pa brez zamere, pa? se mi zdi da pizdi? brez veze...lahko si jezen edino sam nase, ker si pa? kupil kar si.
No to?no to. Veliki servis (aka generalka) je pri dolo?enih kilometrih nuja tako kot mali. Predpisano iz strani proizvajalca. Tudi pri ?kodi. Isto je z zavorami ki so kar dolgo zdr?ale. ?e je pa 200? za bremze in 20? za brisalce vsakih 100.000 km veliko naj pa vsak presodi sam.
Kaj je narobe, saj je napisal, da je avto samo za prave ljubitelje Toyote Celice. Vsak normalen ?lovek pa ne bi dal za star ?voh mlin?ek toliko ke?a. ?uvan ali ne, marsikateri avto je ?uvan pa zato ni vreden 3 jurje ve?.
Majster daj povej mi kateri letnik je in koliko kilometrov ima? Ker brisalci in diski res niso nekaj kar traja 20 let. ?e so diski znucani pa se lahko zahvali? mogo?e tudi tvojemu "preverjenemu" prodajalcu. ?e pod "generalko" smatra? veliki servis in se ti to ni dogajalo na ?kodi pa tudi slabo zate. Veliki servis je nuja, ?e ho?e? avto voziti kot nove gume ali pa to, da natanka?.
Sicer ni? ne re?em, s Fabio ni bilo ve?jih stro?kov ampak vseeno se mi zdi, da si ti tele servise malo preve? negativno vzel. Avto je pa? stro?ek ker rabi gume, servise, nove brisalce in bremze.
a ni smiselno ?e razdelilec mo?i oziroma tudi master cilinder menjat ce se menja oboje?
Vkolikor pa?e, sigurno. Sicer mora? globje pritisniti pedal, ?e so seveda zavorni batki kaj ve?ji. ?e niso, ne bo razlike. Sploh glede na to, da so vse ?eljusti enobatne. Pri meni je bilo treba pritisniti za mi?ji lulek globje. Pri S13, ko sem ?el iz navadnih na 4 batne ?eljusti pa se je poznalo, ko je treba pritisniti ful globje, da se vsi batki nafilajo. Tako, da ?e kdaj dobim to S13 nazaj je to prva predelava.
Sam res, za 8 jurjev ima? ?e kar nekaj avtomobilov, od Cliotov, Micer, do kak?ne Kie itd.
Je pa tole v Indiji gotovo dosti ceneje ampak preden se pripelje do kupca se cena dvigne zahvaljujo? prevozu, davkom, mar?am in zato je na koncu tako bedna cena. Ima pa presenetljivo dosti garancije.
Ne vem kako si testiral ampak ?e najblj se bo pa poznalo na kak?ni AC oziroma pri vi?jih hitrostih, ko bo avto samo po?epnil, pa brez kak?nega tresenja diskov itd... Pri Cliotu je bila pa tudi razlika pri nizkih hitrostih, ko si pobremzal pa se je takoj ustavil, zdaj pa kar no?ejo blokirati bremze.
Zadaj pa probaj skombinirati nekako diske od Mazde 6 in mogo?e del ?eljusti od GT, del od Mazde 6, ?e je kak?nna varianta. Ker edino tako bo razmerje spredaj/zadaj ostalo ?imbolj?e.
Vkolikor ima 6ka rob na pestu pa? da? podrejati nastavek. ?e ni tistole na Fki celo del pesta pa je vse tako rjavo, da izgleda kot del diska? Kaj, ?e bi njega vpra?al kako je re?il?
kaj se men bolj spla?a uzet navadne ultimax al Green stuff? (Gledam za Mazdo 6 2.3)
Glede na to, da bo upgrade bo ultimax ?isto kul.
Pa ponavadi ko kaj naro?a? nikol ne dobi? dobre robe, ali ne pa?e al nekaj ni vredu....kot da nimajo vseh podatkov da bi lahko naro?ili dobre in prav dele!
Predvidevam, da so une poceni blackstuff, dra?je pa green ali redstuff? ?e so greenstuff so po doma?e povedano kurac (rabijo, da se segrejejo obenem ne primerjo ni? posebno dobro), pri redstuff pa vedi, da so malo bolj agresivne in prej po?rejo diske. Blackstuff pa so za normalno vo?njo, kao primerljive originalnim.
zanima me ?e je ?e kdo naro?al zavorne plo??ice z http://www.brakes4u.co.uk/, koliko je treba ?akat na po?iljko in koliko pride po?tnina???
V enem naro?enem kompletu zavornih plo??ic sta dve zavorni plo??ici ali ?tiri???
Ene 2x, naro?ena roba je pri?la v cca tednu, v naro?enem kompletu so vse 4 plo??ice za eno akso. Po?tnina se izpi?e ko zme?e? v ko?arico, nadaljuje? z izpolnjevanjem ter izbere? dr?avo Slovenijo. V glavnem zelo dobra spletna trgovina.
ta se prodaja ze vsaj eno leto. bi pa raje 4 seaterja mel. dva lepa sta sla pred kratkim, en rdec in en sivomoder.
on sivomoder se po velenju dzira.
BTW to ve?, da ima tale 10cm kraj?o medosno?
Se pa baje pozna, ?e je targa, se bolj zvija ?koljka. Optimum dirkalni bi bil 2 seater, non targa, turbo, ro?ni menjalnik. Ampak valda je vsak vzel targa streho.
Men je hudo v?e?en avto?ek, ampak lih ene 50% previsoko cenjen! :ne vem:
To so vse Honde. No oziroma: avti so toliko cenjeni kot so "bedaki" pripravljeni zanje dati. Saj tono pleha ko?ta isto za BMWja, Hondo ali pa Dacio a ne?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani