Dobrodo?la vsakr?na mnenja o konkretnem avtu. Glede na prebrano (sicer ?e ne najbolj podrobno) me zna motiti neroden naslon za roko in pa pozoren bi naj bil na lak, ki je o?itno tudi nekak?na hiba. Glede na moj slog vo?nje bi mi morala ustrezat.
Ostali kandidati so:
Astra, 1.4 Turbo Innovation 125KM, 4/2016, 44.000 km, 13.500 EUR
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 16V City 120KM, nov, 14.200 EUR (ja vem Tipo, plastika itd, ampak je nov)
?koda Fabia Combi 1.2 TSI Style, 110KM, 4/2015, 59.000km, 13.000 EUR (ta deluje draga, vendar je trenutno edina na avto.net)
Hvala
Lp
mmato
Avto je sigurno tip top, a ima? v primerjavi kar 3 turbake proti mazdinem atmosfercu. To je razvidno ?e po konjih in bo razvidno predvsem v vo?nji....turbina je turbina.
Zato sebe vpra?aj kaj rabi? , Se vozi? sam itd...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
komur so SUVji oz ?potno uporabna vozila v?e? naj jih kupuje, ne re?em so lepi itd, ampak so dejansko razred, ki je zje... trg samo zato ker se kupujejo z o?mi. Dvigujejo ceno trgu, po?irajo razrede....itd, samo vzami eno znamko in poglej da ima ?e skoraj vsak razred od clia naprej svojo SUV verzijo, in s tem kupi? samo mal?ka (fiat 500X, Mini Country man, itd itd itd ) za 10k ve? - isti avto...
enako je po vseh razredih, in tudi pri mazdi je pri?lo do istega efekta, adijo uporabni avti, kot so 5ka in hello cx-i. In potem CX-3 kar naenkrat postane mestno drugo vozilo.
Niti slu?ajno se ne morejo primerjati z terenci, nikoli, gre za izklju?no cestna vozila, ki jih poganja avtomatski 4x4, in to je bil point mojega odgovora na obna?anje amperjeve CX5, ker gre za avtomatiko mu je ?elja po terenskih ambicijah takoj preklopila v limp home na?in. Enostavno ne more? pri?akovati kakr?nekoli terenske sposobnosti,
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
na veselje uporabnikov SUV-jev (in na ?alost nekaterih drugih... ) z AWD sistemi temu ni tako...ti avti namre? zmorejo ?e bistveno kaj drugega, kot samo voziti otroke v ?olo in vrtec....poleg tega pa so ?e izredno uporabni in prakti?ni.
?e se tukaj skoncetriramo na mazdo CX 5, o kateri je pravzaprav govora, lahko recemo, da predstavlja SUV z izrednimi voznimi lastnostmi, ki se z lahkoto postavijo ob bok tudi limuzinam, oziroma jih v nekaterih pogledih celo preka?ajo....ta trditev ne velja nujno tudi za SUV-je drugih znamk....nekateri so dejansko precej nedomi?ljeni in ??torasti?.
Kar se ti?e Mazdinega AWD-ja pa lahko iz prve roke recem, da je 1A...za stvari katerim je namenjen, torej za premagovanje,
kraj?ih te?je prevoznih delov poti, na katere naletimo tekom na?ih potepanj, po bolj ali manj urejenih poteh...blato, sneg,....
Seveda pa tovrstni AWD ni kos takim ali druga?nim te?kim ?off road? podvigom, saj to tudi ni njegov namen. Pravzaprav to tudi ni namen SUV vozil...?eprav je to veliki ve?ini nerazumljivo in ta vozila zamenjujejo s ?terenci?, ki pa predstavljajo popolnoma drug segment.
My point exactly, pa marsikatera limuzina premaga sneg in blato......tudi moj enoprostorec, medtem ko je sosedov quasqai odpovedal na na?i makadam strmi cesti na glavno cesto na ob nedavnem snegu...(auto AWD....)
Slivka situacija v LJ se je drasticno spremenila, za ta denar dobis komajda garsonjero na obrobju LJ....
Ljudje kupujejo oz povprasevanje je nenormalno. Zenin stric je sel v dom in stanovanje smo dali v najem (dom = penzija x2,5)....tudi sam nisem spremljal trenda v LJ za nepremicnine in sem moral oglas na bolhi po cca 50 klicih umakniti po uri in pol, premisliti zadevo, dati nov oglas z novo najemnino in zvecer imel ze najemnika...
Noro.
To je limp home mode, to imajo vsi moderni suvji ce jih malo preobremenis...(tako kot tisto pretiravanke na grand tour ko so vsi altivirali limp home mode stelviju, porachejunin land roverju). Ampak oni na angleski nacin 'ta avto ni terenec' prikazujejo neumnost tega razreda
Ce bi se pregrelo ti samo izklop pa vklop motorja me bi pomagal.
Da 3.000?. ?eprav mi je prodajalec zatrdil, da je njegov o?e 1.lastnik. Avto se nahaja v Slovenski Bistrici. Malo me skrbi glede oljne ?rpalke in ?ob. Koliko sem zasledil so bile okrog tega te?ave.
Zamenjava podlozk in ciscenje sita je majhen strosek ce ze ni bilo narejeno, ampak ce bi kaj bilo bi ze bilo...
Tezko recem, ker se ne vidi detajlov ampak obstaja moznost da bi bila to moja prva mazda, vsaj sodec po tem kdaj je bil menjan vztrajnik in veliki servis....
Edit - ne more biti ima rdece luci zadaj, moja je bila GTA z belimi lucmo, ta je pa GT oprema
Avto probaj pa bos videl, za ta denar je sigurno vredna....verjetno koncna cena 3k?
Ampak potem ni nevarno samo prostoro?no pogovarjanje ampak tudi normalno pogovarjanje v avtu, ?e ti nekdo posku?a nekaj dopovedati, ti pa tega ne razume?.
torej je vo?nja zakoncev smrtno nevarna........
Polno ?rto je prevozil samo malenkost,je bil ?e prej s pol avta ?ez pas. Prej se pa ni mogel razvrstiti,ker so bili vozniki na pasu,ki zavija levo nabasani ?e na pasu ki gre naravnost. Mal natan?neje treba pogledat.
Sarkszam je bil prjatu....
Mene sploh ne zanima kaj je dovoljeno ali ne, dokler bodo takole ovce lazile pri rde?i skozi kri?i??e. Ker ?e pride do situacije je na koncu tvoja izjava proti njihovi in kako bo? dokazal kdo je ravnal prav?
poglej starega prdca, ki se mi upa ?e mahat pa neki kazat... pa da te ma ven stopit in mu dve vzgojni prlimat okol u?es - naj kurac dela samomor kje drugje.
Samo tukajle nekaj ne stima....oni so imeli zeleno, ker promet v nasprotno smer stoji ze nekaj casa pri rdeci....
Okvara semaforjev oz sinhronizacije? Ali pa se una stran prej zapre, da se sprosti pot v btc levo pa so to izkoristili za predhoden prehod...?
ro?na ki se redno uporablja nima nobenih problemov, problemi so pri avtih ki stojijo. Spomnim se moje vrle be?e octavie, ki sem jo dobil pri prej?njem delodajalcu. Avta nih?e ni maral, in je po dveh letih nevo?enja najprej (pri 14.000km) potreboval nove zadnje diske in bremze....ker je tako dolg stal z zategnjeno ro?no
mislil sem da je nikoli NE izklapljam....torej da jo vedno vklopim (oziroma se sama) Pri Citroenu je tak oda se bo vedno avtomatsko vklopila/izklopila, in ?e res to ho?e? izklopiti obstaja kompliciran postopek izkolpa...vsaj eno minuto, vsebuje pa nogo, bremzo, roko, ?toparico in knjigo z navodili...... Zakaj pri avtomatikih? Ker je smrt da pritiska vsa sila na menjalnik.
V prvo se itak daje zgolj preventivno, ne za bremzanje....
Jures, ?ele zdaj sem videl tala sporo?ila. Oprosti, enostavno sem spregledal. Druga?e, ?e enkrat hvala za kamero, takoj ko jo uspem zmontirat pa javim kako zadeva deluje.
(Zadnje tedne sem grozno zaseden, zato bom to zrihtal najverjetneje ?ele ?ez nekaj tednov. Moram potegnit napeljavo do varovalk.)
Lp,
Marko
Ne skrbi, ni panike. Si ?e vedno bolj?i kot klopko....njegova kamera je bila ?e v Rovinju, Zagrebu, o?itno bo obiskala tudi Benetke in Torino
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Je plastik ampak veliko cenejsi, vse je stvar ocene
Povezava za deljenje
Deli na druge strani