Skoči na vsebino
Priklop-vlečna kljuka
Napisano

Kar nataknit kljuko gor je dokaj nerodna re?. Bolj?e je, ?e pri nakupu novega vozila pove?, da bi rad vle?no kljuko, pa jo dobi? ?e tovarni?ko. Sicer pla?a? za to spodobnih 1000?, poleg kljuke pa dobi? ?e mo?nej?i hladilnik, mo?nej?i ventilator hladilnika, mo?nej?o sklopko, mo?nej?e zadnje amortizerje, ... ...

To ne dr?i. Oz. ne dr?i ?isto povsem, sploh pa ne za Mazdo. :)

?e za ?vabe so govorice, da je to zgolj mit. Menda, mo?nej?a kuplunga pol se pa ?e neha.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Je ja, samo ?al ne zaradi tvoje te?ave. Mogo?e bo kak update tudi za to. Sicer pa lej, ?e vedno jo lahko proda?. 

Mogo?e bi na servisu probal identi?no in opazoval tam kako trese oz se ?uti to. ?e bi bila o?itna razlika, bi imel nekaj za 'prijet', da je s tvojim avtom nekaj narobe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ni? prirejat, izpi?i vse, motor pa menjalnik naj bo pa tak kot ga ima? ti. ?abe je prirejat..

Zato sem napisal povpre?je, kjer ima? zajete take paciente, ki drkajo na ?im ni?jo porabo in take ki vozijo bolj ?portno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Te primerjave meni tok meni tok, so bolj kot ne brez vezne. Dejansko bi moral dobit tak avto ali pa ga zamenjat in se vozit mesec, ?e bolje dva, potem bi se videlo realno.. Vsak ima razli?ne relacije, slog vo?nje in n parametrov zraven ?e , ki vplivajo na to, tako da na koncu je bolj kot ne suhoparen podatek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz sem namenoma omenil minimalno zato, ker se nisem rabil ni? matrat ali kakorkoli naprezat okoli tega. Samo pa? tip vo?nje ni bil toliko pri-mestni. Morajo pa biti seveda dolo?eni pogoji izpolnjeni. No skratka, bom takole rekel. Sedanja mazda mi porabi cca 1l ve? od prej?njih dveh, cd143 in cd129, s tem da sem pri cd143 imel veliko ve? relacijskih vo?enj, pri cd129 pa polovi?no obdobje ravno tako. Tukaj sedaj ne. Pa je precej ve? konjev in navora na razpolago, pa ?e avtomatik je. 

Tako, da tisti liter mi ne pomeni ni?, ker odtehtajo druge stvari :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Glede AT in mo?nej?ega dizla pa je poraba pod 7 verjetno utopija, razen ?e bc konkretno la?e. :)

Da se, pa niti ni tok te?ko. Res pa je, da ne pozimi in ne z zimskimi gumami. Poleti pa ni panike, samo spet, ne po mestu. Jaz sem imel minimum 6.3, vozil sem pa? bolj ali manj normalno. No, pa jaz imam ?e power box.

Kokr pa za?ne? mal u?ivat skoz ovinke, se pa povzpne itak :) Ne vem zakaj ne dajo ve?ji DPF filter recimo, kot ima konkurenca. Na ta na?in bi pomoje zni?ali tudi porabo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.