Sej potem pa ti imej iloop pa nevem kaksne traparije se vse in veselo menjan akumulator na 2-3 leta . A ce recimo iloop elektronsko odstranis a lahko normaln aku zmontiras?
Sej moj avto rabljen ko sem ga kupil je imel navadi akumulator varta 95ah(imam ieloop) .. sem se vozil z njim 4-5 mescev je delalo vse brez problema,.. sam pol k sm mal za?el raziskovat sem ga menjal ,.. kdo pa ve mogo?e mazda nateguje s temi "posebnimi" akomulatorji
Nevem kake motorje ma sedaj volvo,.. od PSA grupe je mel leta nazaj 2.0 sicer v v50 s40 pa c30 se mi zdi. Za podvozje pa se mi ne sanja,.. pomoje je ?e mel ko je bil ?e v lasti Forda, kaj pa sedaj du nat kno
Enako. Sicer pa tej novi skyactiv dizli imajo dve turbini in ni nobenega ?usa ampak lepo od 1000 obratov do 4000 vle?e kot konj. Tej motorji z turbo luknjami so biv?i motorji.
Jst pa mal pogre?am zvok in "sunek" mojega volvota d5 (2.4l 5cilindorv),.. tisto je tud vleklo ko kojn ,.. mazda gre bol lagodno
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sej moj avto rabljen ko sem ga kupil je imel navadi akumulator varta 95ah(imam ieloop) .. sem se vozil z njim 4-5 mescev je delalo vse brez problema,.. sam pol k sm mal za?el raziskovat sem ga menjal
,.. kdo pa ve mogo?e mazda nateguje s temi "posebnimi" akomulatorji 
Povezava za deljenje
Deli na druge strani