Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano
pred 12 minutami je Alex napisal:

Ah, ti se tudi takoj užališ, enako kot tudi Jest.😊 Seveda ima vsak svoje veselje in hobi. Mene sploh ne tangira , če kdo napiše ali kaj  reče glede" glancanja" avta. Ne boš verjel, a ni toliko dela kot izgleda na prvo. Recimo jaz sem pred kratkim  na novo nanesel vosek in bo sedaj mir za pet mesecev. Vmes pa samo pranje in vsakič se lesk povrne. 

V bistvu imaš še manj dela kot normalno. 😉

Ja čisto možno, sebe itak ne vidimo realno. 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano (urejeno)
pred 15 urami je g.Wankel napisal:

In ipak so nad vsemi vedno slovenceljni, ki se obremenjujete s tem kaj ljudje delajo s svojimi avtomobili.

pred 14 urami je Boss napisal:

Men tud ni jasno kaj se eni tako vneto vtikajo v druge kaj počenjajo za hobi. Je pa res, da eni smatrajo za hobi to, da se vtikajo v druge. :nevem:

FORUM = spletno mesto, na katerem lahko uporabniki v obliki pisnega pogovora razpravljajo, zapisujejo svoja vprašanja, mnenja, stališča.😉

Če menite, da je  "Na drugi strani imamo osebe, ki zabijejo ogromno časa predvsem z negovanjem, makeup-i svojega pleha. Ni pretirane škode, koristi pa tudi ne. 😁" vtikanje v druge oziroma obremenjevanje z drugimi in na forume ne sodi, potem ta kraj res ni zame. 😔

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Slivka napisal:

Uf, dobro je, jaz ne padem v to kategorijo. Jaz namreč prevažam polena, hlevski gnoj, koruzo, seno in ostalo kramo ... ... ... ...

Če bi glasovali za "naj uporabnika Mazde", bi brez dvoma glasoval za Slivko. :) @Slivka, upam, da kmalu prilepiš še kakšno zanimivo sliko, kot je bila tista z 2 prikolicama, ali z naloženo zemljo-gnojem kar v prtljažniku avta, kar me je nasmejalo in je dalo mislit, kam gre ta svet (razen tebe). 👍 Podobno sem s 626 vozil plohe, cement, apno, ... razen obvezne opreme ne, kar so ugotovili policaji, ko so me ujeli nepripetega. 😄

Na drugi strani imamo osebe, ki zabijejo ogromno časa predvsem z negovanjem, makeup-i svojega pleha. Ni pretirane škode, koristi pa tudi ne. 😁

slika.png

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano (urejeno)
pred 1 uro je Alex napisal:

Če res ne bo prišla ven nova 6-ka,bo tu zame zgodba z mazdo končana. 

Verjetno bo tudi pri meni trenutna dolgo pri hiši a takrat se bo potrebno obrniti drugam. Ker štos je v tem, kakor  izgleda, da bodo tudi tej novi suvi, ki prihajajo, grdi. 

Se pravi, da se bo mazda totalno izgubila v nekem povprečju, namesto, da bi furala naprej kak normalen, lep model. 

Kot je opaziti trenutni trend, vse več znamk opušča limuzine in karavane, le Volvo in kak mercedes še vztrajata in izdelujeta vedno lepše avte. Ostalo bo pa vse podobno. 

Alex, a na forumu pa kljub temu ostaneš? 🤔 Da vemo, ali navijat za novo Mazdo 6, ali proti. 🤣

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

🙂  

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.