Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Te?ko, ker je moja Mazdurina ni nikoli do?ivela, bo pa lahko Ga?per kaj napisal, ko se je s tem ukvarjal na svoji Rumenki s temu motorjem.  :rolleyes:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz ne bi 2x razmi?ljal, samo kup! Pa ?e lastnik si bo s tem denarjem lahko pla?al te?aj sloven?tine.  :P

Sem glih v?eraj polo?il aro za svojega prvega predstavnika "Premium" lige (heh, kok se trapasto sli?i), eni mu pravijo Paraolimpijec, ki pa ni TT kot sem planiral ampak A3, plin pa ima ?e no3.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Mazdasi, meni je tole nepojmljivo, da imas vozilo letnika 2016 in se ukvarjas s korozijo! Pa saj nismo vec v 70ih prejsnjega tisocletja in govorimo o dokaj ugledni znamki! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 2
Napisano

Vozil sem ze tako tanovo Astro kot Mazdo2 in se lahko le strinjam s predhodnikoma, da bi vzel Opla, ker bo 'precej vec od avta' :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

Karkoli te zsnima v zvezi z avtoplinom, si kadarkoli dobrodosel za klic pri mojmu prijatlu, ki je delal tako za G1 kot Sigas in ima sedaj svoje podjetje Vene avtoplin, to je g. Denis; 051712355

Za zavarovanje ti pa PRIPOROCAM forumskega mojstra, ki nam te zadeve porihta najugodneje: 031209143 - Marko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

Hermelin, jaz sem z l.2003 2.3B mazdo6 prevozil skoraj 100000km, pa nisem imel nobenih s plinom povezanih tezav. Pred mojim lastnistvom je bil plin v tem @vtu vgrajen ze okrog 140000km, no toliko o plinu in Mazdah iz PRVE ROKE;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

Vrhpolje pri Kamniku, par km vstran je odlicen mojster in posten mehanik za Mazde, zapeljita do njega; 041689888 - Brane Pogacar

Kar se izogibanja uradnih servisov tok starega avta tice, je meni zadeva zelo smiselna :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

Glej, ne kupuje novega!

Koliko bi pa ti zanj od?tel?

To?no in natanko ni?, ker ga ne rabim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.