Skoči na vsebino
Taxi
Napisano

Kar zmaj zeli povedati je to da avtomatski menjalnik in 2.3 motor ni ravno sparovcek, saj pije 10+l/100km. Ce se pa to tebi zdi pametna investicija za taxi pa kar pogumno...

Ve? da je za moj komfort in na?in dela bolj?i avtomatski menjalnik in da ko se ga enkrat navadi? ne gre? ve? nazaj na klasi?nega!

Tale bi biw bl za taxi, se v filmski wagen ga zlahka nastimas! :D

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11295532&display=Peugeot%20406%20ST%202.0%20HDi

Sem tudi ?e taksiral z omenjenim 406, sicer karavan ; vse lepo in prav, ampak ro?ni menjalnik odpi?i

Druga?e bi bil pa dobra imitacija!

Se mi zdi, da ce hoces imeti avto za taxi da mora vrednost avta biti minimalno (govorim na pamet) 3.000e. Po domace povedano ravno vsaka kripa nemore biti taxi :)

Od kje ti pa to?

In kako naj si nek za?etnik to privo??i?

Vem da je en drugi znanec pred dvema letoma za?el z legendarnim ?igulijem in je sedaj prilezel na zadnjo serijo 626!

Ve?, po?asi je potrebno za?eti!

da se vama da.... :rolleyes:

Ja, glej, o?itno mislita da je vse enostavno!

?e ?e toliko pametujeta naj raje kaj subvencionirata!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

12 let starega, precej ?ejnega bencinca z avtomatskim menjalnikom za skoraj 4000? in to z namenom taxiranja?  ?zmeden?

Glej, ne kupuje novega!

Koliko bi pa ti zanj od?tel?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

aja to, to pa zastopm zdej :D sam ?e vseen lohk nastanejo sstro?ki pri lo?itvi :P

Kon?no nekdo ki je za?tekal za-kaj se gre tu :cheers:

Manj stro?kov je ve? :danzoman:

Objavljena slika

Objavljena slika

Peking

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

Mislm da noben ni razumel kaj ho?e sploh povedat :)

Tako je.

Ampak ?e nerazumete vam nemorem pri tem pomagati :vskalo:

?e ena iz Beograjskih ulic

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

Meni je taxi biznis eno izmed zadnjih opravil, ki bi jih ?elel opravljat za svoje pre?ivetje. <_<

?e bi ?e taksiral bi imel pomoje ?e najraj?i rik?o, bi bil vsaj v dobri kondiciji in okolju prijazen. :punk:

???
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.