Zdaj v soboto bom menjaval 5. Prvič so mi v garanciji menjali do mislim da nekje 25000km - 30000km dva krat, potem sem jim napisal da bom sam kupil zimmermanove in so mi držali do 100000km, zdaj sem menjal spet z zimmermanovimi in ekola zvito, včeraj domov privlekel textar, zdaj še nabavim nova vodila bremzcilinder pasto in silikonsko mast za vodila, pa da vidim kaj bo.
Tvoj avto je pa res u nulo porihtan..... 👌👍😉
pred 3 minutami je toto89 napisal:
Na displayu je ponavadi malenkost opisana napaka pod "Warnings".
Koliko pa je star akumolator?
Bi ga bilo treba izmerit, da se točno ve, če ni brezveze menjat in dat 150-200€ za novega( i-STOP)akumolator mora bit! 😉
Bolj kot gledam te tabele, bolj me mine. Brezveze. Kaj sploh številke pomenijo, če bi hotel detajlno analizo pogledat? Kje so metri zaviranja na mokri cesti, da pogledamo kaj pomeni 1.7 na AMZS in kaj pomeni 2.18...
Recimo vzamem predzadnjo Bridgestone Blizzak iz AMZS testa, ima oznako C/A, potem pogledam na Michelin Alpin ki je tretja na AMZS testu, pa ima D/B oznako.
Mislim da popolne gume ni. Vzemi eno izmed top 7-8 gum - ja, torej polovico vseh iz AMZS testa in jo kupi. Kolikor pač misliš dati zanjo. Pozimi, po dežju in po ledu zmanjšaj hitrost, pa mislim da bo enako držala tista prva in tista predzadnja. Jaz v dežju vozim 10 km/h manj, pa je to poleti ali pozimi. Po istih cestah, po katerih se vozim.
Eni bi se za 100-150 eur razlike raje ubili na cesti, po drugi strani pa kavice slikajo vsak dan in objavljajo na tem forumu, kot da nas zanima kaj žlampajo. Pi*ke ene.
Točno tako, kupiš" zelo dobre poceni" gume in ti še za cofe ostane.... 😉
V večini je tako tudi pri naši firmi,v 3 do 4 letih naklepamo 350-400kkm v večini brez večjih težav in stroškov.... 😊👍. So pa redki, ki delajo malo km in ga imajo več let,ti avti ne bodo zdržali 300 kkm brez večjih stroškov...
In takrat se ti tudi ne mudi - oziroma se ne bi smelo muditi.
Pa tudi na tej poti se najde dovolj polnilnic - Otočac, Zadar, Split ... S Teslo se ustaviš samo pri Zadru za pol ure in je to to.
Na lokaciji pa lahko "tankaš" tudi iz navadne šuko vtičnice, če res ni druge možnosti. Torej, za razliko od bencinskih črpalk so vtičnice malodane povsod.
Razviti del sveta (beri: severno od nas), pa ima vse AC že danes dobro pokrite s polnilnicami, torej potovanje z EV niti približno ni takšna drama, kot bi vi to radi prikazali. Saj pravim, najprej preizkusite, potem komentirajte, prej je vse tole "dopisovanje" brezpredmetno.
Za sever- skandinavijo in Islandijo imaš pa prav 100%..... 👍V Nemčiji, Danski, Avstriji in še kje so celo kolone za polnit na tranzitnih poteh, takšna je realnost..... Je pa res, da v večini primerov vsak sam ve kaj mu najbolj ustreza. 👍😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na 150-200€ računaj.... 🤔
Odvisno katerega boš kupil...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani