Zanimive so tele CRO mazde, sicer pa smo jih tut v S?G vidli kar precej, sam tam je res bol sociala in imajo v glavnem na?e stare BG variante (predvsem velik je limuzin te generacije in pa na?ih Fovk), hond pa sem v 5 dneh videl samo enih par!
Hja ve?ina nas z 1.5 motorjev se gibamo okoli 180km/h po ?tevcu tak da ne vem kje si ti dobu ta?no hitrost. Dolina do kraja, ?etrta do blokade pol peta pol pa ?e zmanjka dolin pri nas (al pa so ovinki in mor? bit ?ist norc). In koliko so obrati kazali?
Skratka ne verjamem.....
Sicer pa pi?e da se je akcija dogajala v 4. prestavi!
Zanima me, katera www stran je najbol priro?na za pregled posameznih tehni?nih podatkov, npr. ?e me zanima primerjava med laguno in passatom, pa da me pa? zanimajo zmogljivosti, poraba, zunanje mere itd.
Neki cajta sem take stvari pogledu na: www.parkers.co.uk , sam se zihr ?e kej bol?ga najde!
Sli?al sem pa tut neke variante, da je treba pol za 100 okt. mal ma?inco drga? nastavt, da ga pravilno dojame, ker je pa? vnetljivost drga?na kot pri 95, zdej sli? se mi kar logi?no, ne vem pa kako je v praksi!
Kdor ho?e testirat hitrost svojega avta, je pomoje nabolj?e da se pelje po novem delu avtoceste proti kr?ekem in naprej do dobove, ker je cesta povsem ravna in nima nobenih vzponov in padcev na precej dolgih odsekih.Tam se dobi koliko hitro res gre avto po ravnem, to je pravi podatek in ne po klancu dol.
Vsekakor je cenej? kokr Provida polcajska, sam je pa una bl natan?na kokr ?tevc v avtu, sam pol raj? nikol ne vem kok se pelem, itak je preve? za te smrdljive ceste!
BTW: U?eri sm biv na va?mu koncu (Porezen) in sem vidu d je pa ?kofja loka pravo "mazdino" mesto, tko skupi so ble kar tri parkirane, pol pa ?e 2 par metrov stran, ?e dost sem jih pol sre?al in takoj sem podelil zadnje 3 forum letake!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po mojem ti je Subaruj?ka bo?i?ek prinesu, samo no?e? tega priznat, ker si si za?elel kej bol?ga!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani