Skoči na vsebino
Mazda 6 sprednji diski
Napisano

V najslabsem primeru v radomljah obnavljajo cilindre za 50e pa se strihnejo ti ga na zeljeno barvo (se isti dan ga dobis). Je pa res da jim ga mores odmontiranega pripeljati, kar pa pelkotu oz. mehaniku vzame 15 min. Imas pa opcijo tudi na zavornem servisu rudnik kjer pa samo avto pripeljes pa ti ga obnovijo -70e na cilinder oz. celjust.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Za na blizu so bile super, za na dalec pa porazne. Snop je svetil toliko kot meglenke :D. Sem ze dal refund in mi bojo vrnli kes samo poslat morm nazaj :). Xenon kit sem kupil s 4300k iz te strani in sem zadovoljen. Razlika se pozna :)
http://www.facelift.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=252&category_id=172&option=com_virtuemart&Itemid=173

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

Ti rajsi pogled ce je bila sklopka menjena oz. v kaksnem stanju je. 200k km je ravno taksno stevilo, da zna pocasi napociti cas za menjavo in pri dizlih to ni malo glede na to, da se menja se vztrajnik :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

Prva generacija 6ke ni imela nobena 6 prestav. Glede na to da je 06 letnik bi upal trditi, da ima dpf. Kar lahko ob ogledu avta preveris je definitivno rja (zadnje obrobe, pragovi, vrata itd.). Drgac imas pa vse odgovore na tvoja vprasanja na forumu... Pobrskaj malo, je bilo veliko napisanega na to temo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.