Jaz ne bi 2x razmi?ljal, samo kup! Pa ?e lastnik si bo s tem denarjem lahko pla?al te?aj sloven?tine.
Sem glih v?eraj polo?il aro za svojega prvega predstavnika "Premium" lige (heh, kok se trapasto sli?i), eni mu pravijo Paraolimpijec, ki pa ni TT kot sem planiral ampak A3, plin pa ima ?e no3.
Mazdasi, meni je tole nepojmljivo, da imas vozilo letnika 2016 in se ukvarjas s korozijo! Pa saj nismo vec v 70ih prejsnjega tisocletja in govorimo o dokaj ugledni znamki!
Karkoli te zsnima v zvezi z avtoplinom, si kadarkoli dobrodosel za klic pri mojmu prijatlu, ki je delal tako za G1 kot Sigas in ima sedaj svoje podjetje Vene avtoplin, to je g. Denis; 051712355
Za zavarovanje ti pa PRIPOROCAM forumskega mojstra, ki nam te zadeve porihta najugodneje: 031209143 - Marko
Hermelin, jaz sem z l.2003 2.3B mazdo6 prevozil skoraj 100000km, pa nisem imel nobenih s plinom povezanih tezav. Pred mojim lastnistvom je bil plin v tem @vtu vgrajen ze okrog 140000km, no toliko o plinu in Mazdah iz PRVE ROKE;)
Preverit mazdino digitalno servisno knjigo na pooblascencu. Ce servisi tam niso vpisani, je zadeva ze lahko rahlo sumljiva. Avto na pogled je videt lep!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Te?ko, ker je moja Mazdurina ni nikoli do?ivela, bo pa lahko Ga?per kaj napisal, ko se je s tem ukvarjal na svoji Rumenki s temu motorjem.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani