Skoči na vsebino
Taxi
Napisano
  dne 18. 9. 2016 ob 21:30 je DonFelipe napisal:

Znanec me spra?uje, ?e bi za omenjeno dejavnost kupil omenjeno?

12 let starega, precej ?ejnega bencinca z avtomatskim menjalnikom za skoraj 4000? in to z namenom taxiranja?  ?zmeden?

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Moram tudi jaz pohvalit mojstra g. Majesa iz BTC Mazda servisa, sicer ne z vidika avtomehanike pa? pa kot prijaznega mo?akarja, ki mi je shranil eno zadevo, ki mi jo je pri njem pustil drug Mazda? ter sem jo kasneje pri g. Marjanu prevzel, z nekaj dnevno zamudo.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup vozila do 10let starosti
Napisano
  dne 30. 8. 2016 ob 13:45 je LabiGT napisal:

Pomoje ne bi blo slabo, ce vprasas Simona za mnenje...pozna bolj ali manj vsak avto.

Sem ga vpra?al;

Pozdravljnei tudi jaz priporo?am honda jazz vendar pri?akujte porabo okrog 7 do 8 litrov
lp

simon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup vozila do 10let starosti
Napisano

Dober ve?er kolegi Mazda?i!

Kolegica kupuje vozilo, cenovno med 3 in 4 Jur?ke ? in naj bi bil ni?jega srednjega razreda ter ne starej?i od 10-ih let, pa da ni zgonjen za odpad. Seveda naj bo tudi var?en in pa BENCINskega goriva, ker vem da tudi kak?ni novej?i bencinci pijejo med 5 in 6 litri v povpre?ju.  :cheers:

?e lahko tule kar prilepite konkretne povezave (linke) do kak?nega vozila, ki je naprodaj.

Jaz sem takoj pomislil na H Jazz, ki velja za trpe?en, prostoren in izjemno var?en avto, tak?no vem da je imela tudi Slivka family in bili zelo zadovoljni.  :jupiii:

Hvala za pomo? in nasvete!  :zoom-zoom:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
  dne 22. 8. 2016 ob 20:55 je Baby Viper napisal:

?e je kdo bol na kratkem s financami, je tole za?asno idealna investicija al pa kot drugi/zimski daily

http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11240328

Takga stroja sem imel pred dvema letoma za lokalne fure poleg 6-ke in je ?e na benz zelo hvale?na zadevca, tam cca. 5litrov na 100. Na LPG mora bit na fertig pra?i?ek - ?parovc.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
  dne 18. 8. 2016 ob 11:40 je Strela napisal:

Jaz isto razmisljam in kdor ima cekine, ne bo kupoval 3 leta starga za skoraj isto vsoto, kdor pa je siromak pa mu itak ne znese razmisljat, ker zbira bakrene Strojane za v Eurospin in nakup osnovnih prehrambenih potrebscin. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
  dne 24. 7. 2016 ob 19:43 je Tomozuki napisal:

Ja, tako je. Ta Tdci ni slovel kot zelo zanesljiva ma?ina. Nekaj podobnega kot tista iz moje Mazdune. 

Res? ?e 4 leta pa bom o?itno Trans-Ama registriral napol zastonj :) To je pa res dobra novica...

Ne napol zastojn, ampak samo za 10% sicer?nje cene, ?e se ne motim.  :ouje:

P.S. Pa ?estitke za Forda, naslednika Forda  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Jaz sem mojo 2003 Mazdo6 2.3B vozil cca. 90.000km in pred tem je imela ?e 180.000 na LPG, skupno pa kar 351.000km ko je ?la od bajte. Jaz sem bil ZELO zadovoljen, se mi pa zelo smilijo vozniki, ki so vgradili sistem pri G-1 iz Celja in imajo na papirju 7 let garancije, a firma je ?la "zu grund", torej si lahko garancijo le ?e nekam arhivirajo, beri zatla?ijo.  <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
  dne 18. 7. 2016 ob 7:24 je Boss napisal:

U?ivajmo ?e do oktobra, ko bodo deregulirali cene - Petrol ?e pripravlja aplikacijo Petrol GO (v stilu Pokemon GO), kjer bomo na telefonu lovili najcenej?o pumpo. Vsak dan bo ena pumpa dobila oznako "rare" ali po doma?e "navali narode" z najcenej?im gorivom.

Alpa mas varcno kripco na LPG in ti je precej vseeen al je liter Plina 49 alpa 52 centov :D

Men je tankanje plina tak totalni (financni) smeh! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.