Vidim, da je vro?a debata okoli gum tik pred datumom menjave ...tudi sam bom potreboval nove letne. Katere so forumov p/p izbor za letos dimenzij 225/45-R19?
jaz sem uzel toyo proxes t1 sport XL,.. osebno nimam pripomb. Mislim da sem dal 136? na komad kar je kar nekaj cenej kot malo vi?ji rang.
Ja odvisno kako sprogramira? blazine sam ponavadi majo ene tri lege ,.. low u poden sam za pozirat,.. ride hight za se vozit in pole kako visoko lego za ?ez kake policaje robnike itd. Dvigne? ga pa lahko bolj v zrak kot obi?ajno.
Pogledal novo mazdo 3 v Kopru. Zelo v?e?en avto v ?ivo. Zadn konec z vsemi temi temnimi dodatki lepo izpade. Zanimivo je tudi kako ima za ?aromete prat.
Aditiv je Tunap. Sam na mizi imajo reklamo za injektorje. Tunap 984 oz Tunap 974. Naj bi zmanj?evalo porabo. Sem tudi pogledal novo mazdo zelo u?e?na v ?ivo.
Malo off topic: ali je tudi pri novej?ih GXXX bencinarjih (2017, 2018) ob nizkih temperaturah pri hladnem zagonu avto precej pove?a obrate za ca. 30 sekund? ?e se ne po?aka, da obrati padejo, je posledi?no druga prestava kar nevarno hitra za vo?njo po parkiri??u.
@Jest: kako je s tem pri avtomatiku?
Sicer je dizel ampak avtomatik ,.. meni da za 5sekund na visoke obrate 1750rpm in ?e med tem prestavim v drive jih takoj zni?a in vo?njo nadaljuje? normalno naprej. Je pa prav video od mazde kateri prikazuje, da ?e no?e? ?akat da opravi ta proces lahko brez skrbi ?alta? u Drive
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
geez 37strani ste ?e nafilal
Povezava za deljenje
Deli na druge strani