Skoči na vsebino
Novinec "ho?e" Miato. Prosim za pomo?!
Napisano

Upam, da dobim hardtop nekje, ?e ne ravno zraven in bo kar ostal gor. Dvomim, da bom kabrio koristil kaj ve? kot za poku?ino ob nakupu... :D Ampak hvala za opozorilo!

Hermelin, v cem je poanta kupit cabria in potem ga ne uporabljat kot taksnega? Razen ce ti je oblikovno toook vsec kot noben drug avto recimo. :)

Sem ravno to opazil v?eraj. Nekdo je imel celo razbit pleh, tako da je imel pri straneh ?e ve? prostora za zadeve. Samo vpra?anje ?e je pametno tja zlagat kaj te?jega...?

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

@Daisten, menjati verigo stroskovno ni nek bavbav, je nekako v rangu menjave jermenov pri motorjih, ki jih imajo. Govorim za ceno pri mojstru Pelku, za uradni servus nimam podatka in me nikoli ni zanimal :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0. bencin
Napisano

Jaz servisiram 1x letno...pa ne delam 20 000 km letno...

Tako je prav, ker je zmeraj navedeno da npr.xxxx prevozenih ali 12 mesecev, torej kar nastopi prej :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0. bencin
Napisano

?kodovat sigurno ne more. Bi se pa te prakse dr?al bolj v povezavi z dizlom kot bencinarjem :)

Se strinjam da skodovat ne more, kaj bistvene pridobitve pa tudi ne bo in ker ta motor ni nek delikaten, pripirocam kar na 20000km in bo vse okej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sam da das plin na ta motor je pa res za kazen

Sej ves, da sem plinski obsedenc, razen kuham pa z indukcijo na elektriko in ogrevanje s kurilcem, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dobr, sam glede na izgled avta nebi od njega pricakoval sam to da te pelje od tocke A do tocke B, ampapak da ma tut nek pospesek iz starta.

Heh, glih ene tolko je posko?en na pospe?evanju kot famozna 323F BA generacije 2.0 V6 24v s 145KS, s tem da ga poganjajo ubogi 4 valji napram ?estim Mazdinim.  :P

Mimogrede, obstaja tudi 1,6 s 105KS in lahko ?e tistga mal o-nepremi?nini?.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

in s kavnim mlinckom pod havbo :P

Heh, glede na to, da imam kar nekaj km-jev prevo?enih s Cliom 1.2 8v, ki ima zverinskih 59KS, pa nisem bil NIKOLI ovira na cesti in je brez te?av zvozil prav vsak klanec (npr. Golte ali pa Vr?i? brez te?av), verjamem da se da tudi s 143KS in 2000ccm kar precej spodobno premikat po na?ih ljubih cestah.  :zvizga:

?e pa se gremo kaj je mo?nej?, pa je itak le nebo meja, zlasti pri gara?nih predelavah doma?ih mojstrov, ampak mi FOTRI tega pa? ne rabimo.  :cheers:

P.S. in tudi napa?nega Coupeja si dal za primerjavo v zgornji povezavi, ?e smo ?e ravno natan?ni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

Ti rajsi pogled ce je bila sklopka menjena oz. v kaksnem stanju je. 200k km je ravno taksno stevilo, da zna pocasi napociti cas za menjavo in pri dizlih to ni malo glede na to, da se menja se vztrajnik :)

Pelko pravi, da se pri sodobnih dizlih med 200 in 250000km zacnejo glavna vlaganja/stroski!

(Izjema je kak avto, ki relacijsko in hitro naklofa 400000 recimo). :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Tudi jaz.

Vendar sem ?e nekajkrat do?ivel, da se vozniki umikajo na vozni pas, brez da bi pogledali kaj se dogaja na prehitevalnem. Ravno tako se mi je enkrat zgodilo, da je voznik, ki se je vklju?eval, kar rinil levo v moj bok, ?eprav sem bil na voznem pasu, prehitevalni pa poln. Nato pa ?e trobil in krilil...

V tem primeri bi on seveda moral nadaljevat naprej po vkljucevalnem, ki kasneje postane odstavni pas in se prek tega varno vkljucil. Vmes seveda ustrezno pospeseval, se razume :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Tale je garant tipkal smsje na smart phonu ali pa je za volanom baba, ki je s pilco obdelovala nohte. Tretja opcija pa je konkretna doza alkohola! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup cx-7
Napisano

Je kr orausana z vseh strani ni kej prevec ljubiteljsko vzdrzevana . Sem jo sel gledat . pa nima plina

Avto na plin, ampak brez plina? To pa je nateg za bralca oglasa! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.