Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano

Ne morem verjeti...

Se pravi, mentalni invalid, ki je v nem?kem avtu vozil 65 na 130 ni kr?il cpp? Je! Vozil je prepo?asi! Moral bi pri?gati vse ?tiri utripalke... Bi je na telefonu...ni spremljal prometa...

Delal je zastoje! Obstaja tudi minimalna hitrost na AC...druga?e bi se lahko vozili tudi traktorji, ki imajo max hitrost 65 na uro po AC, pa se ne smejo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Fantje. Uspelo ji je. ?e tipa nebi peljala, umru. Bi ji bilo vseeno? ?e bi se ji med vo?njo kaj naredilo...vsaj probala ga je re?iti...
?e bi koga ubia...bi se sekirala...
Vsaka vam ?ast...jaz BI to naredil vedno!
Napaka je, da sodelavci niso poklicali 112 in obvestili, kaj se je naredilo...
Sodelavec imel nesre?o v slu?bi, padec predmeta na glavo...krvi kot na kolinah...ga je drug sodelavec peljal na urgenco, jaz poklical 112 in opisal, kaj se naredilo...so ga ?akali pred vhodom in imeli za?etne informacije.
Punca, ki je peljala je pretiravala z izjavami...cagr je ?el proti 160...ustavil se pri 140, ker je za trenutek videla 160, vendar ne cagra na tej ?tevilki...?tevec ji 15km preve? ka?e...
Zdaj, ko ji je uspelo, se napihne vse skupaj...
Imela pri?gane vse ?tiri zmigavce, blendala je, trobila je...pod adrenalinom je druga?na vo?nja...vsi so jo videli in sli?ali, odrasli in otroci.
Jaz bi to naredil vedno!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kolega kupil par mesecev star BMW X5, ga imel 18 mesecev in zgubil samo razliko med nabavno in prodajno vrednostjo 18k?, plus servisi in pizdarije...pod ?rto cca 24k?...

Zdaj vozi golfa...

Imel pa je BMW...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabljen avto
Napisano

Razen, ?e vzame nemca, ki ga bojo ?raufali izku?eni kozol?arji... :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Kupuj znan avto. Ni problem starost, ampak lastnik avta. Kupil sem 11 let staro mazdo6 od prvega lastnika v SLO s 243000 km, pa ima sedaj po 4 letih mojega lastni?tva ?e 310000...pa sem bil z njo v Tallinu, Ki?njevu, Istanbulu, Constanti...

:mi pijemoo: :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.