Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Tisti 6ki na LPG se je sustila cena na 2200?. Vsega po nekih 14dni objavljenega oglasa. Se ?e dogovarjam za ogled, pa recimo da ni kaj preve? ?udnega na njej...

Ze skoraj zastonj, ne gre vec odlasat z ogledom.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

vse ql, le neprakti?na 3 vrata :(

Glede na to, da nisem Strojan family poglavar, ki bi v vsakem trenutku preva?al 16 otrok v avtu, mi je kar QL.  :harhar:

@Scream, ne vem zakaj bi bil "fake Japonc", ker avto je pa? narejen v J Koreji in to je to. Oblika je stvar okusa, men je fantasti?na.  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sem poslal tipu email, da mi pove kater plinski sistem ima notri in kje je mo?en ogled. ?e je blizu bom ?el verjetno pogledat.

Barva je pa? srebrna, jebat ga, ko se vozim ga itak ne vidim od zunaj, pa ?e ?istit ga ni treba tolk pogosto  :P

Zmaj, na kolkih kkm si kon?al na koncu? Kak?no si imel kaj porabo, koliko olja je pila?

Na koncu okrog 360, danes jih ima motor ze preko 400000 prevozenih in to brez menjave verige!

Poraba plina med 8 in 11, najpogosteje cca 9,5

Olja mi je popila vsaj pol litra na 1000km, menda zato ker sem Jo ene 2x pregrel in so bili obrocki ze slabotni.

Veckrat sem ze vozil 1.8 maydo6 in ta 2.3 je bistveno boljsa izbira, se zlasti na plinu! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pa v Italiji se nahaja, tako da res ne vem odkod sklepa?, da bi bila njegova?  :D

(kolkor vem v ITA jeziku Isola pomeni OTOK, ?e te je ta podatek zmedel pri oglasu).  :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavore mazda 6 2016
Napisano

Boss, ce je tole mocan avto (tok da deformira gume), kaj potem kaksen Porsche ali pa magari nek A8 4.0tdi z miljon NM navora in vsesplosnevsesplosne moci? :P

Mazdam se kot kaze tezave z zavoram pri 6ki vlecejo iz serije v serijo. Ne morem pozabit razocaranja glede zavor, ko sem sel z Lagune 2 l.02 na macdo 6 l.03 in to znatno mocnejsim motorjem. Pa sem lahko cca 3 leta uzival v tresenju! Res neverjetno, ampak zalostno! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.