Pa zadnji odbija? je "home made",samo zelo grdo,se ful vidi.... Pa tudi nasplo?no se mi zdi,da lastnik tega avta ni bil pravi Mazda?,ker je slabo ohranjen avto...
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
he he,glede na to da delam v takem poklicu,ti lahko povem,da ?e malo jamra? za bole?inami v vratu in dobi? "ovratnico",?e ne pomeni,da bo? kaj dobo od zavarovalnice....so malo spremenili tote zadeve....
Ti?a vun!!
Ej stari,so?alje!!! ?koda res take Mazdice!!!Samo vedi,da ti tudi kala?nik ne bo pomagal,take nesre?e se pa? dogajajo,to je pa? naklju?je!!Tak da mirne ?ivce pa malo na?parat,pa drugo Mazdico nabavit!!
Ti?a vun!!
He he ,dobro ti gre ?tajer??ina! Poraba,pa pravi?,da ni ni? bolj?e?? Po mojem je skoraj nemogo?e met tolko te?jo nogo od moje,da bi bla taka razlika v porabi!!
Ti?a vun!!
Ja jaz imam poleti original tapicirane,torej mehke z logotipom Mazde 3,pozimi pa gumijaste tudi originalne pravtako z logotipom Mazde 3. S tem,da sn ene dobil zraven,ene sn pa mogo pla?at! Pozimi je pa fajn met gumijaste,zaradi snega,oz.da se spodnje tapiciranje ne navle?e vlage preve?!!
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
He he,mislim da s te moke nebo kruha....ali pa mogo?e pa....
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani