Izjava je podobna tisti, ki jo je izrekla Angelca za uno sodnico, da je dobila, kar si je zasluzila... ;( Najlazje je tako na pamet obsojat, ceprav ne poznas situacije... Govorim za punco, ki je nasrkala... Kolikor sem raznral, je bila samo sopotnica...
Ne poznam situacije, imam pa OSEBNO mnenje na podlagi pri?evanja o?ividca.
Kar se ti?e pa Angelce pa ?koda besed z moje strani.
Glede pumpe bencinske....?e je potem tako, bi tudi pri meni crknile 2 benz pumpe...na mazdi 3 2.0 in mazdi 5 2.0 pri katerih sem vedno pridno praznil tank do te mere da se kazalec niti ni vec premaknil ob kontaktu ,seveda 0 po bc je bil ze zdavnaj mimo ha ha. Ali pa sem zgolj imel sre?o. Je pa res. Iz same varnosti ko zasveti lu?ka, ka?e bc ?e za 60km je notri zih 15l benza. Ko zasveti gre? tankat pa je to to.
Ja,ampqk ima? pa ljudi,ki pa se nonstop vozijo na manj kot ?etrtini.
Saj ne crkne samo zaradi tega,ampak verjetno malo pospe?i zadevo.
Vra?amo se iz Paga in na koncu kraja SV. Juraj na levi strani cesta nekaj pojemo in pijemo pija?o.
Na kar motorist1 200km/h mimo nas. Sledil je motorist 2 in kar na enkrat sli?i? kotaljenje. Vsi ?ibajo k mojemu avtobusku in tam najdejo nepremi?no punco.
Kaj se je zgodilo? Motorist 2 je pri visoki hitrosti poni?al in zadaj izgubil punco... Punca se je zbudila, celo nekaj metrov prehodila in ?ez par minut (ko je adrenalin popustil) je za?ela kri?ati. No, glavnem je pre?ivela.
Sre?a v nesre?i, da je imela ?elado in ?elvo ter da ni jo kdo iz kontra strani povozil. Drugo pa kratke kavbojke+tangice. Kak?na je bila si lahko predstavljate... Rit se?gana in opiljena do... stegna se?gana, roke polomljene... udarec v vrat...
Oh je jej. Pomojem ta ne bo ?la ve? tako opremljena na motor.
Re?ilec je bil na kraju nesre?e v 5 min. in najprej sploh niso vedeli, kje naj se lotijo. Pribli?no ?ez pol ure pa so jo odpeljali.
Motorist je razlagal, da je ?lo ve? kot 150km/h. Kreten (?rne kratke hla?e).
Dana?nja mladina je, kot jim jaz rad re?em, napol invalidi. Pride nodel od 20 let na razgovor za slu?bo-v spremstvu mame. Tip?ek ?di na telefonu, a "odvetnica" mama se pogaja za pla?o in bonite ter urnik. Ne more? verjet, ampak tole je ?ista resnica.In na koncu dvogovora se pob zdolgo?aseno dvigne, ?e?, kaj me motite pri mojem v?e?kanju in brez, da bi nas pogledal odcaplja ven skozi vrata.Kje oz. kdaj bo ta pacient dobil slu?bo in ?e sploh kdaj?
Vem... Ampak kdo je tu kriv? Mulc, ki je odprtih rok sprejel nekaj kaj njemu predstavlja luksuz ali mater,ki je odra??ala v druga?nih ?asih in se ji je zdaj na starej?a leta sfuzlalo in je izgubila kompas?
Sem na lastna u?esa sli?al,ko je mati sodelavca klicala v sluzbo in jamrala in grozila, da se bo njen sin(ko) prehladil,ker ni dobil slu?benega puloverja...
Pa jaz se ugreznem v zemljo,znorim in nevem kaj ?e vse da mi kaj takega naredi...
Sodobnemu cloveku manjka obcutek za odgovornost, malo skromnosti in precej zdrave kmecke pameti pomesane z zmernostjo...
Saj ce starsu manjka vsega tega in se mu, ko dobi kazen za parkiranje, najprej mota po glavi, kako se bo izognil placilu le-te, potem ni cudno kako je mladina taka...
Mladina je taka, kot smo jo vzgojili in od sodobnega sistema smo pobrali en kup pozitivnih in tudi negativnih stvari.
Sam tole je ?isto posplo?evanje, kot da vsak znak za praznovanje ukradejo. Jaz sem ga recimo pred leti ?e v tolarjih naro?il pri firmi, ki dela signalizacijo. Pa je bila cena okol 10kSIT in so mi ga ?e lepo zavili, samo ma?nco sem moral posebi dat zraven.
No,ampak vseeno... A se ti ok,da so prometni znaki ali njim identi?ni znaki namenjeni praznovanjem dejansko lahko name??eni kjerkoli zgolj zaradi nekega praznovanja?
Ravno to mene zelo moti... torej znaka nekje ni, ker ga je nekdo speezdil plus dejstvo, da se lahko nekdo zgovarja, da je sredi naselja znak za omejitecv 70kmh..
Res smo na trenutke nek nacickan ciganski narod, ki zlahka krade tujo lastnino pod pretvezo "kako j pe to zabavno"...
Eno vprasanje; na regionalni cesti je bila danes policijska patrulja , ki je merila hitrost.
Policijsko octavio (torej ne provida) so imeli postavljeno na bus postajaliscu obrnjeno v kontra smer voznje. Voznik je z laserjem meril proti meni, zraven njega je sedel sopotnik...
Predvidevam, da zadeva nikakor ne more slikati in bi me (vkolikor bi imeli namen) ustavili na licu mesta?
Sprasujem zato, ker takega nacina merjenja ?e nisem videl. Ali so bili postavljeni izven vozila, ali je bil stacionarni radar, ali so bili postavljeni v smeri voznje (da so potem lazje sledili prekrskarju), ali pa so imeli cez par 100metrov ?e eno patruljo , ki je ustavila pekrskarja...
No, po?asi boste pri?li za menoj: pri vsej izbiri na tr?i??u nima? kaj pametnega izbat. Kar ponuja prvi, ponujajo vsi, ?esar ne dobi? pri prvem, zelo te?ko sploh kje dobi?. V glavnem so pa avtomobili zmerno do prete?no enako neuporabni.
Nekje smo imeli temo: kaj je odve? na avtu ali nekaj v tem smislu. Zdaj bomo lahko odprli temo kaj na avtu je sploh ?e uporabno...
V glavnem, ja, ?e se sprijazni?, da nekdo drug odlo?a, kaj ti potrebuje?, potem ni te?ko dobit avto. ?e pa ho?e? kupit to, kar je res uporabno in prakti?no in ti bo slu?ilo, se pa ?e zatakne. Mene so prignali tako dale?, da sem celo med Kitajci (Ssangyong) in Rusi (Liaz, Lada) iskal. In kar je najhuj?e, dobil ?e najprimernej?e...
Ja saj se strinjam s tabo,preprosto so taki ?asi. Jaz ki sem pri materialnih stvareh izrazit racionalnost, imam na vsakem koraku take te?ave.
?elel telefon na tipke in da ima spodobmo navigacijo...
?elel stoparico ,ki ka?e zgolj pulz , ne pa tudi ?tetja korakov,kalorij, klincevega BT , da mi piska vsaki?,ko dobim sms (si kar predstavljam kako bi me to razveselilo nekje v 3pm na bajku ko dobim neumen sms).
?elel novo ban?no kartico... Dobil bresticno... Za trote,ki si ne znajo zapomniti 4mestne ?tevilke (po mo?nosti po lastni izbiri).
Zelim poceni avto,ki bo trpe?en , Poceni za vzdr?evanje, z velikim prtlja?nikom, bencinar brez turbine...
Jebemu, da o kolesu ne za?nem....
Ja... Svet potro?ni?tva... Ni druge kot da se sprijaznemo... Saj lahko scijem proti vetru... Ampak bom poscan...
Meni je sicer civic noro v?e? , za corolo se ?e nisem odlo?il a mi je ali mi ni, mazda3 mi ne potegne.
I30 mi je v?e?, ceed tudi, megane je ki?ast, 308ka je ostarela, fordi so ratali grdi in predragi, opla ne upam , Citroen nima ni? pametnega, octavia prevelika, Scala je ogabna (?eprav je ravno prav velika),fabia je passe (in nebi tsi), golf No Go...
Ampak... To mi je vse predrago.
Ker bi imel majhen / poceni avto z velikim prtlja?nikom, suvi pa odpadejo , ostanejo Clio karavan, Ibiza karavan... Obeh v zadnji generaciji mi ve?...
Ostane Suzuki sx4 s cross, eventualno vitara. Ampak kupiti tak avto brez 4x4 je tudi malo bv, z 4x4 je pa predrago zame...
Fiat tipo gre tudi ven... Re?itev: Fiat 500L... Poceni,preverjena mehanika , ravno prav velik... Ne,ne... Ogaben je...
Zakaj hudi?a imam ob?utek,da bom vzel nekaj kar mi je enako ne v?e? kot marsikaj drugega pod 15jurji, s tem da mi vsaj funkcionalno odgovarja... Ja... Bogokletno... Romuna gledam..
Kaj naj re?em pasje obna?anje povzro?itelja....ne duha ne sluha o klicu in kakem opravi?ilu ter pra?anju kako si? To me je sedaj po enem mesecu prisililo v civilno to?bo .... In ja dobil bo priporo?eno pismo....
Jaz ?e vedno v strahu kadar sedem za volan, kje bom zavil s ceste k bo ker prletu nasprot.Drga? pa z bole?inami in delno gibljivostjo desne rame....bolni?ka poteka... Pred subarujem je micka evo 9
In pravilno da gre? v to?bo.... Tudi jaz bi ?el. Sicer pa, vem da je to bolj slaba tola?ba,ampak ?e dobro , da ni (?e) huje...
Upam da se bo? hitro porihtal in da ne bo kak?nih dolgotrajnej?ih posledic.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne poznam situacije, imam pa OSEBNO mnenje na podlagi pri?evanja o?ividca.
Kar se ti?e pa Angelce pa ?koda besed z moje strani.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani