Ta nov golf je sestavljen iz samga škarta in ostankov, neki na hitr pa pocen skup zmetan, pa dejmo prodajat ''ime''. Ko dvigneš pokrov motorja ugotoviš, da havba in blatniki niti pobarvani niso z notranje strani. Mi je pa že od nekdaj šla na živce ta generičnost VW in Škod... Nobene oblike, duše, nič... Notr vse kvadratno, brez vsake estetike...
Zato me Mazda ubistvu tok navdušuje.
Od moje stric ima še danes felicio 1.6 bencinc. Res, da samo za v gozd pa kaka motorka noter. Avto se pelje super. Požre tud velik pa tud več je kita, kot pleha gor
s takole zadevo sma se pred leti ganjala po primorski avtocesti od Kopra proti Portorožu js pa s 323F 2.5 V6 in mi ni blo jasn kok lahk ena Insignia tolk leti... pa grem za foro gledat na net pa vidim tole zver
pa Speedster tut ni bil švoh
Sodelavec ima limuzinsko verzijo Insignije OPC stage 2. Nor avto. Sleeper pravi.
Jezus, če imaš Saaba 9-3 al pa 9-5 in je 2.2 td je to DTI mašina od Isuzuja, če je 1,9 tids, je to JTD motor od Fiata. To že ptiči čivkajo daleč naokoli. Jtd je top, dti pa pogreb
TTiD imam. Motor je top lahko potrdim. Ga ne menjam za drugega dizla.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Taka je vag skupina
Povezava za deljenje
Deli na druge strani