Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Katalo?ke iste, samo v osnovi je razlika bila...

Za te oznake ne vem, kar se motorjev ti?e...

?e 13 let nisem ve? aktiven v tovornjaku...samo kdaj pa kdaj...zdaj sem ve? v busu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ja, iz izku?enj...

V8 actrosi letnik tam 97 do 99... ?ef ga kupil v Nem?iji, ga pripeljal na servis v SLO...poobla??en servis...tam pa cela vrsta enakih avtov z V8 motorjem kupljeni na AC Ljubljana...

Bila razlika... Eni imeli napis Mercedes benz, drugi pa samo znak od mercedesa...

Tudi kvaliteta kabine bila druga, od zvo?ne in toplotne izolacije do raznih malenkosti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Pri MB tovornjakih je bilo... Za nem?ki trg ena oznaka na bloku motorja, za slovenski oziroma ex YU trg druga oznaka.

Za mazdo 6 in te?e prikolice, ki jo lahko vle?e...je samo povdarek za nem?ki trg 100kg ve?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

To z oljem je ?udno ja...u Nem?iji so mojga uradno na 30 menjali...tukaj zahtevajo na 15... 2x razlika halooo, isti avto...Kdo zdej koga....

Loh bi bilo na 20 oz 1leto....in je po moje ravno prav ... to se kr neki zmislujejo res...

Js ga itak sam na 18- 20 menjam ...pa prov vidim da je ?e svetel oz ni umazan... Ko menjam pa staro Mazdo na 15 je pa tok ?rn ko dimnik, ne umije? rok do boga

Mi smo za Nemce balkanci. Za vsak trg so avti narejeni druga?e, v vsaki dr?avi se servis oziroma kvaliteta servisa tretira druga?e.

Primer... V navodilih za uporabo si preberi, kak?no nosilnost ima lahko prikolica priklopljena na mazdo 6 v Nem?iji in kak?no v Sloveniji za mazdo letnik 08 na primer...

V Bosni so drugi intervali za menjavanje filtra goriva...

In ?e so podobne zadeve.

Ni enak avto za vse trge.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenski avto leta 2020
Napisano

Bmw-ju pa nekateri re?ejo nem?ki Alfa Romeo. :zvizga:

(moja najljub?a znamka je itak ?e zmeri Mazda in se ne obremenjujem s trenutnim voznim parkom, hehe). :danzoman:

Ne seri...in zakaj je pol nima??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenski avto leta 2020
Napisano

Najve?ja te?ava vseh novih avtov so laptopi na sredini armature in vsa digitalizacija...

Vsaj osnovna oprema bi morala imet ?e kako navadno tipko in cagr...

Si ne znam predstavljat tasta in ata, ki sta 75+, da bi uporabljala to sranje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Mojstri so tudi za prvo generacijo trdili, da so slabi dizlel motorji. Pa so nekateri naredili z njimi 350000,pa 400000.Tudi nekateri benzinarji so bolj klavrno kon?ali.

Za te relacije ti je dizel Skayactiv zakon. Poraba nekje od 5,5 naprej, navora ima kot kamion, z dpf filtrom na te relacije ne bi smelo bit problema.:)

Da o krivulji ne govorimo sploh...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.