Kva so grde!!! Dokler jih ne bodo imeli vsi je ne kupim. Pa kr eni kravatarji hvalijo lego.... ?e se res bolj? dr?ijo naj jih v F1 uporabijo, potem bodo ?le ziher za med.
Sam men so tolk hecne. Tko od spredaj delujejo ful kvadratne od strani pa k dodatek k feltnami. Grd dodatek seveda.
Men so pa stvari glih takrt najbl bedne oz. monotone, ko jih majo vsi, na sre?o nikol ne bodo vsi vozil MAZD!
Z Bogom na?ga foruma - Bo?tijem sva se pogovarjala (bolj tipkala), da bi mal spremenil na forumu, in sicer nivo forumovcev, glede na ?tevilo objav, oz. postov, ker zdej mamo (ve? ali manj) vsi 3 zvezdice, pogovarjala pa sva se v smislu da bi bilo teh nivojev malo ve?. Kdor je kolkor tolko prisoten na Avtomobilizem.com, ve o ?em je bilo govora, pa tut drugi forumi imajo to (osebno vem npr. za Honda forum). Ni zdej tle fora v nabijanju objav, ampak bi blo pa zanimivo glede na ?tevilo objav, da ne bi bli vsi pol varianta: Trotlfahrer, David bi lahko imel npr. naziv profesor foruma! To se pa najbr? ?e sli? dobr!
Ostali nazivi bi bli lahko npr.: nepismen, mala ?ola, rumena rutka, pionir?ek, ..., maturant, diplomant, magister, doktor, pol pa profesor kot najvi?ji mo?ni naziv za forumovca! Pa bi blo ne vem enih 7 - 10 nivojev!
Loh bi se ?li tut v stilu vojske, sicer ne vem kako si sledijo ?ini po zaporedju, al pa kak drug sistem!
Upam da vam je ideja OK, sicer pa predlogi so dobrodo?li!
David, drga? pa se mi Svi??aki zdijo kar prava destinacija za nardit svinjak!
Pr men so trenutno kondicijske (svinjske) priprave v teku, tko da nekje v za?etku 06 vam bom vsaj konkuren?en, ?e ?e ne v vodstvu, sam upam da ne bo kak?nga de?ja vmes, da ga opere!
Fantje nebi se rad hvalu ampak se moram .Ker jutri kupujem novo rabljeno Mazdo in sicer od Ruparta 80.In upam da bo laufala doug.Tako da se vidima na prevem sre?anju
L.p in u?ivite Zemir
Dobro blago se samo hvali, tko da nima? kej kdor je dobr, kapo dol!
v mojih navodilih za avto pi?e naj tankam bencin z minimalno 95 oktani.
Glede na tvoj trenutni stroj se sploh ne bo? preve? sekiral zarad oktanov in porabe, ko se bo? vsedel v Maaaaazzdoooo, najbol? da kar od?teva? dneve kokr to po?nejo v vojski!
Dobri ste, jaz bom crkno od smeha, piknik, fuzbal, sre?anja....
Bo bo ja, samo mazda tako mora bit zunaj zrihtana da jo saj pogledate..., zato pa ?evap?i?i, kdaj bo to??? Ni ?e bil ta piknik, aja seveda ni bil ?e pa sem samo bral da bo! jooj sem zme?an
Ja sej teli ?evapi pa fuzbal al mogo?e ?e kej, to bi bla majka, upam d bo kej iz tega! Ker mora bit na sre?anju ?e kej ve? kot samo ogledovanje pleha in zmrzovanje zunaj in trpet ?ejo!
Tale dedek pa naj prnese karkol (dobrega), samo naj ne prinese ?e dodatnega MRAZA!
Sicer pa so rezultati trenutni in ko se bo ?e kdo od "plehnatih pra?i?ev" na top listo zrinil, bo treba nanovo definirat posamezne razstavne eksponate!
Zaenkrat pa ocena kvalitete komentarja (od 1 do 10): 11,3
Ja PEO, se strinjam s tabo in sem tut sam ?e ve?krat razmi?lju da ne more? ?ist direkt primerjat avta in njegove porabe ob razli?nih obdobjih, ker nikol ne bodo ?ist total iste okoli??ine, so samo lahko pribli?no enake, zihr pa ne identi?ne!
Symon, tle pa je zate kot pravega ljubitelja japon?kov, en skajlajn!
Men se zdi kar zanimiva alternativa ostalim! Npr. ?e je nekdo iz Izole, pa da vidi da je do avta v Radgoni treba kar nekaj prevozit in mu potem raj? da kajlo!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To realno al je blo kej (ful) klanca?
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani