Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 1 uro je samSimon napisal:

Ta nov golf je sestavljen iz samga škarta in ostankov, neki na hitr pa pocen skup zmetan, pa dejmo prodajat ''ime''. Ko dvigneš pokrov motorja ugotoviš, da havba in blatniki niti pobarvani niso z notranje strani. Mi je pa že od nekdaj šla na živce ta generičnost VW in Škod... Nobene oblike, duše, nič... Notr vse kvadratno, brez vsake estetike...
Zato me Mazda ubistvu tok navdušuje.

Taka je vag skupina:zvizga:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

(korejski)Chevrolet
Napisano
pred 31 minutami je Deeyan napisal:

s takole zadevo sma se pred leti ganjala po primorski avtocesti od Kopra proti Portorožu js pa s 323F 2.5 V6 in mi ni blo jasn kok lahk ena Insignia tolk leti... pa grem za foro gledat na net pa vidim tole zver :zvizga:

pa Speedster tut ni bil švoh

Sodelavec ima limuzinsko verzijo Insignije OPC stage 2. Nor avto. Sleeper pravi.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

(korejski)Chevrolet
Napisano
pred 2 minutama je DonFelipe napisal:

Kakorkoli, imena modelov so si sposojali ter jih predelovali.

Je pa zanimivo da se na omenjenih korejskih Chevroletih že kaže rja.

Danes videl enega Aveota parkiranega pri DSO Bokalce in je videti kako mu seka izpod blatnikov.

Normalno. Nekje se mora poznati tista razlika v denarju napram oplu.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 3 minutami je Bini napisal:

Vonja po kurilcu ne smeš imeti v nobenem primeru! Poglej lajtunge, napeljavo, gorilec in predvsem šobo, da ne ščije. (zamenjaj na porabo CC 5k.olja.👍

Vonj v smislu, ko je tankal in malo pocedi recimo po cisterni. Drugače ni vonja.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
dne 10. 3. 2021 ob 12:45 je Z M A J napisal:

Lani sem ga vzel pri naročilu in letos ne več. Edina razlika, ki sem jo jaz opazil da ni tako močnega vonja bilo po kurilcu v kurilnici. Drugega nič.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

(korejski)Chevrolet
Napisano
pred 7 urami je J.J. napisal:

Jezus, če imaš Saaba 9-3 al pa 9-5 in je 2.2 td je to DTI mašina od Isuzuja, če je 1,9 tids, je to JTD motor od Fiata. To že ptiči čivkajo daleč naokoli. Jtd je top, dti pa pogreb :)

TTiD imam. Motor je top lahko potrdim. Ga ne menjam za drugega dizla.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

(korejski)Chevrolet
Napisano

To se lahko ugiba še cel večer. Eni majo z avtom probleme in drugi ne. Tudi jaz sem bil v dilemi, ko sem kupoval saaba npr..

Pač 14dni nisem spal, ko sem ga šel gledat (ker sem bral vse mogoče stvari) a meni se ni do sedaj zgodilo še nič strašnega pri 340Kkm.

Če trofiš pač trofiš, če ne pa jebi ga:bravo:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 9 urami je DonFelipe napisal:

Odvisno, to pač kot že povedano niso za vsakega.

A si imel karavana?

Pa ta Celica je tudi že redkost pri nas 

1028482.jpg
WWW.AVTO.NET

Toyota Celica Coupe, letnik:1987,3990 EUR :: www.Avto.net ::

Tako smo imeli doma. Rdeče barve. Enkrat jo je stari razbil. Kamion presekal pot. Ampak smo jo dali rihtat. To so bli časi:jupiii:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.