Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Ko smo Mel debato v zvezi s širino platišč. Evo slika original letne vs zimske na borbet platiščih ki si širša. Cca 1.5cm razlike v širino

311db0a9116f86ccac8f79f8ca0f650c.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

A je kaj omembe vredno novega? 

Jest sem pa zdajle znotraj generalno spucal, posesal, ocistil stekla ... in avto pripravil na prihajajoco zimo (dotankal zimski vitrex,...)   :) ... Zunaj ga nisem pral, ker bo itak jutri dez in sneg :):P  :zvizga:

Aja... pa MZD Connect sem nadgradil spotoma na zadnjo verzijo - 70.00.352b ... 

Pasted_Image_21_03_2020__10_34_24261743.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Samo bi bilo lepo pogruntati, kaj je vzrok temu tresenju. Nekaj mora bit na vpetju narobe, saj je sovoznikov v redu. Se bom tega malo podrobneje lotil, ?im bo malo topleje (nad 20?C) :)

Pomoje ?e bi sam zdrl bi pogruntal kj
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

To sem izprobal v vasici, kjer imajo tak poligon?ek, zasne?eni, spodaj je pa ledena ploskev.To ob?uti?, ko vozi? hitreje v ovinek na tej podlagi in te kar

"pelje" lepo skozi.Ob?utek ima?, kot da te korigira cel ?as in ne pusti prvih koles, da bi ?la ravno. Eden je probal podobno z audijem,ni bil 4x4, pa ga je kar hitro obrbilo.Zabimalo ga je, ali je moj avto 4x4,ker gre tako suvereno v ovinek. Po moje je bil to ta g- vektoring.

:lol:  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.