Saj vidi?, da je Mazda 3 MPS tudi na progah hitrej?a. ?e se komu da naj pa tule poi??e. 4x4 ima pri ?tartu najve? prednosti in seveda v hitrih ovinkih dokler je ?ofer dovolj zme?an, da ga pelje ne na limitu ampak na po?rek ?ez ovinek.
Ampak ker sta oba enako mo?na je tule bolj to, kdo je bolj odfukan.
?e bi imel ?e vedno tavelike bremze bi tudi tu spu?ila. Pri tamo?ni je pa hecna razporeditev, ni dosti razlike in je samo vpra?anje v kateri prestavi ima kdo ker je 2.0 izgleda dosti bolj pro?en. Bremze ima pa tamo?na oreng.
ka misli?, ?akat na Fko al raje to? poraba je tu tam nekje. no pa saj, so konji in prostornina tudi... :ne vem:
simpati?na je, pa ?e bela.
?isto po ?elji. ?e ne drugega pojdi to gledat in, ?e se ti dopade bo? sam vedel odgovor. ?e pa dobi? kje od P10 GT odmi?ne in izpu?ni kolektor se bo pa ?e malo poznalo pomoje.
Konkretno tale pa je pila 8 litrov, ko je vozila ?ena v slu?bo in 9-10, ?e jo je lastnik na vsake toliko ?asa malo prepucal. Dec je bil itak tovornjakar in jo je v bistvu malo vozil, ve?ino km je naredila njegova ?ena. Vem ker je avto iz mojega konca, od prijatelja brat jo je imel. Sem tudi jaz zrihtal tega kupca, ki jo zdaj rihta, da bo ?la dobra naprej.
?ez eno leto dobiti 3 kazni naenkrat za isti prekr?ek je isto kot bi eno leto po?akal in potem pretepel otroka ker je eno leto nazaj kaj u?pi?il. Haska ne bo, izpade? pa budala. Zaklju?ek: raubarji so budale.
ce bi blo dno cist ravno in nobenih spranj mogoce, drugace pa ne
Zato ima Clio 2 RS pod motorjem plastiko, da je (bolj) ravno dno. Ostali Clioti te plastike nimajo.
Druga?e pa ?tudirat tole. Pa nekako sumim, da so se pri MPSki potrudili z aerodinamiko, da ni bistveno slab?a kot pri navadni. In ne glede na razliko, ta ni tako velika, da se spla?a komplicirati ker gre v osnovi ?e vedno za isto obliko.
To! Zelene so metalik. Modre so metalik. Rde?a navadna pa prej ali slej zbledi in ima? pinki avto.
Unala igt je pa nekaj zanimivega. Jaz bi na Patovem ali Blekijevemmestu poklical pa ?el pofirbcati, ?e je kaj uporabnega ali je samo prodajalec zmeden.
Zadnji letnik 16V pa po besedah kolega je avto res lepo ohranjen. Edino cena (ok pa feltne in pragovi) je glupa, tip ga je kupil nedolgo nazaj za 1800?. Druga?e pa zelo dober avto pa celo ABS ima kar je tudi redkost. Zaradi prostorske stiske je imel baje 16V ali klimo ali pa le ABS. S klimo ga ima samo moj kolega pa baje je ?e en primerek, za ABS pa ne vem, ?e jih je kaj ve?.
R888 nimajo ravno de?ni profil. Druga?e pa ja, saj pri aquaplaningu guma zaplava preko lu?e in se ne potopi. Vkolikor bi se potopila in se dotikala cesti??a to ne bi bil ve? aquaplaning.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani