Skoči na vsebino
Gume
Napisano
pred 5 urami je mazdaman napisal:

Jaz sem vozil na Premacyju celoletne, kar nekaj let, po treh letih sem pa vzel potem spet celoletne, ker so stare postale pretrde in nevarne po snegu. Avto ni bil dirkalnik tako, da tudi poleti ni bilo težav.

No super. Potem tudi za na Forda kupim celoletne.

Katere pa si imel gor?

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Bom probal drugo sezono pa poročam. En avto dela res malo km na leto in je škoda, da vržem dva trda kompleta stran po parih letih. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 11 urami je Boss napisal:

ammm, you lost me... celoletne gume so namenjene vožnji skozi celo leto :nevem:

Ma nerodno sem napisal vem:zvizga:

Če jih kdo ima oz. kako se obnese taka guma sploh?

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Pred eno uro je Hixxy napisal:
1075430.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 CD175 Revolution Top Avt..LED.NAVI.HEADUP.EL.STREH, letnik:2016,15999 EUR :: www.Avto.net ::

pozna kdo?

Sicer imam identično (razen "usnje" je črno pri moji), sprašujem za prijatelja.

Za menjat bi itak bilo olje v avt. menjalniku in podložke (dvomim da so bili menjene).

Hvala :)

Hmmmm.... coupe bi bil zanimiv. Linije so prave:prstgor:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 13 minutami je Alex napisal:

... pre face lift. Ampak meni pa prav ta barva še najmanj paše 6-ki.🤔

Meni je pa všeč, k se bolj zlije z okolico ampak še vedno opažena.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano

Najslabše so kake cenene kopije originalnih platišč. Hitro se zvije, lušči in celo poči. Jaz sem bil nekak najbolj zadovoljen z OZ feltnami (kar se športnih modelov tiče). Drugače pa prisegam na original platišča na avtu (tovarniška).

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

(korejski)Chevrolet
Napisano (urejeno)

Pri moji doma so imeli (deset let nazaj in več) Lanosa. Ga je moja vozila, ko je izpit naredila. Še zdaj ga ne more prehvaliti. V vsem času so menjali štarter, akumulator in sprednjo šipo. Kupili so novega. Žrl je menda kar okoli 8l in več. Šel pa tudi dobro. 

Popravljeno od FuManchu

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

(korejski)Chevrolet
Napisano
pred 54 minutami je DonFelipe napisal:

Se strinjam, ampak za začetek oziroma vstopnico v svet pravih terencev je to povsem dovolj.

Ko pa že omenjaš Suzuki ti lahko povem, da me je Vitara zelo razočarala saj so jo preveč pomehkužili odkar so ji odsreanili reduktor.

Vitara je za babe.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

(korejski)Chevrolet
Napisano
pred 21 minutami je DonFelipe napisal:

Drži, rjavijo ko gobe po dežju.

Ampak za vstop v svet offroad-a ali če imaš oddaljen vikend v hribih ali gorsko kmetijo je čisto uredu.

Ma kaj pa vem. Velika drvarnica je to. Raje bi kakega jimniya vzel potem ali samuraja. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

(korejski)Chevrolet
Napisano

To je avto za nekoga, ki mu ne pomeni nič če je avto grd. Vsakemu svoje. Meni če ni všeč ga ne bom kupil pa če ima ne vem kaj.

Musso pa Korando imata pa mehaniko od mercedesa se mi zdi. Uglavnem so to avti, ki jih je rja požrla. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

(korejski)Chevrolet
Napisano
pred 14 urami je DonFelipe napisal:

Kakorkoli, nimajo več tiste prave duše. 

Danes pa sem videl Daewoo Tacuma oziroma pred parimi leti sem nameraval nabaviti Chevrolet, razlika je samo v znački, ampak zanimivo da je bila na hitro videti v odličnem stanju saj ni bila nikjer rjava, hkrati pa zanimivo da je cenejša in prostornejša od Opel Zafire.

Vprašanje je kakšna je kombinacija 1,8 motorja in avtomatskega menjalnika v kolikor je polno obremenjena.

Tacuma je pa tako grda, da jo tudi zastonj nebi vzel. Imam pa že raje zafiro. Je vsaj za pogledat. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.