Tudi meni GTV nekako ni oblikovno ampak ima jo znanec, gre ko sam satan (tudi po Grobniku!), jo je pa res malo navil.
Wankel fajn pije, 350Z pomoje celo malo manj ob ve?ji mo?i, je pa manj uporaben. Potem pa izbiraj. Zato imam pa preprostega Clia. PA ?E BENCINARJA, BUDALA JAZ!!!!
@Symon, odvisno s katerega aspekta ?lovek gleda - pri Laguni nisem prepri?an da je bila ravno moja edina izmed 1000 primerkov, s katero so bile te?ave!
Vem, ampak je zanimivo kako vseeno nih?e (ne na enem ne na drugem forumu!) no?e priznati, da ima njihova znamka tudi minuse.
Da se pohvalim, prej?nji tank 8,2 normalne vo?nje, ta tank pa v?eraj ?e 12, zdaj po 60 km pa ?e po?asi pada na 11 l/100km. Z avtom ni ni? narobe, sam en me je fehtal, da mu poka?em kako avto gre.
Ta bel je od bratov Tich, sta na forumu in sta opravila kar dosti dela. V glavnem za tak denar je tule zelo dober avto, z kar nekaj dobirimi in homologiranimi deli. Kar je veliko vredno in kdor bi rad hitro Mazdo, ne bo gledal na ?bedah in bedarije ampak kaj vse je dodatno na avtu za tak denar. Kdor se je ?e loteval kak?nega projekta ve, koliko ?asa in denarja gre notri in bo vedel, da je tole malo denarja za "veliko avta."
Zeleno je ?el Ploki gledat, ?e me spomin ne vara, ni bil navdu?en. Je OK ampak lahko bi bila bolj?a. BTW, kje je ta ?lovek, kar mrknil je iz foruma?
V glavnem pa fantje: samo v akcijo in nakupe strojev, ne bo vam ?al.
?e re?emo, da ima 323F 1200kg in 170hp je to 7,05 kg/PS in bi avto bil po tej logiki sposoben imeti nekje med 7-8 sekund do 100. ?ista teorija seveda. Da zme?e? res vse ven in jo zlaj?a? bi imel tudi pod 7 sekund. Seveda, ?e predpostavimo, da ima 170hp. Koliko jih ima Deeyan realno pa ne vem, bi pa bilo za na dyno.
Po moje nism lih slep, ?eprav ne vidim full dobr, ampak ?e sem pravi videl sem videl na AGIP-ovi tabli da bodo imeli 100tko, ?e je ?e nimajo, ker se nisem ustavil...kdo ve od kje in ?igava je? ?e je njihova zna bit good.
ZORD = "Zavod Republike Slovenije za obvezne rezerve nafte in njenih derivatov ali na kratko ZORD SLOVENIJA"
?e kdo najde kaj novej?ega in ?e za MOL zraven, bi bilo fino.
Jaz sem pa pravkar poslal mejl na Agip Slovenija (ker me Agip pa? najbolj zanima) in jih povpra?al iz katerih skladi?? vozijo bencin 98 in diesel. Ker ?e je to res Luka Koper, potem je isto kot Petrol. ?akam odgovor. Aha, pa ?e sem prav videl prej?nji teden, je sedaj tudi na Agipu gor na ro?ki nalepka 100 oktanov, ne ve? 98.
Je pa na tem forumu ?e eno dosti logi?no in zelo verjetno razmi?ljanje glede starosti posameznih bencinskih pump oz. njihovih podzemnih rezervoarjev, smeti in usedlin v njih, pronicanja vode vanje,..
Spet jst
Dobil odgovor Agipa po mejlu v roku dobre ure - pohvalno. Poslali so mi en PDF prospekt v katerem je opisano, da je tudi AGIP 100 oktanski - AGIP EURO SUPER PLUS 100.
Vozijo pa ga iz rafinerije v Italiji:
Eni Slovenija, d.o.o. svoje proizvode dobavlja iz rafinerij Eni v Italiji, ki sodijo med najbolj?e rafinerije v Evropi.
PS: Agip je komercialna blagovna znamka italijanske dru?be Eni S.p.A.
LOOOL! Moj Clio 2,0 bencinar pije 6-7 po AC pri 100 tako, da je tole zanj bolj negativna reklama. Rekord sem imel itak po AC Koper-Morav?e tempomat na 110 in s polnim gasom pri prehitevanju tovornjakov pa sem imel na koncu 6,8 porabe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Temu Z-ju manjka ?e kaj drugega kot dobri sede?i. Se pa da marsikaj narediti. Naprimer pove?at motor na 3.0.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani