Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ena Zelenka 1.8i motor, za Symona! :P

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4891801&show=1

Kup? Cliota? :P

kdo se ne ve kaj je kabrio brez klime....

ja ti pa ves kaj je kabrio :D

Lol res hecna opomba. :D

Tablice se mi zdijo ful nove. A je to una, ki se je prodajala za male pare (4000? al koliko ?e?)nekaj ?asa nazaj? In je kupil in zdaj prodaja naprej?

Mogo?e bi mogu it firbc pasiti ko grem na Raceland. Pa, da probam kaj je kabrio brez klime. NX je bil samo targa, pa ?e klimo je imel. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ka misli?, ?akat na Fko al raje to? poraba je tu tam nekje. no pa saj, so konji in prostornina tudi... :ne vem:

simpati?na je, pa ?e bela.

?isto po ?elji. ?e ne drugega pojdi to gledat in, ?e se ti dopade bo? sam vedel odgovor. ?e pa dobi? kje od P10 GT odmi?ne in izpu?ni kolektor se bo pa ?e malo poznalo pomoje. :hudicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kolega je pri?el na 7 litrov s svojo.

Konkretno tale pa je pila 8 litrov, ko je vozila ?ena v slu?bo in 9-10, ?e jo je lastnik na vsake toliko ?asa malo prepucal. Dec je bil itak tovornjakar in jo je v bistvu malo vozil, ve?ino km je naredila njegova ?ena. Vem ker je avto iz mojega konca, od prijatelja brat jo je imel. Sem tudi jaz zrihtal tega kupca, ki jo zdaj rihta, da bo ?la dobra naprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Men so obupne! <_<

Ja sam ti si bolj ri?ar. :harhar: Meni so tele feltne svetovne, lepo pa?ejo na ta avto. Da bi jih videl na kakem drugem pa ne vem, ?e bi pasale.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

?ez eno leto dobiti 3 kazni naenkrat za isti prekr?ek je isto kot bi eno leto po?akal in potem pretepel otroka ker je eno leto nazaj kaj u?pi?il. :vskalo: Haska ne bo, izpade? pa budala. Zaklju?ek: raubarji so budale. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

ce bi blo dno cist ravno in nobenih spranj mogoce, drugace pa ne

Zato ima Clio 2 RS pod motorjem plastiko, da je (bolj) ravno dno. Ostali Clioti te plastike nimajo.

Druga?e pa ?tudirat tole. Pa nekako sumim, da so se pri MPSki potrudili z aerodinamiko, da ni bistveno slab?a kot pri navadni. In ne glede na razliko, ta ni tako velika, da se spla?a komplicirati ker gre v osnovi ?e vedno za isto obliko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

a niso mele metalik barve?

To! Zelene so metalik. Modre so metalik. Rde?a navadna pa prej ali slej zbledi in ima? pinki avto. :vskalo:

Unala igt je pa nekaj zanimivega. Jaz bi na Patovem ali Blekijevemmestu poklical pa ?el pofirbcati, ?e je kaj uporabnega ali je samo prodajalec zmeden.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Zadnji letnik 16V pa po besedah kolega je avto res lepo ohranjen. Edino cena (ok pa feltne in pragovi) je glupa, tip ga je kupil nedolgo nazaj za 1800?. Druga?e pa zelo dober avto pa celo ABS ima kar je tudi redkost. Zaradi prostorske stiske je imel baje 16V ali klimo ali pa le ABS. :hohoho: S klimo ga ima samo moj kolega pa baje je ?e en primerek, za ABS pa ne vem, ?e jih je kaj ve?. :blink:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aquaplanning in profil gume
Napisano

R888 nimajo ravno de?ni profil. Druga?e pa ja, saj pri aquaplaningu guma zaplava preko lu?e in se ne potopi. Vkolikor bi se potopila in se dotikala cesti??a to ne bi bil ve? aquaplaning.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.