?e updejta? 1x na leto, je pomoje ?ez glavo. Itak pa, s tako brzino kot se spreminja cestna infrastruktura (kro?i??a) bo vedno kak izpadel, tudi ?e bo? imel zadnji update
A zakaj nekdo na forumu je enkrat rekel, da ?e ne bi na tak na?in to po?eli, pol si tut tazga avta ne bi mogl kupt
To je bzv debata. Nekdo ima prioritete pa? druga?ne. In ?e se ne pusti lupit, jbg. Itak nobenega direktno ni o?kodoval, kot recimo pri ?raufanju DPFjev dol iz avta
?e je vse ok, se sigurno bolj spla?a. Za 25 eur!! Prej preveri, kaj to?no je na kartici (kateri update), pla?a? s paypalom ,da si za??iten ?e gre karkoli narobe. Ko izzide uradni update naro?i? kartico in je to to.
Kar nataknit kljuko gor je dokaj nerodna re?. Bolj?e je, ?e pri nakupu novega vozila pove?, da bi rad vle?no kljuko, pa jo dobi? ?e tovarni?ko. Sicer pla?a? za to spodobnih 1000?, poleg kljuke pa dobi? ?e mo?nej?i hladilnik, mo?nej?i ventilator hladilnika, mo?nej?o sklopko, mo?nej?e zadnje amortizerje, ... ...
To ne dr?i. Oz. ne dr?i ?isto povsem, sploh pa ne za Mazdo.
?e za ?vabe so govorice, da je to zgolj mit. Menda, mo?nej?a kuplunga pol se pa ?e neha.
Je ja, samo ?al ne zaradi tvoje te?ave. Mogo?e bo kak update tudi za to. Sicer pa lej, ?e vedno jo lahko proda?.
Mogo?e bi na servisu probal identi?no in opazoval tam kako trese oz se ?uti to. ?e bi bila o?itna razlika, bi imel nekaj za 'prijet', da je s tvojim avtom nekaj narobe.
Te primerjave meni tok meni tok, so bolj kot ne brez vezne. Dejansko bi moral dobit tak avto ali pa ga zamenjat in se vozit mesec, ?e bolje dva, potem bi se videlo realno.. Vsak ima razli?ne relacije, slog vo?nje in n parametrov zraven ?e , ki vplivajo na to, tako da na koncu je bolj kot ne suhoparen podatek.
Jaz sem namenoma omenil minimalno zato, ker se nisem rabil ni? matrat ali kakorkoli naprezat okoli tega. Samo pa? tip vo?nje ni bil toliko pri-mestni. Morajo pa biti seveda dolo?eni pogoji izpolnjeni. No skratka, bom takole rekel. Sedanja mazda mi porabi cca 1l ve? od prej?njih dveh, cd143 in cd129, s tem da sem pri cd143 imel veliko ve? relacijskih vo?enj, pri cd129 pa polovi?no obdobje ravno tako. Tukaj sedaj ne. Pa je precej ve? konjev in navora na razpolago, pa ?e avtomatik je.
Tako, da tisti liter mi ne pomeni ni?, ker odtehtajo druge stvari
Glede AT in mo?nej?ega dizla pa je poraba pod 7 verjetno utopija, razen ?e bc konkretno la?e.
Da se, pa niti ni tok te?ko. Res pa je, da ne pozimi in ne z zimskimi gumami. Poleti pa ni panike, samo spet, ne po mestu. Jaz sem imel minimum 6.3, vozil sem pa? bolj ali manj normalno. No, pa jaz imam ?e power box.
Kokr pa za?ne? mal u?ivat skoz ovinke, se pa povzpne itak Ne vem zakaj ne dajo ve?ji DPF filter recimo, kot ima konkurenca. Na ta na?in bi pomoje zni?ali tudi porabo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Honda itak. Tle mors prej 2 dol saltat
Povezava za deljenje
Deli na druge strani