?ji.....

Torej ob prvi priliki pridem pre?ekirat to zadevo.... :D:D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gps
Napisano

Jaz imam pa GARMIN BT10 v kombinaciji z dlan?nikom POCKET LOOX 720 in nokio 6600. Na dlan?niku uporabljam garminov program iQue, telefonu pa oziexplorer. Je pa najbolj?e ?e uprabljam garminove programe, ker delujejo turn by turn in mi sploh ni treba gledat na zaslon, pa pridem do cilja. Pripelje ta pa kamor ho?e?, res da v?asih malo "zabluzi", samo to traja kako sekundo, dve. :D:D:D

Ej to mi bo? enkrat pokazal.....bi se dalo???

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gps
Napisano

Ok ok sem mislu ?ist nasplo?no...cena, uporabnost.......kako dejansko vam pride prav....

Jest osebno poznam garmina..... Tako da dejte kak?no mnenje kaj je dobro met kaj ne....bla b la bla.......ok??? :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gps
Napisano

?e v nekaj postih sem opazil uporabo GPS sistemov med foruma?i....

Zdej me pa kej ve? zanima..... Mogo?e si ga pa tudi sam omislim..... :D:D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koliko La?ejo ?tevci Za Hitrost?
Napisano

Ma mojo Mazdo tudi spravim do tam nekje 210 km/h...... tovarni?ka max hitrost je pa 191 km/h......torej je teh 10% dosti realnih.....posledi?no zaradi tega pa tudi kilometrina malo napa?na.........

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Reklama
Napisano

Ej ma mislim da ja.....dogaja se pa v enem lokalu ker ?enska zbere enega debelega tipa ko ji paka?e klju?e od mazde.....druga 2 tipa z aston martinom in porschejem pa dobita dvojko.......

Nice commercial...... :D:D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava Motorja 323c
Napisano

Ok mislim da ste malo za?li s teme......Fant je spra?eval ?e bi lahko ta motor dal v mazdo.....ne pa kaj je kul, kaj vle?e, kaj manj kuri....najbr? je ?e sam premislil in pretehtal situacijo, zdej ga pa samo zanima ?e pa?e al ne......as easy as that!!

No hardt feelings guys........ :D:D

LP dAVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Reklama
Napisano

Ej pa je kdo vidu reklamo za B2500 serijo od mazde......Ta pa definitivno zmaga.....

:whatever:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Sicer pa tudi homologacija na LPP-ju ni tolko draga....pa tudi pri ?panu ti lahk nardijo to pod pogojem da pri njih al felge al pa gume kupi?-.---

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kredit
Napisano

Cau!

Glej s porokom ti bo dala recimo Ljubljanska banka, pa tudi Banka Koper kredit.....pogoj je sam porok...drugo pa ni problema!

Sicer pa se lahko tudi s ka?nim posameznikom zmeni?...da? overovit h notarju in dnar ma? u ?epu!

Sre?no!!

LP dAVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predelava Mazda 3 Sport
Napisano

Feln ne rabi? najt v temni barvo ker jih bo? te?ko na?el, ?e so ti kak?ne felne v?e? jih kupi? potem pa jih da? prebarvat!

In kak?ne barve je tvoja 3-ka? Modre?

Ne ne....moja je ista srebrna.......!! Ej pa ?rnih se res ne da dobit??? Sicer pa bo treba alternativo zbrat pa bomo neki takega nardili....:D

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.