Kolegica kupuje vozilo, cenovno med 3 in 4 Jur?ke ? in naj bi bil ni?jega srednjega razreda ter ne starej?i od 10-ih let, pa da ni zgonjen za odpad. Seveda naj bo tudi var?en in pa BENCINskega goriva, ker vem da tudi kak?ni novej?i bencinci pijejo med 5 in 6 litri v povpre?ju.
?e lahko tule kar prilepite konkretne povezave (linke) do kak?nega vozila, ki je naprodaj.
Jaz sem takoj pomislil na H Jazz, ki velja za trpe?en, prostoren in izjemno var?en avto, tak?no vem da je imela tudi Slivka family in bili zelo zadovoljni.
Takga stroja sem imel pred dvema letoma za lokalne fure poleg 6-ke in je ?e na benz zelo hvale?na zadevca, tam cca. 5litrov na 100. Na LPG mora bit na fertig pra?i?ek - ?parovc.
Jaz isto razmisljam in kdor ima cekine, ne bo kupoval 3 leta starga za skoraj isto vsoto, kdor pa je siromak pa mu itak ne znese razmisljat, ker zbira bakrene Strojane za v Eurospin in nakup osnovnih prehrambenih potrebscin.
Jaz sem mojo 2003 Mazdo6 2.3B vozil cca. 90.000km in pred tem je imela ?e 180.000 na LPG, skupno pa kar 351.000km ko je ?la od bajte. Jaz sem bil ZELO zadovoljen, se mi pa zelo smilijo vozniki, ki so vgradili sistem pri G-1 iz Celja in imajo na papirju 7 let garancije, a firma je ?la "zu grund", torej si lahko garancijo le ?e nekam arhivirajo, beri zatla?ijo.
U?ivajmo ?e do oktobra, ko bodo deregulirali cene - Petrol ?e pripravlja aplikacijo Petrol GO (v stilu Pokemon GO), kjer bomo na telefonu lovili najcenej?o pumpo. Vsak dan bo ena pumpa dobila oznako "rare" ali po doma?e "navali narode" z najcenej?im gorivom.
Alpa mas varcno kripco na LPG in ti je precej vseeen al je liter Plina 49 alpa 52 centov
Men je tankanje plina tak totalni (financni) smeh!
Jaz bom pa tako rekel/napisal: tudi na?i servisi so dobri, nekateri celo prijazni do strank (moj primer z A-Cosmos BTC). Zaupam jim, da so moje vozilo ustrezno posservisirali (kar se rednega servisa zadeva).
Se pa strinjam s tem, ko je nekdo napisal, da takoj, ko se gre za neko ve?jo te?avo, o kateri niso seznanjeni, kako jo re?evati, se tudi oni obra?ajo na svoje vi?je in bolj usposobljene tehni?ne kadre. Konkretno za mojo te?avo "Loading navigation" so upo?tevali navodila, katera so prispela iz Avstrije. Ampak ve? ali manj je bilo to: namestite nov SW ali povozite isti SW. Torej tudi v Avstriji v takem primeru ne bi odpravili napake, ker je (o?itno) bila napaka v samem SW. Ne vem - ugibam.
No, sedaj, ko pa MZD zmrzuje kljub temu, da smo namestili zadnji SW (celo 2x ?e se ne motim), pa spet nih?e nima re?itve. Tukaj pa se sedaj za?nejo te?ave, ker ni re?itve. Nih?e ne ve, zakaj se to dogaja in najla?je je re?i, da je tako delovanje normalno. Tu ne bo pomagala niti Avstrija, niti Nem?ija itd....ker se gre za te?avo, katera nastane nepri?akovano in nih?e ni seznanjen z njo, ampak jih (servis) stranka obvesti o te?avi.
In v takih primerih oziroma za take primere bi bilo potrebno, da ima servis/uvoznik neko re?itev za stranko, da se stranka ne rabi ukvarjati s tem. Tega pa ni - o?itno nimajo postopkov, kako ravnati v takem primeru. To je problem, ?e mene kdo vpra?a. Kaj preostane taki stranki? Edino to, da se obrne na varstvo potro?nikov.
Ma kaksno varstvo potrosnikov?
Ko sem jaz naletel na tezavo oz.nesporazum glede nakupa vozila in zavajanja (ni slo za novega), sem aktiviral advokatko, ki je tako hitro postimala zadevo in to za nekih 60 eur, pred tem pa samo 'nategovanje' Tako se to pocne, ce so le neke obljube, resitve pa od nikoder!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Neke cudne crte po Korejcu
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11262007&display=Hyundai%20Coupe%201.6%20GL
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani