Pismu jaz mam moznost dobit webasto za 50? sam ne vem ce bi sel citroena razdirat, moram res vprasat kako ma tovarnisko predgretje narejeno, ler se hitro segreje
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tole je cesta in danes ko je vse pomrznilo, smo morali odvle?i ?e enega audija. Porivanje ni pomagalo....moj je ?el ?ez, a takoj ko so gume malo zani? je pa konec. Mogo?e se ne vidi a so kar konkretni zameti, zmrznjeni spodaj pa led.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Poglej si ga no, ne rabis SUVja in Auto awd za tak primer. Danes je sel moj citroen v snegu v limp mode.
Naso dovozno cesto je zamedel sneg tako da sta obe levi gumi bredli po cca 40cm snegu desni pa samo direktno po pesku...zaplate so kar konkretne, med drugim se je sosedov A6 prve generacije vkopal in so ga mogli ven vlect.
Zato sem izklopil TCS in sel skozi, brez problema a ker so se gume vrtele vsaka po svoje, ter so se senzorji na levih gumah totalno zabasali s snegom sem dobil Service in omejitev moci....
Takoj ustavim, ugasnem, prizgem in vse je ok, vozim dalje.
Bom jutri dal posnetek voznje
Boss Vilesse - Portogruaro je sedaj gradbisce z dva ozkima pasovoma. Manj panike kot na nasih cestah.
Se to naredijo potem pa je cela Italija za nas skorajda tripasovna. Portogruaro - Benetke so ze
No en italjanski vlo?ek je bil. Ravno tu pred Latisano zaprta avtocesta zaradi asfaltiranja, vsi dol. to ke pa vse brez nadalnjih oznak kje se gre
Jaz samo upam, da od aprila, ko ?tarta elektronsko cestninjenje za kamione, da se bomo dnevno znebili tam nekje cca 2.000 - 3.000 kamionov in da se bo tranzit porazdelil tudi med avstrijo in nem?ijo. DARS bo kljub temu izpadu pobral ?e vedno enako ampak ceste bodo pa bolj prijazne in ne bo ve? take potrebe po vo?nji na prehitevalnem.
to se celo strinjam, da so v bistvu samo italijanske tablice, za volanom pa vse ?ivo.
Zakaj bi se izgubilo? Saj bo kamionar za isti denar dobil, upajmo da hitrejsi pretok
Jaz sem uzival 130 na uro. Ponoci smo picili jurja iz Vieste
Edino pri Pescari je malo vijugasta in flikana. Ampak red, vsi disciplinirani, vsi desno, vsi med 120-140
Tukaj pa je aktivni tempomat zakon, ker pravocasno lahko gres ven, noben ti ne bo na riti, noben te ne blokira.... Takoj od Gorice naprej pa sem bil na pre?i, kamioni zameti, zjeban asfalt, padalci, cikcakarji...omejitev celo 40 ponekje zaradi vetra, ampak to res enostavno NE MORES ker je nevarno.
Takrat smo se na kosarki dobro nasmejali, ker na via Michelin je podatek za 144km malenkost pod 2 uri, da ne recem da bi moral 1.6 TDI Cehinjo POVPRECNO peljat nad hitrostjo, ki jo najvisjo sploh uradno dosega.
Pa se eno je casovna teorija (kdor razume besedo povprecna hitrost), a v praksi te na tej poti caka kar nekaj prometa, tunelov, ozki Visnjegorski klanec, se aktualnih cestninskih postaj, CARINA in potem tudi v center HR prestolnice, heh
Vsa cast za zgodbico.
Ni treba verjeti zgodbicam oz nobenega ne prosim da verjame. 2 gospodicni sta mi ob 11h dali v roko zapakirano ponudbo, deadline je bil ob 12h. To ti lahko tudi sama pove ker je zaj... izjavo in je bila posredno odgovrna ce ne bi sla stvar skozi.
Vem da sem rizkiral takrat svoje in zivljenje, se posebej cez cestninske. Meja je bila takrat ena in carine ni vec...
Smej se naprej.
Jaz sem na novomatu manjal sajbo na xedosu za neverjetnih 60? (avto l. 1994 ni ime kaska). Ne spomnim se a verjetno ni bila original - vseeno ne opazis in narejeno tip top.
Ne vem zakaj taka panika, ce mas odobreno potem samo pelji tja kjer bo sipa najhitreje - to je pa verjetno cargoass ali uradni mazda servis.
Senzor pomeni to da se mora taka sipa tudi narociti.
Na tvojem mestu bi sel na uraden servis. Meni je licar narocil sipo za nissana na uradnem servisu in jo dobil se isti dan (s senzorjem za dez in svetlobo)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Amzs je danes objavil VELIKI test poletnih...gre pa za istega
Je online
Povezava za deljenje
Deli na druge strani