Skoči na vsebino
Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Mazdaman tole je pa super fora za decat. Druga lambda zaznava veliko manj emisij in posledi?no misli, da je katalizator OK. :bravo: Pri meni se elektronika itak ne ozira na lambdo in vle?e normalno, ?e gori lu?ka ali ne. Eni avti grejo baje v safe mode. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Ima? kaj takega? V glavnem me lu?ka ne moti ampak bisto zgodbe je v tem, da pri Petrol 100 moj RS (in ne samo moj) o?itno zazna, da nekaj ne ?tima, na OMV 100 pa se to ne zgodi skoraj nikoli. Debate o razli?ni porabi so pa? neskon?ne zgodbe ker NIKOLI ne bo nih?e vozil cel kestl popolnoma isto in pod istimi pogoji kot prej?nji kestl, ?e ti pa elektronika zazna druga?no izgorevanje je pa tu druga zgodba. Baje je (mislim, da na strojni) nekdo delal analize goriv in OMV ima dejansko vedno vsaj 10 oktanov (v?asih tudi kak?nega ve?). Ampak bistvo tule so pomoje kak?ni aditivi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

OK, da za?nem. Moj katalizator je na koncu, malo pre?gan. Univerzalc, najbr? za navadnega Clia in 2,0 motor ga je ?e skoraj skuril. Skratka skoraj tako kot, da ga ni. Renault Sport priporo?a vsaj 98 oktansko gorivo za ta avto, kar je napisano tudi na pokrov?ku goriva. Prijatelj z istim avtom in brez katalizatorja je rekel, da kadar tanka Petrol se mu pri?ge lu?ka za lambdo, ko tanka na OMV se mu ugasne. OK zdaj pa k mojim izku?njam.

Kadar tankam na OMV se mi slu?ajno lu?ka za lambdo pri?ge 1x na dva meseca. Ker imam en kitajski OBD2 scaner jo resetiram in se ne pri?ge ve? kak mesec ali dva. Zadnji? sem tankal 10l Petrolove 100ke (bi potem nafilal OMV 100 naslednji dan na , ko bi odprli). Zjutraj zalaufam avto, in se pri?ge lu?ka za izpu?ne pline/lambdo. Grem tankat polno na OMV 100, pri?gem avto in lu?ka sama ugasne. In v soboto grem na ?tajersko in v Lukovici tankam polno Petrol 100 ker je (?al?) na tej strani Petrol. Ko sem zve?er zalaufal avto se je lu?ka spet pri?gala. Dvakrat sem torej tankal Petrol 100 in obakrat sta lambdi zaznali slabo izgorevanje. O?itno ima Petrol kak?ne druga?ne aditive, ki ne prijajo mojemu RSu tako, da bom kar lepo tankal na OMV, ?e bo le mo?nost. Tak?na je moja izku?nja, vseeno mi je, za porabo ker je nerealno pri?akovati razliko ampak, ?e avtu bolj pa?e OMV 100 bom pa? to tankal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sem skoraj prepri?an, da je njena. Dvomim, da sta dve v isti barvi, z istimi nalepkami in detajli. Kiloemtrov ne vem koliko dela, cena se mi zdi pa vseeno kar velika. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To ma model na netu zato, da la?e opere denar. ?e ga kdo vpra?a od kje mu ke? lahko re?e, da je prodal par takih podrtij. Tile avtoodpadarji so vsi isti nateguni, dele prodajajo (dnar na roko) kot bi bili iz zlata a uradno bi mogli vse razgraditi pa odpeljati na dinos. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tole je vsaj Alfa, un bencinar V6 pa ni od Alfe. Pa kaj je z ljudmi, da me?ejo lepe original feltne dol, jih prodajo pod ceno in kupijo cenene feltne v A3M?!? :vskalo: Pa, ?e mi ?enkajo te nove "trendy" imam raje original.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

USA modeli imajo nekaj slab?ih delov, druga?ne konektorje, lu?i. Zabavno je ko pride? v ovinek 90 in te sam Bogec re?i, ker ne dojame?, da gre? 90 mph (prijateljeva izku?nja, ko ga je dobil za en dan). :hohoho:

Na?eloma so iz USA uvo?eni avti vsi bili nekaj butnjeni itd, tam ni? vredni, uvo?eni sem, sestavljeni in prodani naprej z dobi?kom. Sem govoril s Krulcom je rekel, potem pa prijokajo ker nimajo pravih lu?i (parabole), ker nimajo airbagov itd... :vskalo: Biznis pa?. :danzoman: Zdaj od kar je nov davek na uvoz (na CO2) se jim k sre?i ne spla?a ve? uva?ati teh zverin. Za M3 E46 naprimer je davka nekaj ?ez 30% vrednosti avta tako, da ?e en dobi? avto pol ceneje (z prevozom in homologacijo vred), se ne spla?a. In ve?inoma se ne da ?muglati z ceno avta ker niso neumni, preverijo tr?no vrednost, eurotax vrednost itd... Tako, da davek bo na realno vrednost, ne na uno na papirju. Un moder je pa ?e "na?" model, se vidi na bremzah. lepa barva sicer.

Labi rispekt, da ga pozna?. :bravo:

Jo?a, da ti takoj povem, Clarkson je sicer izjavil, da je to od Renaulta motor, v resnici je kontra, Espace je imel od 350Z motor. B) ?vohnej?ega sicer. 350Z je kar ?istokrven Japonc, za spremembo od kake Micre ali nasploh kakega v UK izdelanega "Japonca".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Glede na to, da sem imel zadnje tri avte vse kar hitre bom mogo?e po?asi celo res, neko?, nekdaj gledal bolj normalen avto. Pod 130kW. :blush: Sicer pa, ?e mi kdo dopla?a manjkajo?i denar/odpla?uje pa lahko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Zlomil sem se, in zbrisal oglas te rekel unemu, da srce pravi ne. ?ez eno uro od izbrisa je ?e en klical. Pa izgleda sem dal ?e premajhno ceno. :ne vem:

Una MPSka je predraga pa ?e original feltne nima, na 17kah ima pa zimske. :vskalo: Nekaj drugega pa... No ja saj 3.2 ni slaba zadeva ampak ker sem skromen je Clio ?isto OK. RX-8 pa preve? pije za svoje perfomanse kljub vedno nizkim cenam. Poraba primerljiva z naprimer M3, pospe?ki ?al ne. Do jeseni, ker pozimi ni takega veselja z njim pa nobenega track daya. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne resno, se mi ne gre, da bi nujno prodal ampak bolj tipam teren, ?e je kaj interesa. V bistvu je super ?ansa za nekoga, ki pozna avte in vidi kaj je po?timano. ?e bo OK, kdo ve s ?im bom potem presenetil. ?e pa ne pa ?e bolje, kar se za kak Grobnik ti?e je OK zrihtan. Mi zna biti, da mi bo ?al, ?e gre ampak bom probal to luknjo zapolniti s ?im drugim. :harhar:

Kar se ti?e ?apcev ?e po telefonu spra?ujejo koliko je zadnja cena jim bom pa takoj rekel, da zanje 7500?. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?ak a avto al to, da sem se zresnil? :hohoho: Saj druga?e je cena ravno prav visoka, da ne bo vsak mulc klical. Itak je to samo trenutni preblisk. Pa ?e firbec me matra kateri Renaultovec bo prvi opazil nekaj novega na avto.net.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

meni so pa sme?ni taki oglasi....Nissan 200 SX Silvia S14a stage 3a......stage 3??? too much playstation :P:hohoho: bi ga poklical pa vpra?al ker stage mu je rekord...lol

To dejansko tako je. Kar pogooglaj kak tak avto pa napi?i stage 1/2/3 tuning in ti bo jasno. ;) Tebi kot laiku ni ni? jasno, ko nekomu re?e? S13 stage 2 bo vsak poznavalec vedel katere predelave so in cca koliko konjev ima avto.

Zresnu sm se, kazni so visoke, niso mo?ni avti zame, prodal bom pa kupil dizla. Zadovoljni? :hudicek::harhar: Pa ?e Francozi so baje jajca, no?em tvegata pa to, in bom kupil kaj bolj kvalitetnega. :rulam::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Uradno zaradi recesije in visokih kazni, neuradno pa obstajajo ?e druge stvari ali drugi avti v ?ivljenju. :P Kaj bo bom pa videl. Mogo?e za vsak dan kaj ?isto obi?nega pa bom potem videl, ?e bo kaj pametnega... Pa zanima me (vsaj nekaj mesecev) kako je imeti avto s katerim ne gre? vsaj 1x na mesec na dirkali??e, ne prekora?i? hitrostnih omejitev samo zato ker ima? pa? mo?en avto itd... :blush:

PS: Obenem prilagam ?e en, ?e bolj zanimiv oglas. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.