Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Zopet prosim za malo pomo?i;kolegica rabi za corollo letnik 15, nove letne gume 205 55 16, naredi pribli?no 13t km na letno sezono.

Do sedaj je imela Conti, s katero je bila zelo zadovoljna,razen obrabe... Zgonila jih je v dveh sezonah (!!).

Seveda,zdaj bi neko dobro gumo z vsaj malo manj?o obrabo... Odsvetujem ji Michelin , celoletne ne pridejo v po?tev.

Je precej dinami?na voznica , cesta pa je lokalna z veliko,veliko ovinki...

Goodyear,dunlop mi padeta na pamet...

Kak?no mnenje?

Lp

kaka bridgestone turanza tudi ne bi bila slaba ,..sem jih imel na prej?njem avtu nisem imel pripomb

Imel sem tudi kontinental kaj so bile... sportcontact al ecocontatc nisem bil zadovoljen

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jaz sem uzel na euroton ker so pa? takrat bile tam najcenej pa so bile dot18 ..smo ena je bila 2tedna kasneje narejena kot ostale tri :)

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Vidim, da je vro?a debata okoli gum tik pred datumom menjave ...tudi sam bom potreboval nove letne. Katere so forumov p/p izbor za letos dimenzij 225/45-R19?

jaz sem uzel toyo proxes t1 sport XL,.. osebno nimam pripomb. Mislim da sem dal 136? na komad kar je kar nekaj cenej kot malo vi?ji rang.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ojoj 6 let. Kolk so dejansko "plasti?ne"? Jaz sem enkrat kupir rabljene ?e takrat za fiat tipo ravno tam nekje starost ...so bile ?iv obup.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja odvisno kako sprogramira? blazine sam ponavadi majo ene tri lege ,.. low u poden sam za pozirat,.. ride hight za se vozit in pole kako visoko lego za ?ez kake policaje robnike itd. Dvigne? ga pa lahko bolj v zrak kot obi?ajno.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Skyactiv G - bencin
Napisano

Malo off topic: ali je tudi pri novej?ih GXXX bencinarjih (2017, 2018) ob nizkih temperaturah pri hladnem zagonu avto precej pove?a obrate za ca. 30 sekund? ?e se ne po?aka, da obrati padejo, je posledi?no druga prestava kar nevarno hitra za vo?njo po parkiri??u.

@Jest: kako je s tem pri avtomatiku?

Sicer je dizel ampak avtomatik ,.. meni da  za 5sekund na visoke obrate 1750rpm in ?e med tem prestavim v drive jih takoj zni?a in vo?njo nadaljuje? normalno naprej. Je pa prav video od mazde kateri prikazuje, da ?e no?e? ?akat da opravi ta proces lahko brez skrbi ?alta? u Drive

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.