Jaz sem vozil na Premacyju celoletne, kar nekaj let, po treh letih sem pa vzel potem spet celoletne, ker so stare postale pretrde in nevarne po snegu. Avto ni bil dirkalnik tako, da tudi poleti ni bilo težav.
Najslabše so kake cenene kopije originalnih platišč. Hitro se zvije, lušči in celo poči. Jaz sem bil nekak najbolj zadovoljen z OZ feltnami (kar se športnih modelov tiče). Drugače pa prisegam na original platišča na avtu (tovarniška).
Pri moji doma so imeli (deset let nazaj in več) Lanosa. Ga je moja vozila, ko je izpit naredila. Še zdaj ga ne more prehvaliti. V vsem času so menjali štarter, akumulator in sprednjo šipo. Kupili so novega. Žrl je menda kar okoli 8l in več. Šel pa tudi dobro.
Danes pa sem videl Daewoo Tacuma oziroma pred parimi leti sem nameraval nabaviti Chevrolet, razlika je samo v znački, ampak zanimivo da je bila na hitro videti v odličnem stanju saj ni bila nikjer rjava, hkrati pa zanimivo da je cenejša in prostornejša od Opel Zafire.
Vprašanje je kakšna je kombinacija 1,8 motorja in avtomatskega menjalnika v kolikor je polno obremenjena.
Tacuma je pa tako grda, da jo tudi zastonj nebi vzel. Imam pa že raje zafiro. Je vsaj za pogledat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No super. Potem tudi za na Forda kupim celoletne.
Katere pa si imel gor?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani