Skoči na vsebino
Petrol Ultimax
Napisano

Ja to je res, vendar zgleda da ima? res sre?o in kot ka?e tudi preveri? kaj kupi?. Lahko da se najve? prito?ujejo ljudje ki kupijo npr. najcene?o Alfo na netu, katera je bila ?e razbita, poplavljena, prevrtena, in nato pluvajo da vse crkuje, potem se ni za ?uditi. Npr. sestra ima Scenica dizla in tudi nobene te?ave nikoli, res pa da se vozi po?asi in lepo. Res pa da je kot je David napisal odvisno od tega kdo in kdaj je bil avto sestavljen, vsaj kot ka?e je tako,hehe.

Mi je pa en mehanik enkrat svetoval, kupi 3-4 leta star avto ko je ?e iz garancije oz. proti koncu, ker ?e je bilo kaj narobe se je v prvih letih to odkrilo, lastnik je vse popravil, nato mu je dopi****o in je avto prodal, tebi pa nato dela brez problema :bravo::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Varnostna razdalja
Napisano

Meni so npr. Italijani zanimivi v ve?jih mestih, to se trobi (to zato da ?e ga ne vidi? da ga sli?i?), pelje na centimetre, vsi po?ez pa nekako vse speljejo, pri nas bi biu ?e ceu ?it, ker folk ne zna voziti.

Evo primer: se vozim okoli pod LJ gradu in spregledam znak da je Streli?ka na koncu zaprta ker prenavljajo tunel pod gradom, OK obrnem pri gradbi??u in grem nazaj nakar pa tole: nasproti pripelje hru?ka z betonom, na obeh straneh ceste so avti parkirani in pred mano tip srednjih let s tisto mini Lancio Ypsilon http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3002143&show=1 , jest se ustavim ene 15m za njim ker vidim da je neki glumil ali bo ?lo v ?tric s hru?ko in tip gre naprej, nazaj, naprej, nazaj, nekaj mota, ?ofer s hru?ko ni mogel ni?, in tako je trajalo kak?no minuto, nakar je tip z lancio se nekam na en dovoz naguzil, ker je mislil da bo ?la hru?ka naprej, ampak tam bi na mene naka?il, grem naprej in leto fajn v desno gledam ?pegu in hru?ko, tip s hru?ko gre mal naprej ko je videl da sem na sredi kamiona, spet malo odmotam in res da je ?lo na centimetre ampak sva sfurala v ?usu :bravo: pa je Mazda "za polovico bolj" ?ir?a od tiste Lancie s katero je tip cel zastoj naredu, pomoje ?e mal pa bi se kamionđiji beton zasu?u. TAKO DA NI VSE V VARNOSTNI RAZDALJI, ?E JE ?OFER GLUP JE MU TUD TO NI? NE POMAGA. ...evo ?e dobro da Lojza ni ker bi se razpisal sedaj. Ti lahko fura? npr. razdaljo 100 km - 150 km/h s 3-5m varnostno ?e ima tist pred tabo in ostali udele?enci vse po?timan v glavi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

Vem da je offtopic.

Roko na srce ampak recimo novi C5 tourer, zgleda ?ist solidno. Pomoje prvi citroen k mi je vsaj mal v?e?. Samo volan je grav? :P

Sej lepi so lepi, samo kaj ko za?ne pri ve?ini vse crkovati in ti potem ?ivci grejo. Lep ?e ne pomeni kvaliteten.

Isto kot pri ?enskah, kaj ti bo najve?ja lepotica sveta ?e je bukova :hohoho: , ok ?e si jo renta? za k?n vikend pol je drugo :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

Tole je ?e meni debilna razlaga iz bloga:

"Pa res kdo temu verjame? Zakaj bi bil Petrol, ki dobro ?ivi od prodaje goriva in spremljajo?ih dejavnosti, tako neumen, da bi v gorivo me?al snov, ki bi bistveno zmanj?ala porabo? Ter vse to prodajal ?e za isto ceno?

Kar se mene ti?e je to ?isto navaden marketin?ki trik!"

Kot zgleda ne dojema niti osnov marketinga "no sej tudi jest nisem stru?ko" ampak ?e logi?no razmi?lja?, niso in ne bojo niti mal v minusu. Tip ne dojame da s tem ko bo cena enaka in poraba ni?ja, Petrol pritegnil kupce konkurentov ki bodo po novem zaradi tega tankali na Petrolu.

Mogo?e pa neka moja lai?na razlaga: PETROL VE? NE MORE NIKJER DOBITI TAK?NE BROZGE KOT JO JE DOBIVAL DO SEDAJ, zato so preimenovali ime bencina ki ga prodajajo :bravo::jezicek::lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

se en mimosunek , ko ste ze glih pr bencinskih , je kdo probu kej od ultre bencin ? une 24/7 samopostrezne benze ? Js ga kr doskat tocim ko sm u btcju , je pa res da BG fka pozre pac cist usak drek kar ji das notr brez jodlanja :) Me pa zanima kake izkusne mate ostali.

24/7 je meni najbli?je in sem ga tanktal, ko je bil ?e 1,3 cente ceneje, sedaj je po novem 0,3 cente ceneje tako da......sem za?el malo 100tko na OMV-ju tankat, ki mi je tudi zelo blizu. 24/7 so imeli MOL-ov bencin, sedaj je ?e nekaj ?asa vse od Petrola (lastnik 24/7 je tudi Ultar d.o.o. - se pravi od Golobi?a :) da ?e malo politiko pome?amo zraven). V glavnem 95tka bo po vsej verjetno sedaj pri njih tudi Ultimax, ?eprav to ne bo pisalo. Je bila pa 2 soboti nazaj akcija in je bil 24ur bencin 3cente po litru ceneje - je bilo s plakati prelimano. Meni je predvsem fajn ker ni gu?ve, sam natankam in odpeljem, pa ?e najbli?ji mi je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

XENON kit z pralnikom
Napisano

lep pozdrav! jasts em naro?il xenon kit za h4 ?arnico! samo sem sli?al da se h4 rade kvarijo?? a je to res??? kaj tis i mel n tvoji 323f h4 bixenon kit??? LP

323BA ima le?o in H7 ?arnice, dolge sem imel H7 navadne tako da nisem imel bixenona. Mislim da se H4 ni? ve? ne kvari kot H7, to je pa? samo tip ?arnice, le glej da bo? H4 pravilno obrnil ?eprav mislim da bodo H4 svetile kot lunapark vse naokoli.

...pri Mazdi 3 pralec lu?i ven sko?i in opere lu?i, posebej gumba pranje lu?i ni, tako da vsaki? ko perem ?ipe, opere ?e lu?i, ene 2x ven sko?i, potem pa nekaj minut ni?, nekako tako kot je Jures opisal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

Evo,pravkar tankal to novo zadevo na Petrolu.Ampak samo 15 litrov,da ugotovim,?e je kaj na zadevi. :P

in prva ugotovitev-res,kot da bi pridobil par konjev. :whatever:?zmeden?

In drugo-v nizkih obratih kot da malo bolj vle?e.

In tretje-bolj miren tek na mestu.

Ali je to res ali se mi samo dozdeva?

To je res, ?isto res, ?e dobro da nisi polnega natankal :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

XENON kit z pralnikom
Napisano

Ja, po zakonu je da ?e ima? xenon rabi? tudi pranje lu?i (to pa deluje tako da npr. ko pere? ?ipe se avtomatsko vklopi ?e pranje lu?i, vendar je kot sem opazil tudi nek ?asovni zamik da ti to ne naredi vsaki? ko pere? ?ipe, npr. stisnem za pranje ?ipe nato pa ?e ?pricne na lu?i 2-3x). Imajo pa nekateri starej?i avti ?e original xenon in sicer brez le? (?e se ne motim Renault Safrane, kak?en MC bi se na?el). V 323f-ki sem imel xenon z le?ami in brez pranja lu?i, s policaji nisem imel te?av so pa ?ele kasneje ko je xenon postal razpasen sploh v avtih brez le? in je svetilo vse naokoli, policaji postali pozorni in kot sem bral so ?e tudi tablice jemali z avtov. :whatever: Tehni?nega brez pranja lu?i ne naredi?, razen preko vez oz. ?e to spregleda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 Sportcombi 2.2 MZR-CD 163 TE Plus
Napisano

Preglednost nazaj pri marsikateremu avto ni bog ve kaj, npr. skoraj pri vsakemu sedanu, karavano pa tako ali tako, sploh ?e je bolj okrogel zadaj, tudi pri ?e prej?nji Mazdi 3, je preglednost nazaj bolj ?voh, tako da feeling pa ?pegli in nekako gre, je pa res da senzorji to re?ijo. Npr. tudi pri BMW3 ni preglednosti, Kia Pro Ceed enako tako da.... :) nekaj evrov in je zadeva re?ena :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 Sportcombi 2.2 MZR-CD 163 TE Plus
Napisano

Sam so res bedni, poglejte kaj so pod minus napisali ker niso na?li ni? drugega. :hohoho::hohoho:

- ni tipal za pomo? pri parkiranju

- preglednost nazaj

Debili, to serijsko skoraj pri nobenemu avtu ni, in itak da jih dokupi? za te male pare in s tem je ?e drugi minus brezpredmeten.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

S ?im o?istiti smolo z avta
Napisano

hehe grega najbol da iz tiste tube ?e prej prema?e? cel avto pa se smola sploh prijela ne bo :)

hahaha....dobra ideja :) mogo?e ti to pomaga tudi pri mr?esu, da ga samo lepo "sklizne" preko avta.....ja, moram re?t, mr?es je sranje da ni ve?jega, sploh sedaj ko se ti ?e lepo zape?e na pleh ob tej vro?ini, ko bi vedel kako te?avno je to spraviti ?ele s ?rnega avta, kjer se vse pozna, 1x sem probaval in ?e ro?no drgnil celo havbo, pikico za pikico :ne vem: Vem da obstajajo neki preparati samo preizkusil pa nisem ?e ni?esar.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

S ?im o?istiti smolo z avta
Napisano

Vidim da na?inov je res mali milijon :) ampak meni, sploh ker sem v bloku je bilo res najla?je in najmanj zakomplicirano da se jo spravil dol s stvarjo iz tube za 5 EUR (dobi? jo v vsaki avto?tacuni) katero pusti? gor cca. 30 sekund potem pa ne?no potegne? s krpico ter kozar?kom vode ?ez polije? ter zgine vse skupaj. Pa mislim da bo tele stvari v tubi vsaj za 2 leti zadosti, ?e ne ?e ve? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e dobro da imamo Bossa, za vsako stvar zna nekaj konkretnega povedati in je skoraj ni stvari ki bi mu bila ?isto tuja :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Glede na toda so na tistemu forumu pisali leta 2004 da se po MB vozi ?rna je to verjetno ta, zgleda da mora tudi dobro delati ?e si jo lasti ?e 5 let. Druga?e pa kot zgleda je avto res bolj redkost na cestah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove mazde 6
Napisano

V gara?no hi?o gre? lahko z avtom ki je predelan na plin, vendar pa? takrat preklopi? da ti avto laufa na bencin/dizel in to je to, tako da s tem nebi smelo biti te?av. Naj me kdo popravi ?e se motim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Hehe, pa res, mislim da tega oglasa takrat ko sem gledal ?e ni bilo gor, sej ponavadi imajo leasing firme pogodbe s prodajalci avtomobilov tako da potem oni prodajajo njihove avte naprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjete - referendum
Napisano

No jest menim nekako takole, vinjeta po tej ceni katera je bila 50 eur, je bila ?e kar sprejemljiva, sedaj po novem ko bo 100 eur bo pa zelo po ?epu vdarlo. Tudi sam menim da bi moralo biti narejeno ali za vse zastonj oz. po minimalni ceni ali pa pa? satelitsko po prevo?enih kilometrih. Glede nadziranja je pa vse skupaj bedarija, zakaj bi te pa kdo sploh nadziral???glih da se enmu kekcu tm gledat kje se kdo vozi ipd....razn ?e so mutna poslova vmes pol pa se teli kar majo za trest. Tovorni promet (tukaj mislim na tranzitni kateri se peljejo samo preko dr?ave) bi pa morali opaliti do amena, ker s temi starimi ki?tami samo delajo gu?ve, svinjajo po postajali??ih, pa uni?ujejo ?e tko uni?ene ceste.

Druga?e pa tale vlada po mojmu mnenju pa? ni tako kriva kot zgleda. No pa da bi bil jest vlada pa bi dal vinjete vsem po 1 eur, bencin za 50 centov, in bi po ?tirih letih nekdo drug zmagal na volitvah in prevzel oblast je logi?no da bo dal vinjete po 100 eur in benz po 2 eur, ker bi jest prej tak?en minus naredil da se ?e 10 let ven iz njega nebi pobral, ampak to je ?e politika in nabiranje njihovih to?k. Z vinjetam so ga pa itak usral, tko al tko se spet stoji povsod po avtocestah, ene 3x v dveh mesecih sem ?el dol z avtoceste na Logatcu in gor na Postojni, danes poslu?am da je 6km zastoj na Ravbarkomandi tako da.....?e bi bile cestninke bi bil pa 2km na cestniniki in 2km na Ravbarkomadni ostali bi se pa tko al tko po stari cesti vozili....pa smo na istem.

Najbolj po?teno je seveda, toliko kot prevozi? toliko pla?a? ampak seveda po razumni ceni, to je ?a te?ko dose?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.