Ja se vid da ne spremljam kej dost avto revij in podobnih zadev, tko da je o?itno topla voda ?e odkrita!
?eprov men osebno je suzuki kar mal lep?i, res pa je da nima tacga renomeja, pa ful cajta je trajal da so unga tastarga upokojil (po mojem se je prodaju od 1990 al pa ?e prej)
?e enkrat prej sem razmi?lju na koga ali kaj me tale novi svift spominja (sicer mi je bil ful v?e? ko sm ga prvi? vidu), pol pa nedolg zatem vidm mini morrisa, pa mi pre?alta u glavi nazaj na suzukija in se mi je zdela res velka podobnost med njima!
Pol dans pa sm jih kot nala?? vidu ?ist skupi parkirana in ..... No sej ?e loh kdo prlepi slike od obeh, bi blo zanimiv sli?at ?e se tut vam zdi isto kokr men, da je pa? nekdo nekoga skopiral, zdej kdo je biv prej zunaj pa vemo!
bi lahko prosim meni, kot nejevernemu tomazu, povedali kako lahko steklenicka motor-upa oz cesa drugega, ki jo enostavno dolijemo olju v motorju, tako drasticno izboljsa zmogljivosti ter obnasanje avtomobila. Prosim za fizikalno razlago, ne pa odgovorov v stilu "cudez, ki je meni resil avtomobil oz. kaj podobnega". Mogoce me prepricate
Ja tole v stilu ?ude? res bol di?i po topshop sme?nem reklamiranju! Sicer pa za tisto navedeno vektro govorim iz prve roke in ne da sem reklamo vidu in me je pa? prepri?ala!
Drga? pa mi ?kode niso v?e? (tut oblika, ne samo nekdanji imid? kopije lade samare:)), itak pa vem da je to ?e dobesedno ?e?ki VW, da ne re?em celo Audi!
Zanimiva razvrstitev, sicer pa res 14. mesto ni slabo med tolk pleha! ?kodilaka pa tut ?e ga neb blo na lestvici, bi ?e vseeno danes pono? dokaj mirno spal!
Ovo se uskoro ?uje kao neka ljubavna telenovela sa sretnim krajem , nadam se da ?e ti ova BG generacija i dalje dobro slu?iti i da budete ?to du?e sretan par!
Mene je blo pred par leti v R5 GT turbo prov strah (sedel sem zadaj) in si prov ni? ?elel da bi jo vozu! ?ofer pa je itak hotu pokazat kako vse skupi zgleda, pa mastna cesta in ?e kaj, blo je grozno! Mislim da se Swift ne more primerjat s 5ko turbo!
Ja tle v Kamniku ima en znanec R5 Turbo, ki je imel baje neki cajta 185 KM (do fula odprta turbina), komplet de vito auspuh, pa mogo?e ?e kej in ta zadevca je res letela, pol pa ?e mulc 19 let star pa itak skoz gas do podna, no sej moram ga mal poklicat, da vidm ?e je do?akal leto 006, glede na vo?njo bi blo to pravo ?udo!
ce je kasen klanec gre 190 drugace pa 180-185 malo ja cudno da se ma kar obratov rezerve do rdecega pa ne gre in ne gre
Po mojem ti gre tolk v 3. prestavi, al pa ima? bremzo do podna pohojeno, sej smo vendar sli?al da gre mazda s takim motorjem po ravnem 210! Preberi si post od kolega na prej?nji strani!
Mi je pa ful v?e? tale tvoj avatar slikan od zadaj tele 323f zelenke!
Ja Symon jz sem tut ?e velikrat sli?al glih primer R5 turba?a da je bla truga na kolesih in pa tistih njenih 700 al kokrkol ?e kil je mela, pa je divjak prtisnu, pol pa je dostkrat ?el al lastnik od hi?e (mogo?e tut na drug svet), al pa kripa na odpad!
Me pa prov zanima, kater stroj je pol po ?tevcu najhitrej?i tle gor, ker jih je kar enih par ko znajo letet 240, ?koda da se ?ofer RX7ke ni? ne javi, al pa se jo ne upa peljat ?ez 130! :ne vem:
Ejga Redevil jaz mislim MX-5 nabavit in bo moj edini avto ki se bo verjetno tudi pozimi vozil!
Mazde so izvzete pri tem komentarju!
Drga? pa najbr? ve? na kaj sm mislu, npr. tko nekak je pred par leti kolegica kupla astro kabrio, itak staro enih par let, sam je bla pol prov sme?na pozim, pa ?e je neki takih primerkov!
Ja ker za edini avto, pa tole ne bi bla najbolj racionalna varianta!
Men so prov sme?ni tisti, ki majo polet kabrioleta, pa si misli? zihr ma pol za po snegu pa terenca al pa vsaj kej normalnega, no pol pa ga vidi? tut pozim v taistem kabriotu, sam nasre?o ima streho zaprto! Tko da treba z glavo kupovat, ne pa samo mislit na frajarisanje!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dobr tisti fejslifti so bli res minimalni in svaka ?ast da so ga ohranjal tok cajta pr ?ivlenju, sicer prodaja na konc najbr? ni bla nevemkaj!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani