Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Podatki o novem Skyactiv-X, ki bo debitiral prav v novi Mazdi3, so bili vsaj do zdaj precej ?nepomembni?. V slova?kem katalogu bo imel 133 kW (180 KM) in 222 Nm navora. Ve se tudi, da bo motor na vrhu opreme in na voljo tako z ro?nim kot samodejnim menjalnikom in tudi s ?tirikolesnim pogonom v kombi limuzinski verziji.

S tem motorjem bo Mazda3 stala na Slova?kem od 23.190 evrov naprej s pogonom spredaj in ro?nim menjalnikom. S ?tirikolesnim pogonom in samodejnim menjalnikom bo Slovake stala 29.290 evrov. Cene modelov so pri nas v povpre?ju dobrega tiso?aka cenej?e, tako da si lahko ustvarimo tudi idejo, koliko bo Mazda3 stala pri nas.

Skyactiv-X je revolucionaren motor, ki druga?e pripravlja zmes goriva in zraka v motorju, poraba pa naj bi bila manj?a za 20 do 30 odstotkov.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Jaz lepo vozim po avtocestli lepo z tempomatom 135kmh prehitim ?joro k vozi tam 125-130kkmh in lepo naprej z tempomatom, ta me takoj potem dohiti me prehiti se urine pred mano in spet 125kmh, da sem spet moral prehitevat >_> mislim taki nimajo ka??e po?i??ene

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Res je... ce pogledam svoje sestice od prve do tretje generacije je nekako takole:

- Mazda 6 SPC CD120 TE (2003-2008 - prevozenih 68.278 km) ... 7,41 l/100 km

- Mazda 6 SPC CD140 GT (2008-2013 - prevozenih 103.262 km) ... 7,50 l/100 km

- Mazda 6 SPC CD175 AT Revolution (2013-2018 - prevozenih 96.842 km)) ... 7,36 l /100 km

Pri prvi sestici na poraba.com ocitno ni vseh podatkov ... so samo do od 19.9.2003 do 10.12.2005 ... mankajo torej zapisi do 2008, ko sem menjal... zakaj ... ne vem ... 

To?no enaka poraba pri cd175 kot pri meni

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2013-2014 Home coming/leaving light
Napisano

Vklipil bi rad in stestiral,..recimo pridem domow ugasnem avto in potegnnem ro?i?ko za lu?i proti sebi ki naj bi pri?gala lu?i za dolo?en ?as (tolk kot ma? na?timano) ampak samo posveti za ?as pritiska...se pravi bi mogel v nastavitvah avta na?timat ?as osvetlitve recimo 30sec(tega v meniju nimam) pa tudi ko odklenemavto se mi ni? ne pri?ge pa tudi v meniju nimam za na?timan,.. pa? dosti me ne moti samo malo sem se hotel igrat pa vidim da moja kot zgleda tega nima :/

Na youtube sem videl posnetek ko je majstr na 6tki mel ful ve? nastavitev v samemem vozilu kot naprimer moja mazda... sam kot sem bral si je to sam updejtal,.. jaz raje tega ne bi delal :D

https://www.youtube.com/watch?v=TSl488rLW1w

nekaj takega sem imel v mislih ko se ti pri?gejo samo dnevne lu?i

https://www.youtube.com/watch?v=UzC3bQHOBkE

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2013-2014 Home coming/leaving light
Napisano

A je kdo mogo?e pogruntal kako se nastavi home coming/leaving lights. Se pravi osvetlitev lu?i ko odklene? in zaklene? avtomobil. Sledil sem navodilom ampak se mi ustavi pri delu "home coming light can be turned off/on" ?e grem v nastavite od avtomobila pa kot, da mi funkcija ki to omogo?a manjka. Ali je mogo?e kasneje pri?el kak update softwera ?

Hvala za odgovore.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.